2013-02-09

Gosig lördag framför mig!

Idag vaknade jag upp hos Dorota, vi gjorde pizza och myste. Sen åkte jag och hämtade min tröja som jag glömde igår på vår lilla spelkväll. Efter det hämtade mamma mig i stan och vi åkte och handlade maaaat. Sen åkte vi hem och då såg jag lite på serier och nu håller jag på att packa ner lite grejer i lådor, flyttar ju trots allt om lite mindre än TVÅ veckor!
Strax ska vi få gäster och äta feeet god maaaat och sen ska jag lata mig framför melodifestivalen såklart! Myspys!

Veckans tips!!!

Här med gör jag er som älskar SEXANDTHECITY en ENORM tjänst. Jag ber er att ge den nya serien The Carrie diaries en chans! Den handlar om Carrie som ung, 16 år gammal i new york, hur hon blev den hon är i den "riktiga" serien. Jag blev tagen efter endast två minuter. Vissa kanske tycker den är lite töntig men den är så grymt bra om man gillar SATC. Omg helt underbar!! Självklart bjuder jag på en liten trailer så att även ni ska fastna i ytterligare en serie. Puss

Gårdagen!

Igår så var jag hos frisören med Tove. Jag skulle färga utväxten. Självklart fick man en elev som skulle göra det. Det gick åt helvete, blev vitt, gult och grått. Hon fick färga om FYRA gånger. Kul. Men tillslut blev jag nöjd.

Sen åkte jag hem till Anna, såg på serier och myste med katten. Sen åkte jag till stan och käkade middag med min fina Lillo på stationen. Supermys! Efter det var vi ett mysgäng som hade spelkväll! Sen Siv jag hos fina dorran. En riktigt lyckad kväll!











2013-02-06

Vuxenpoäng!

Alla frågar hur det känns att vara 18, vad som är annorlunda och om man trivs med det. För att vara helt ärlig så är det nästan ingen skillnad alls om man bortser från att man kommer in på krogen. Det ENDA som är annorlunda, det är posten. Alla tråkiga brev som förr kommit till mamma/pappa står nu sitt eget namn på. Tyvärr är det bara tråkiga brev från banker, myndigheter och försäkringsbyråer. Så mycket roligare än så är det tyvärr inte.

Idag fick jag 5/6 brev i vår familj, vilket känns ytterst annorlunda, för förut fick jag nästan inga alls. Kul på ett sätt, förutom att mamma tvingar mig läsa och gå igenom alla försäkringar och sånt skit själv, för att "det är nyttigt" och "du måste ju ändå lära dig nån gång". Den största lärdomen av detta brev-mani är att alltid gå till pappa (inte mamma!), för han löser det åt en, för att han inte orkar gå igenom hur det ska gå till. Ett litet tips bara!

Sen måste jag bara säga förlåt för att jag förstör för er som inte fyllt 18 än, genom att spoila och säga att det inte är mer annorlunda än post. Justdet. Post. Kulkul.

2013-02-05

Min älskade Harry med en touch lakrits!

Sjuk som jag är tillåter jag mig ösas med godsaker, mysiga kläder, mängder av te och bra filmer. Näst på tur: Harry Potter!



Det är guld värt!

I 18års-present fick jag bland annat ett guldarmband med berlocker som tidigare varit min mormors. Armbandet har en lång historia då hon fick det när hon var 7 år. Sedan gav hon armbandet till min mamma och nu är det mitt. Det är just nu 9 guldberlocker på det. Det är så fint!

Av min mormor fick jag i present en gammal vigselring i guld som har tillhört min mormors moster en gång i tiden. Armbandet var för stort och några till berlocker skulle sättas på, så det har förkortats och justerats. Ringen var för liten så den har förstorats. Men nu ÄNTLIGEN är mina födelsedagspresenter färdiga och redo att användas flitigt. Jag har alltid varit sån som velat ha gamla smycken som har en historia, som burits av någon innan mig. Jag tycker att smyckena får en själ och charm som du inte kan hitta på glitter eller HM. Jag älskar när de har en stor betydelse för mig, då blir jag påmind om historien varje gång jag ser på det. Här har ni iaf bilder på de!










Hemma!

Idag gick jag till skolan med feber och förkylning även om jag mest bara ville stanna i sängen. Provet är gjort, så det känns skönt! Blev ganska nöjd ändå, så jag hoppas min lärare håller med haha! Om inte så är det jäkla skönt att det är över! Jag kom precis hem nu, så nu ska jag koka pasta, sen ska jag ligga i soffan HELA dagen och äta massa onyttigt i hopp om att febern ska försvinna. Orkar inte vara sjuk längre.


2013-02-04

Sängkamrat

Bredvid mig på sängen har jag nu mina allra bästa vänner. De kommer göra min natt till den bästa. Eller åtminstone genomförbar. Imorgon har jag Essäskrivning, Så det är väl vara att bunkra upp med piller till mitt försvar. Yes.


Lunch på 5 minuter!

Ni som tittat hit ofta kan nog ganska lätt räkna ut att jag är smått besatt av jordnötssmör. Jag menar, hur jävla gott är inte det?! Så nu har jag såklart gjort jordnötssmör & banan-toast till lunch. Busenkelt och jäddrans gott! Nåt ni alla borde testa på! Passar utmärkt med ett stort glas (laktosfri såklart) mjölk!









JAAAAAA

Nu äntligen har det blivit helt bekräftat att jag ska flytta! Jag har ju gått och väntat och väntat på att jag ska bli godkänd inom föreningen, vilket kan vara svårt att bli då jag inte har någon egen inkomst. Men nu äntligen! Underbart!



Låååångbad

Nu jävlar ska alla bakterier försvinna. Förhoppningsvis i alla fall. Ett långt varmt bad ska jag unna mig nu, samtidigt som jag ska läsa min käääära selmabok! Och lyssna på musik. Såklart. När jag är klar med det ska jag göra absolut ingenting. Eller möjligen måla stolar. Om jag orkar dvs.


2013-02-03

Jävla äckel

Nu trodde ni säkert att jag för en gång skull skulle ösa ner alla mina känslor mot någon specifik individ på den vita skärmen och sedan efter ett tag inse att jag kanske borde tatt det lugnt med hatandet... Men nej.
Detta är TUSEN gånger värre. JÄVLA ÄCKEL VIRUS SOM GJORT MIG SÅ JÄVLA FÖRKYLD.

Detta var längesen. Jag brukar oftast få nån rejäl förkylning en gång om året, så jag antar att det var min tur nu. Jäkligt passande. Om nu en förkylning kan va passande. Nu tänker ni säkert att "ååh Gud va skönt att va hemma och va sjuk, ligga i soffan och glo på pretty little liars"... Eller "fan va skönt att inte va i skolan, slippa matten på måndagar..", så brukar iaf jag tänka när nån säger att de är sjuka. För att vara helt ärlig så brukar jag inte bry mig ett skit om "hon som är hemma och är förkyld igen", det enda jag bryr mig om är hur avundsjuk jag är för att hon får ligga där hemma i sin varma säng framför tvn. Om nån är magsjuk så ja, men förkylningar brukar jag bara vara avundsjuk på.

Men sen ligger man där själv. I samma båt så att säga. Näsan rinner som på ett äckligt dagisbarn, öronen värker så man börjar böla. Lederna ilar så man gnäller på mamma att man vill amputera. Smaken och matlusten försvinner vilket är hemskt när man har en hel påse ostbågar framför sig. Ryggen och knäna värker som på "gunnbritt 82 bast". Huvudet behöver minst två paket alvedon och ipren om dagen. Och sist men inte minst. Alla dessa inbillningar. Jag inbillar mig att jag varje gång mår minsta lilla dåligt, att jag ska bli magsjuk. Kastspyor är väl gosigt. Äej fyfan.

När man själv ligger här med en jäkla massa förkylningsvarianter, allt på samma gång, så känns det fan inte så jävla bra. Prov på tisdag också. Jäkligt passande. Verkligen.

Eftersom jag ser ut som skit i mitt tillstånd så får ni en bild på mina älskade vackra vänner. Jag kan ju inte direkt säga "jag bjuder på det" eftersom det isf i själva verket är de som bjuder på bilden haha. Hoppas ni inte tar illa upp gosisar, denna bilden satte iaf ett leende på mina läppar.

Selma och jag

Ja, tänkte bara dela med mig om hur mysigt jag och Selma har det en söndag som denna. Superdupermysigt. Verkligen. Självklart. Kanongosigt. Ja. Absolut. Såklart. Självfallet.

Eller inte.









Målamåla

Nu ska det målas stolar! Storasyster rycker in som proffs! Jag har tänkt att eftersom hela lägenheten är vitmålad så vill jag ha lite kul färg i köket. Då alltså olika stolar i pastellfärger. Gul, blå, rosa och grön har jag valt! Det blir nog lite busigt och shabby chict tror jag! När alla är klara och målade två lager så slänger jag upp lite bilder, det lovar jag!











Halloj

Nu är jag påväg hem från Gävle till Uppsala igen. Jag har haft ett supermysigt dygn med mina absoluta favoriter till barndomsvänner. Bara gosigt. Tack för god middag, lunch och trevligt sällskap!