2011-11-12

Från botten till toppen!

Ja, såhär gör jag när jag har en tråkig dag! Jag lyssnar på en bra låt, (ja jag vet att den kanske inte är såjätteny men jag tycker om den endå!) och då blir jag genast på bättre humör! Här är en tagg-låt som jag rekommenderar! Kram!

De visa

Idag har jag, mamma och min syster Anna varit på en konsert. "De visa" och "syster fritz" som uppträdde på Nanna-skolan. De var jätteduktiga tycker jag! Varför vi gick dit och lyssnade är för att jag ska börja sjunga i den kören, de visa. Jag börjar på torsdag, det ser jag fram emot!

Spotify och pannkaka

Idag vaknade jag vid 11 och var megahungrig så jag beslutade att göra lite amerikanska pannkakor till frukost och det blev jättegott! Sen satt jag vid TVn ett tag med datorn i knäet. Och nu sitter jag i bilen påväg till stan med mamma och pappa...och då ville jag såklart lyssna på musik, så sätter jag på spotify... Och då upptäcker jag att alla mina offline-listor försvunnit! Och låtarna går inte att göra offline available igen! Så nu har jag ingenting att göra! Jag hatar spotify och all dess krångel!

2011-11-11

TWI-FEBER

 Nu är det bara 5 dagar kvar till premiären av Breaking dawn!
Jag blir helt galet tokig när jag tänker på det! Helt underbart! Det kommer att bli helt fantastiskt magiskt! Can´t wait!

Klagomål!

Jag hatar matte! Det här går skitdåligt och jag fattar ingenting, fruktansvärt är vad det är! Blää!!! Så, tack, nu har jag klagat klart!

AAJJ!!!

Idag har jag ont!.....i örat!
Jag skulle platta håret...och lagom trött som jag brukar vara på morgonen så började jag platta mitt öra...
Det var självklart inte meningen! Jag upptäckte det när det började svida riktigt ordentligt...så nu är mitt öra alldeles rött och gör svinont!
Ingenting att rekomendera!

Dagens outfit!

2011-11-10

Ge mig mitt liv tillbaka-tack!

Hej! Jag skulle verkligen vilja ha ett liv just nu, iaf ett litet liv, någonting kul som man trivs med... För jag trivs verkligen inte med att komma hem till ett berg med böcker och saker att göra, varje dag! Min "att göra"-lista: franska-prov, historie-prov, journalistik-artikel, skriva dagbok på engelskan, natur-grupparbete, Sam-grupparbete, engelska-grupparbete, franska-läxa, engelska-glosor, mattetal att göra... Och jag lovar att jag säkert glömt något!

Otippat

När jag sökte på mitt fullständiga namn på google, så kom en bild på min mage upp! Jag hade inte ens någon aning att det existerade en bild på min mage...
Jag kollade upp var bilden kom ifrån och konstaterade att det var min kompis Lillo, som för länge sedan lagt upp den på hennes blogg...utan att jag hade den blekaste aning om det! Haha här är iaf bilden från i somras...lite udda att hon fotade min mage, möjligen har hon nån fetish för magar...?

Kika gärna in på Lillos blogg: http://americancupcakes.blogg.se/

Dagens outfit!

Bättre sent än aldrig, right? Halsband: forever 21. Örhängen: forever 21 Linne: stradivarius. Strumpbyxor: primark. Kjol: indiska

Forever alone

Hej hopp! Nu är jag trött, sur, arg och ensam...jag sitter alldeles själv på barista med en kopp chailatte och en bit chokladtårta och väntar på att pappa ska träna klart så att jag kan åka hem (och plugga!!). Jag brukar alltid ha träningskläder i pappas bil så att vi när som helst kan åka och träna tillsammans...och så var planerna idag. Men till min besvikelse insåg vi när vi kom till gymet att min träningsväska inte låg i bilen...så det blev ingen träning för mig, och jag har inga plugg-grejer med mig heller! Så jag sitter här nu, i min ensamhet och tjockar mig! Kul liv.

2011-11-09

Plugg=Myskväll

Idag hade jag tänkt att plugga när jag kom hem...men som vanligt blev det inte så. Jag började med att sätta på lite musik, ta en "simpson-macka" och slå upp matteboken. Jag räknade typ två tal och sen fastnade jag och då blev det inget kul längre. Jag hatar när man kör fast i matte! Sen åt vi middag och då kom även min efterlängtade storasyster hem och åt middag med familjen. Hon flyttade hemifrån för ungefär en månad sen och har nuförtiden aldrig tid att hälsa på...höhö. Men iaf, min syster Anna kom hem och då ville jag ju inte sitta och plugga...så det blev myskväll framför TVn i mitt rum istället! (Inte i hennes rum, för den har jag tagit över och gjort om till någon sorts garderob...höhö) Så det blev inte så mycket plugg för min del, så det får jag väl ta igen imorgon...tyvärr!

Kreativitet javisst!

Idag är det nån sorts halloween-dag i skolan, då man ska klä ut sig och då de har pyntat med blod och spindelnät nästan överallt! Det är ju en kul idé men jag menar, halloween var ju för drygt en vecka sen! Det känns ju lite konstigt att klä ut sig nu då... En del klädde ju ut sig, men typ ingen i vår klass...kreativt visst! De enda som klädde ut sig var Stina och Siri (som ni ser på bild...) de är utklädda till änglar! Taco hej!

Tagga Simpson!

Jag vaknade imorse och kände mig lagom seg, sådär som man gör när man vet att en lång skoldag väntar... Jag gick ner till köket för att leta efter nåt som dög till frukost...(jag är väldigt kräsen när det gäller frukost, jag vill allra helst vänta till efter 10 innan jag jag äter någonting...så frukost på skoldagar är inte min grej...) iaf...jag var i köket och när jag var nära att tappa hoppet för något gott att äta...så såg jag att det låg SIMPSON-BRÖD på bänken! Det gjorde det hela mycket roligare haha! Såhär ser det ut, för er som inte ätit det förr!

2011-11-08

Johnblund nästa!

Jag är så sjukt trött och har varit det i flera dagar nu, så jag tänkte testa det här med att sova...eller ja, iaf sova lite mer. Då har jag hört att man måste gå och lägga sig tidigare...och det är här problemet uppstår. Jag är en kvällsmänniska, allt roligt händer ju på kvällen!
Jag säger som Lotta på bråkmakargatan: "Varför måste vi vakna när vi sover och gå och lägga oss när vi är vakna?" Riktigt smart tjej det där! Jag håller med fullt ut! Det värsta som finns är att gå upp tidigt på vardagar, allra mest på måndagar! Anyways, jag ska försöka med den nya livstiden och gå och lägga mig nu. Godnatt världen!

Skolbio och satsumas

Idag vaknade jag klockan sju, (vilket är en timmes sovmorgon för mig), tog en dusch och åt en lång och mysig frukost framför TVn. Det är verkligen nostalgiskt och underbart att få vakna upp och titta på ett avsnitt Nanny en tisdag som denna! Sedan tog jag tåget till stan (lantis, jag vet) och träffade Stina, så vandrade vi iväg med raska steg till Spegeln. Vår klass skulle nämligen på skolbio och se Svinalängorna. Vi hade blivit förvarnade att filmen skulle vara väldigt hemsk och sorglig men jag tyckte mest att den var seg, långsam och lite överskattad. Mina vänner tyckte helt annorlunda, de tyckte att den var jättehemsk och de satt och bölade under nästan hela filmen och var alldeles rödmosiga när vi kom ut. Det var så gulligt! Sedan gick vi till mcdonalds och åt lunch och sen tog en promenad till bussen för att återvända till skolan. På vägen stödde vi på en plåtlåda, eller elskåp eller vad det nu var, som var full med små magneter, så vi blev ju helt enkelt tvungna att stanna och leka lite med det! Såhär blev resultatet!

Ny blogg!

Hej allihopa!
Jag har nu bestämt mig för att starta en ny blogg, så det har jag pysslat med idag! Jag har tidigare haft en blogg men jag kan ju påstå att jag inte var sådär jätteduktig på att uppdatera så då blir det ju lite tråkigt att följa bloggen så nu satsar jag på en nystart! Jag ska försöka göra mitt bästa och jag hoppas att ni tycker om det! Kram