2013-11-16

Idag är det vår dag

Idag har vi orkat med varandra i 7 månader, Jacob och jag. För mig är det mycket, men om man jämför med min syrra och hennes killes snart 8 år är det ju ingenting! 

Tillbaka till oss; 7 månader är för mig en lång tid men med dig känns den kort. En evighet med dig skulle fortfarande inte vara tillräckligt lång tid till att retas, bråka, busa och irritera dig. Det är det bästa som finns! För trots att jag kan vara vääärldens jobbigaste och drygaste skitunge så blir du fortfarande aldrig arg och än så länge har du ju inte ledsnat på mig! Ingen får mig att skratta så fult, konstigt och mycket som du, och ingen gör mig så lycklig som du gör. 

Ikväll skulle jag, Jacob, mamma och anna egentligen gått på teater tillsammans, men jag vaknade imorse med feber, magont och illamående, så jag har inte kunnat ta mig från soffan på hela dagen och det enda jag kunnat få i mig är lite ris och välling. Så min mysiga kväll blev inställd, som vanligt får jag massa sjukdomar och mår dåligt istället. Men som tur är kommer antagligen Jacob hit ikväll, trots min äckliga feber! 



Godnattgodnattgodnatt

Här ligger jag i sängen och grimaserar för mig själv. Och för er, tekniskt sett. Jag är hypertrött, då jag varit uppe sen halv 6 imorse för att hinna tvätta håret. Hatar att duscha på morgonen för att jag alltid är så seg då, men eftersom jag har massa aktiviteter varje kväll så är tyvärr det det enda alternativet. Så ja, jag är trött. 

Så ikväll har jag bara varit hemma, ätit middag med mormor&morfar och sedan kollat liiiite på fotboll, ätit chokladfondue och pysslat med mamma och gjort smycken. Det har varit en väldigt bra och mysig kväll. Många tycker nog att det låter tråkigt att bara vara hemma, men jag är verkligen inte så. Jag älskar att vara hemma med min familj och ha myskväll med jacob till exempel. Det är inte så ofta jag känner att jag behöver göra nåt speciellt på helgen, utan jag trivs bäst av att bara ta det lugnt och umgås med människor jag mår bra av. Så det har jag verkligen gjort ikväll, och det behövdes! 

Imorgon däremot så ska jag, mamma, anna och Jacob gå på teater tillsammans på kvällen, så då händer ju alltid något! Sen så är det faktiskt så att jag och Jacob varit tillsammans i 7 månader imorgon (applåder applåder haha), så vi hittar väl på något mysigt också! Så imorgon blir en bra och välbehövlig dag den med, det känner jag. 

Godnatt hörrni, och jag ber om ursäkt för en mycket trött och icke graciös bild, men jag hade inget bättre att bjuda på tyvärr! Så det fick bli lite sådär! Puss och kram 

2013-11-15

Pyssel med mamma!






Jag tjuvstartar!

Jag vet att många personer har massa konstigheter för sig att man ska spara alla juligheter till typ första advent osv, men jag tycker att det är skitsnack. Jag älskar julen och allt vad det innebär, så varför inte dra ut på det härliga lite extra? Jag har lyssnat på julmusik i över en vecka nu då jag och mamma suttit och sjungit (skrikit) med i bilen. Jag har börjat kolla på julfilmer och idag åt jag min första pepparkaka med ädelost. Om några dagar börjar jag nog baka lussebullar och dricka julmust också. Så mysigt!