2012-10-06

Bitterfitta

Jag vill vara lite bitter ett tag nu. Är det okej? Bra. Jag är arg för att min mobilskärm är i tusenmiljoners jävla helvetesbitar. Jag är förbannad för att nån tatt mina tågkort. Jag är trött på att lärarna överöser oss med uppgifter som jag aldrig någonsin kommer ha nytta av i mitt liv. Jag är besviken över att det inte var menat att jag skulle bli fem cm längre eller för att jag inte kan sjunga som Florence. Jag är bara jävligt bitter helt enkelt, och jag har mina orsaker. Tack och hej mvh bitterfittan.

Nytt i garderoben!

En liten uppgradering i min garderob är inte helt fel. Nu en väldigt höstig röd-orange rugbytröja från Gant inköpt på Åhléns i Stockholm!

Gårdagen.

Nu sitter jag i min systers lägenhet och äter frukost medan dem städar lägenheten för fullt. Gårdagen var ganska lyckad faktiskt, jag hade sjukt roligt! Det var otroligt mycket drama på festen, fast det brukar ju höra till! En annan sak som gjorde mig riktigt bitter, är att bortsett från att min iphoneskärm gick sönder så var det nån jävla gotta (ursäkta språket) som stal mina tågkort ur min plånbok. Och det konstigaste var att de inte tog femhundralappen som låg där, utan de tog tågkorten och en jävla bamseplåster! Jävla idioter säger jag.

2012-10-05

Hello all ya party people

Krossa alla fönster..(mobiler)

Jahapp. Välkommen till klubben elin. Bra gjort. Nu är jag en av alla jordens klantiga iphoneägare som tappar deras älskade mobiler i marken, hoppas på det bästa men ser det mest otänkbara någonsin. Telefonens skärm. I tusentals bitar. Kulkul. Jag får fan små glasbitar i tummen när jag skriver just nu. Klant.klant.klant.

2012-10-04

Pengar rullar in som dom ska- det går bra nu

Idag gled jag ju runt i Sthlm och då råkade jag hitta denna skönhet från guess! Jag har velat ha en fin plånbok länge nu men inte hittat nån jag vill ha, men nu har jag äntligen hittat min perfekta plånbok! Så nu får jag plats med alla kort och grejer, så skönt!

Pressvisning av call girl!

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm och trycker i mig bullar, Smoothie och läser tidningar. Jag ska bege mig till biograf Grand i Sthlm för att gå på pressvisningen av den kommande filmen call girl som kommer på bio den 24 oktober. Jag ska alltså skriva en resencion om filmen till tidningen Word. Får väl se hur det går! Förhoppningsvis hinner jag äta en mysig lunch och kanske shoppa lite också! Mys!

2012-10-02

Stråna i ansiktet ska väl också ha lite lyx!

Jag brukar fylla i ögonbrynen litegrann ibland, men har än så länge använt en vanlig ögonbrynspenna, men jag tror att ögonbryns-skugga passar mig bättre så nu har jag slagit till på en från Åhléns + en borste. Så nu jävlar ska mina små ögonbryn få lite lyx!

En fransk baguette tack!

Nu sitter jag på stadsbiblioteket och håller hårt i min färgglada penna medan jag försöker med all min kraft förstå hur denne galna person som uppfann franskan tänkte när han gjorde allt som skulle kunna vara enkelt, till djävulskt krångligt. Jag förstår inte varför jag ska kunna dåtid med passé composé eller alla knäppa prepositioner. Det enda jag faktiskt behöver kunna är att..ja...jag har faktiskt ingen aning. Jag klarar mig kanonbra på min svenska och mina smått bristande engelska-kunskaper. Och tro inte att jag inte testat! Jag har minsann knallat runt på alla möjliga av världens gator, inte minst tusen gånger i Frankrike. Och DÅ har jag minsann klarat mig alldeles utmärkt utan all denna helvetes-grammatiken!
Tack och hej jag har en bitter dag nu ska jag köpa godis.

2012-10-01

Nej fy så snålt

Okej, nu är det såhär att jag tycker om mina föräldrar nåt så otroligt mycket! FAST... När mamma och pappa har FYRA utlandsresor inbokade BARA under hösten och två av dem redan är avklarade och notera att jag inte är välkommen att följa med på nån av dem!...och nu till det värsta!
De har inte köpt nånting, inte ens minsta lilla souvenir till mig! NÅNTING litet kan man väl ändå få? Eller? Okej nu kanske jag är lite orättvis ändå..jag fick ju åtminstone en ask med en chokladbit som de fått gratis från hotellet. Så omtyckt är jag. Tack och hej.

Nytt!

Nu mot höst behövs ju lite extra värme, så en ny halsduk från barbour passade mig utmärkt nu! Denna skönhet hittar ni på rolands!