2013-02-16

Grattis Hanna!

Lilla hannis fyller 18 om en kvart, så strax tas hennes utgångs-oskuld! Taggarå!!











Yeeeaahhh

Nu är jag hemma från Ikea där det enda vi köpte var ett gäng flyttkartonger! Spännande! Jag kör igång lite på en gång faktiskt! Börjar med en låda med alla filmer! Kanonbra!






IKEA med mamma!





Fredagsmyset!

Igår hade vi flickor en underbart mysig kväll hos Frida med tacos, massa onyttigt och supermycket mys! Vi skrev bland annat anonyma lappar till varandra med frågor som vi var så illa tvungna att svara på. Det kunde vara tillexempel: om du måste välja, vem av oss skulle du...?
Så det var väääldigt kul och spårat haha! Idag vaknade vi upp och gjorde amerikanska pannkakor. Mums!

















2013-02-15

Sista stolen målad-check!





Det bästa från barndomen!

När jag såg ut så ungefär så här...


 
 
Åt jag såna här:


Det var det absolut bästa i världen. Typ. Det enda bekymret jag hade var om jag skulle hinna äta upp allt på fredag kväll innan det blev lördag och jag inte fick äta godis. Och JA, vi åt "lördagsgodis" på fredagar, framför så ska det låta. SÅKLART! Vad annars liksom?!
Så självklart var jag tvungen att köpa det idag för att det är fredag. Nostalgi. Jäkligt god nostalgi. Speciellt hockeypulvret.





Äntligen!

Nu är det äntligen fredag, vilket innebär sportlov! Dock har jag en uppsats och några svenskauppgifter kvar att fixa, men det går nog fort nu i eftermiddag. SEN är jag äntligen ledig! Så fruktansvärt skönt!

Ikväll ska jag på middag och myskväll hos finfrida med mina favoriter. Sen imorgon blir det utgång med lilla hannis som fyller 18 bast!
På söndag beger sig jag, mamma och pappa till fjällen, rättare sagt björnrike/Vemdalen för skidåkning med några familjevänner ett par dagar. Jag skulle tippa på att vi kommer hem typ på torsdag. SEN FLYTTAR JAG PÅ FREDAG!! Så mycket tid går ju såklart till det. På lördagen 23 har hannis födelsedagsmiddag med SUSHI!! Mums!

Och sen är det söndag, så börjar allt om från början med skola och plugg haha, så det kommer gå fort tror jag, detta lovet. Men jag gillar ändå att ha saker inplanerade ibland, då vet man att man har mycket roligt framför sig. Detta lovet kommer bli naaajjjssss....

Bilderna är från vår ooootrooooligt givande mattelektion klockan 10 på morgonen. Pigga och glada finstina och jag!





2013-02-14

Maaat

Nu blir det mysmiddag med kvällens dejt dagen till ära. Gud vad vi passar ihop, jag känner verkligen att det kan bli nät stort. Anpassningsbar är han vilket jag älskar. Han finns alltid där för mig och ger mig det jag vill ha just för stunden. Han håller käften när jag inte pallar höra mer, vilket är ytterst sällan eftersom han bjuder på så mycket fint. Jag tror att vårt förhållande kommer bli lååångt, jag har verkligen hittat den rätta. Så lycklig.

ÄLSKADE TV. Du är underbar. Älskar dig mest av allt och skål för vår fina kväll!

Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag är en mysig dag även om jag aldrig riktigt brukar fira den då jag inte tycker det är en riktig tradition, vi får ju inte ledigt från skola och jobb liksom hehe! Men jag tycker dagen blir lite mera gosig än vanligt! Idag väckte mamma mig med röda tulpaner och geléhjärtan, finaste mamma! Så ganska bra är väl den dagen ändå!

Alla hjärtans dags fika!





2013-02-11

Älskling

Övernattning hos storasyster! Det bästa med det är ju älskade Ralph. Finaste varelsen på hela jorden. <3



Skön måndag

Egentligen brukar måndagar vara extremt omysiga i mitt fall med en otroligt lång skoldag som börjat 8:30 och slutar 16:40 med en timmes lunch. Men idag hade vi prov och sedan en fem timmars lång håltimme som gjorde att jag slapp franskalektionen som sista lektion och går på den på onsdag istället! Så nu är jag på tåget påväg hem. Jag ska äta chips och se på serier. Sen ska jag plugga. Men tekniskt sätt är jag fortfarande i skolan till fem så nu behöver jag inte plugga på några timmar hehe. Så tänker jag!