2012-06-30

Landat!!

Nu lyfter vi!!

Tax free när den är som bäst!

Parfym från Ralph lauren
Läppstift från Helena Rubinstein
Ansiktskräm från The Body Shop

Nu drar jag till Grekland!




Om en timma drar jag och min familj iväg till Arlanda för sitta i ett trångt flygplan i ca 4 timmar. Vi ska bege oss till en ö som heter Samos, i Grekland för att steka på stranden en vecka. Det beräknas vara 35 grader där nu, så jag kommer väl antagligen sitta och försmäkta i skuggan, men det blir säkert härligt ändå! Jag ska trycka i mig oliver, fetaost och tzatziki i mängder!
Jag ska försöka blogga varje gång jag har wifi för att hålla er uppdaterade! Ha det bäst, för det ska jag ha! hehe

PUSS

Nytt favorit-nagellack!

2012-06-28

Rock of ages!!

Ikväll såg jag och Elvira en av världens bästa filmer på bio! Alla som inte sett den MÅSTE se den!! Sjuuukt bra film! Helt fucking jäkla underbar! Vi satt och sjöng med i typ alla låtar haha (töntar? Ja)

I Gävle har dem dessutom SOFFOR i biograferna?! Hur coolt är inte det? Det har jag aldrig sett förr.

Grillning!

Inte illa att vara med i Gävle dagblad!

2012-06-27

Idag var det lite bättre väder!

Idag seglade jag och Elvira en tvåkrona (en större båt med två segel, så vi fick plats båda två). Efter att seglat en timma ute på havet skulle vi köra in till hamnen för att lägga till... Det blåste som fan så vi hade jättemycket fart. TROR NI INTE ATT VI KÖRDE RAKT IN I BRYGGAN?!

Hahaha ååh jag dör, det var så sjukt kul och det blev ett rejält hack i bryggan.. Men skitsamma!

Sen var det skattjakt! (måste påminna om att resten av barnen på lägret är 8 år...) så vi åkte motorbåt runt alla öar och sprang runt med en skattkarta. När vi hittat skatten fick vi choklad! Haha mums!

Snart ska vi ut och åka bananbåt och sedan segla till en annan ö för att grilla! Mys!

2012-06-26

Jag ser ut som en säl

Efter gårdagens kapsejsningar hade vi blivit lite allergiska mot vatten och klädde därför på oss massor av kläder. Till exempel en varsin våtdräkt haha! Vi såg ut som riktiga delfinskötare tyckte vi, som hon i Rädda Willy! Kanske inte det vackraste man kan ha på sig men torra var vi!

2012-06-25

Seglarläger dag ett

Jag och Elvira klev upp klockan 7 och kände oss lagom trötta. Jag menar vem fan BETALAR för att gå upp så tidigt på sommarlovet?!
Vi åkte iväg till lägret klockan 8 och möttes av ett gäng småglin. De flesta var runt 10 år...
Ledarna presenterade sig och hade genomgång om de olika segelsätten. Sen hick vi ut (i spöregnet) påklädda så mycket kläder som det är möjligt och gick ner för att rigga båtarna.

Jag och Elvira envisades med att segla en RS TILLSAMMANS istället för att segla en liten optimistjolle ensam. Vi skulle nödvändigtvis trängas två i en liten liten jolle.

Det blåste som attans och vi hade knappt någon kontroll alls på båten. Redan efter 10 minuters segling runt banan kapsejsade vi (för er som inte vet vad det är, så är det när båten tippar) och föll gapskrattandes ner i det iskalla vattnet. Efter ett tag lyckades vi vända tillbaka båten och vi var redo att ge det ett nytt försök.

Endast 5 minuter senare kapsejsade vi IGEN?! Hur lyckas man!!!??? Haha bi låg där i vattnet och skrattade så mycket så vi höll på att tappa andan. En av ledarna cirkulerade hela tiden runt vår båt och gjorde inte annat än att garva han med.
Med endast ett ombyte kläder gav vi upp, kalla, blöta och trötta.

Efter det var vi taggade på att åka bananbåt efter en motorbåt i spöregnet, vi var ju trots allt redan blöta. Det var ISKALLT men vi Bangade inte, för vi är så tuffa...
Vi hackade tänder under hela åkturen och självklart styrde en av ledarna en tvär kurva så att vi ramlade i det iskalla vattnet ÅTERIGEN! Kul men så in i helvettes kallt!

Sedan sprang vi in i bastun och satt där i en dryg timma och frågade oss själva varför vi betalar för att bli dyngblöta. Direkt efter den fina konversationen beslutade vi att hoppa i vattnet från bryggorna och lyckades även lura i en av ledarna haha. Skitkul var det!

Men nu ska jag och Elvira baka kakor för nu är vi äntligen torra! Vi hörs!

PS: på bilderna är det en jätteblöt elvira och en jätteblöt Elin efter andra kapsejsningen!

2012-06-24

Mot Gävle!

Nu sitter jag på ett blått tåg med hörlurar i öronen och trycker i mig naturgodis. Jag är nämligen påväg till staden Gävle för att träffa min fina prinsessa Elvira. Vi ska gå på seglarläger en vecka tillsammans! Det kommer bli dundermysigt! Nu hoppas vi bara på soligt väder och mycket blåst!