2012-02-02

Ska vi göra nåt äckligt?

-Nästa plågan?
-Antagligen.

Ohövliga tanter och männsker!

Något som gör mig något extremt surig och arg är detta beteende på stadens gator!

(Jag är ju ingen ängel själv, men så skulle jag aldrig bära mig åt!)

 tutande bilar när man traskar över ett övergångsställe, eller spinnande motorer när man går för långsamt. En kundvagn på hälsenorna (utan en ursäkt!?) och en knuff i ryggen när någon vill komma förbi.

Jag menar- vad hände där egentligen? Hur kan allt ha gått så snett?
Förr (tror jag) var alla trevliga, väluppfostrade och generösa.
Nu förtjänar man tydligen inte ens ett "ursäkta" eller ett "förlåt"!

Det som gör mig mest upprörd är att de små "oskyldiga" tanterna kan göra vad fasen de vill, för de är halvblinda, "halkade till lite" eller "hörde lite dåligt".

Nu får ni inte tro att jag hackar ner på alla världens gummor, men en del av dem är faktiskt nåt så otroligt oartiga och otrevliga!

De (de elaka) plöjer undan oss ungdomar med sina breda häckar och skakar på deras gamla huvuden med gråa lockar och sänker de mustaschklädda mungiporna!

De tror att de kan behandla oss hur de än vill, för att "de blev behandlade så som barn" och "dagens ungdomar behöver lära sig ett och annat"!

Men let's face it granny, i många fall är vi ungdomar mer väluppfostrade än ni!

Vi erbjuder er vår plats på den proppfulla bussen, vi håller i er när det är halt ute, vi hjälper er att läsa liten text på skyltar, vi låter er gå före i kön, och vi ler för att få era små kämpande hjärtan att slå lite fortare.

Nu är det säkerligen inte nån liten gumma som läser detta, men det är så jag ser på saken! Tack för mig!

Dagens outfit!

Jeans: tiger, linne: zara, kofta: JC

2012-02-01

I brist på liv

Försök hitta demonen!

Det tog ett bra tag innan jag såg den, men när jag gjorde det blev jag helt sjukligt rädd!
Denna bild finns överallt på nätet, ingen vet om den är verklig eller datagjord, så man får väl tro på vad man vill. Men läskig är den!!!

Dagens outfit!

Jeans: tiger of Sweden, linne: zara kofta: herta

2012-01-31

Det var bättre förr

När man är trött efter en lång dag, ligger och degar i soffan framför tvn och sen börjar inse att det kanske snart är dags att dra sig upp för trappan och gå och lägga sig...det är just DÅ benen inte vill sammarbeta!

Man ligger där i soffan, tittar på program efter program och kan inte sluta, fastän programmet kanske inte är i närheten av vad du gillar att titta på egentligen.

Man längtar efter att lägga sig i sängen och sova...men är alldeles för lat för att orka släpa sig upp för trappan!

När jag var liten och klockan blev mycket...så gäspade man lite, sa att man var trött och såg lite allmänt gullig ut...så att pappa kunde BÄRA mig upp för trappan, borsta tänderna och lägga mig i sängen. Bekvämt eller hur?

Men nu skulle det bara vara väldigt väldigt konstigt.

Och det är ju lite synd, för just i sånahär tillfällen, när man bara vill sova...så skulle det vara jäkligt bra!

TOP MODEL SVERIGE!

Nu sitter jag i soffan framför Top model sverige! Åh vad jag har längtat efter detta! Jag kan bara säga att jag älskar model-program i alla dess former! Underbart!

Födelsedagspresenter!!!

Idag fick jag en jättefin tröja och ett läppglans av min storasyster som försenad födelsedagspresent! Tack så jättemycket! Hihi

Dagens outfit!

Jeans: weekday, linne: bikbok, tröja: bondelid

Gym på G!

Den tomma stolen symboliserar min ensamhet

Nu sitter jag ensam på barista, på gränby och väntar på min mat. Jag ska käka lunch innan jag ska träna. Pappa kommer om en timma. Tills dess så sitter jag här, ensam, ingen i stolen mittemot... Och känner mig.. Ja.. Ensam. Och snäppet till mobbad och övergiven faktiskt. Men vafan, life's a bitch.

Fattiga riddare till frukost

-jag klagar inte!

2012-01-30

Det är tanken som räknas!

Jag tänkte plugga matte. Jag tänkte städa mitt rum. Jag tänkte planera veckan. Jag tänkte läsa min engelskabok. Jag tänkte spara mina pengar. Jag tänkte att jag skulle vara nyttig. Jag tänkte att jag skulle träna idag. Istället bakade jag... Men vafan- det är väl tanken som räknas, right?!

Kladdkaksbak och matlagning på samma gång

-man är väl en kvinna!

Dagens outfit!

Linne: bikbok, jeans: tiger, cardigan: Odd Molly

Gud måste ha missuppfattat det hela

Termometern visar på dryga 14 minus när man vaknar på morgonen. Det ska vara vår nu för fasen! Snö ville vi ha för en månad sedan, lagom till jul. Nu vill vi ha sol, blå himmel och fågelkvitter. Inte slask, minusgrader och förkylningar! Jag är trött på att frysa sönder mina tår i väntan på tåget, trött på att krångla av och på med bökiga vantar. Trött på detta vita snölandskap.

2012-01-29

Den ska få bo i min plånbok!

Nyss fick jag är miniliten sköldpadda i porslin av min söta mamma! Man ska tydligen ha den i plånboken för att aldrig få slut på pengar! Så där ska den få flytta in. Det kan ju behövas! Tack älskade mamma!

Chokladfondye med frukt måste vara det bästa som finns!

Sjung för fulla muggar!

Idag har jag sjungit i totalt 7 timmar, så nu är jag helt slut. Framför mig väntar plugg och sen kanske nån mysig film. Men först: MAAAT!!!

Morgonpromenad

Nu traskar jag på stadens gator påväg till kören. Mysigt!