2012-01-27

Cut cut cut (no emo)

Nu ska jag kolla igenom alla bilder/filmer från Thailandsresan och försöka lippa ihop en liten trevlig film som jag, du och ni kan njuta av i kylan! Det låter bra va? Höhö

De visa

Nu blir det konsert med min kör "de visa" i universitetsaulan. Tagga!

Mys-promenix med Stina

Fikamys med favoriterna

Jag vågade! (nästan sist av alla, men ändå!)

Tagga blodprov och kindskrap på naturkunskapen!

Det är tortyr att ha matte på fredagar!

Nu har jag suttit i ett vitt klassrum som påminner mig om ett jäkla psyksjukhus i en hel timma! 10 minuter kvar tills denna helvetes-lektionen äntligen är över. Kämpa på, hej och hå!

Tågjävlar och deras förseningar!

Seriöst! Hur svårt ska det vara att passa en tid? Vi bor i kalla Sverige, vi har sett snö förr, lär er handskas med problemen! Tågen är alltid försenade under vintern (ibland på sommaren också!?) och då klagar de på hala spår, för mycket snö eller att det är för kallt. Kom på en bättre ursäkt nästa gång, för detta håller inte!! De pratar om att Sverige har ett av världens bästa lokaltrafik... Detta får mig att undra om den som förde denna statistik faktiskt åkt våra (urusla) tåg (på vintern!) usch nu är jag riktigt less och förbannad på detta! Just nu i detta ögonblick, står jag faktiskt ute på en öde perrong i mörkret och kylan, och väntar på ett försenat tåg. Helt ärligt kan man undra vad de på UL sysslar med på jobbet. FY! Gör om-gör rätt!

2012-01-26

Jag orkar inte vänta mer!

Jag hatar att vänta!
Är det något som jag tycker är otroligt tråkigt så är det just att vänta!

Det spelar absolut ingen roll alls vad det är man väntar på, det är precis lika tråkigt ändå.

Om man väntade på tomten när man var 4 eller om man väntar på att skolan ska sluta.
Om man väntar på en kompis på stan eller om man väntar på att sin favoritserie ska börja.

Det är så fruktansvärt tråkigt! Och det värsta av allt: vad du än väntar på, ( vi kan ta som exempel att du väntar på bussen.) så gör det dig stressad, trött, kanske sur och förbannad, men allra mest känner man sig mobbad och uttittad (även om ingen i själva verket bryr sig om du sitter där på bänken alldeles ensam i väntan på en förenad buss).

Och vet ni vad man gör då? JO, man lirkar upp mobilen ur jeansfickan, klickar fram Facebook och uppdaterar, uppdaterar och uppdaterar! Även om man börjat inse redan för 5 minuter sen att ingenting nytt kommer att hända på facebook.

När man gett upp hoppet om någon händelse går man över till sms, kanske skickar iväg ett eller två i förväntan på ett svar. Eller så sitter man där och småler åt gamla konversationer och minnen.

INTE OKEJ!!! Fast ändå är det så man gör när man väntar. Och det får man väl leva med antar jag. Och hoppas att nån dag, en vacker dag, ska man bli av med dessa knäppa beteenden.

2012-01-25

Ingen läslus direkt...

På fredag ska jag (enligt min lärare) ha läst halva den här boken (som ni ser på bilden), som dessutom är på engelska, otroligt liten text och har 326 sidor. Jag ska alltså ha läst halva på fredag... Jag har läst 8 sidor änsålänge! Bra jobbat Elin! Jag känner verkligen att jag är skolpigg...?

Tagga gym med pappa!

Lonely-fikar

Det här med att vara kittlig...

Att skratta lite, hoppa till eller skrika lite när någon kittlas nån gång ibland... Så farligt är det inte.
Om man tycker att det är roligt eller pinsamt att ibland bli lite kittlad.

Men för vissa (MIG!) är det inte riktigt lika roligt!
Jag är så extremt otroligt mega-kittlig så det är inte klokt!

Om nån nuddar mig så ryser jag, sticker nån en penna i midjan (löst såklart) på mig så hoppar jag till, om nån planerar att kittla mig (observera att personen kommer närmare och närmare, beredd att kittla mig) börjar jag skratta redan innan, inställd på att det kommer kittla som fan.

Men detta beteende är det inte charmigt eller gulligt längre...det är bara hopplöst och jävligt irriterande!
Usch vad jag hatar att bli kittlad.

Det värsta: när folk vet att man är kittlig blir det tydligen 10 ggr roligare att kittlas! Och detta kommer man att få dras med resten av livet!

Tack äckliga gener!

Dagens outfit!

Jeans: tiger, tröja: replay

Åååååka pendeltåg...

Nu har jag varit fast på upptåget i en timma, när resan i vanliga fall ska ta ca 13 minuter! Åh vad jag hatar UL!! Tack och lov för att man får sällskap av söta lilla Clara på tåget!

2012-01-24

Nördarna!

Vi slutar klockan 3 en tröttsam tisdag... Och vad gör vi? Jo vi stannar kvar i skolan och planerar att plugga... Men det blev det inget av med! Istället sitter vi och leker med dagens teknik!

2012-01-23

Mammor och minimodeller

Nu ligger jag i sängen framför tvn och tittar på programmet "mammor och minimodeller". Egentligen är det ett rätt uselt program, om man blir många gånger irriterad på mammorna. Stackars barn!... Fast samtidigt tycker jag om att titta på typiskt överdrivna program, det är liksom underhållande!

Mat mat mat

Mamma och pappa lagar mat- jag dukar. Bra kombo!