2012-05-17

Bara för att jag är så cool

Idag fick jag testa något riktigt roligt!

-KÖRA SKYLIFT!

Haha värsta bonden, jag vet, men det var faktiskt skitkul!
Uppe på 9 meters höjd var jag- alldeles själv. Det MÅSTE ju bara vara coolt! haha

OBS: för att göra detta ännu lite häftigare måste jag tillägga att det är jag som styr och har all kontroll, för all kontroll sker uppe i buren, så jag säger som småbarn gör: JAG KAN SJÄLV!

2012-05-15

Är man en rosendalselev måste man ju förfan se ut som en också!

BÄSTA

Det bästa som finns är en stor fet tallrik pasta med köttfärssås efter gymmet! Me likey!

Köööööttttttaaaaaa

Nu jävlar! Jag har inte tränat på en månad nu, för jag har åkt på allt från öroninflammation till bihåleinflammation. Men nu jäklar! Nu ska jag träna som bara den!! Taggaaarrrrååå!!!

2012-05-14

Rosendagen!

Idag var hela skolgården full av hippies. Förutom jag, stina och siri...(förlåt, vi är tråkiga, men vi orkade verkligen inte!)

På min skola är det varje år någonting som kallas för Rosendagen. Hela skolan är samlad och leker lekar och myser. Iår var det tema Woodstock, så nästan alla klädde ut sig till härliga hippies!
Massvis av band uppträdde på skolgården, vi proppade i oss massa pastasallad och lekte lekar som bara den! Jag hade däremot förväntat mig att det skulle vara mycket mer lekar, för det har det tydligen varit tdigare år, så det var en liten besvikelse. Men det var ändå en väldigt rolig och mysig dag!

Två små klipp får ni se nedan.

  • Ett där jag springer tio varv runt en liten pinne så fort jag kann (norsk fylla, irländsk julafton, eller vad man vill kalla det!)
  • Och ett där hela klassen ska dra ett snöre genom kläderna på så kort tid som möjligt!

Jag bjuder även på lite härliga bilder från dagen!















2012-05-13

Måste dela med mig av vår fina relation


Pappa kan dansa OCH pausa

Alla har inte en pappa som min pappa. Att han är lite udda och speciell vet nog de allra flesta efter att bara träffat honom två minuter. Man kan ju inte säga något annat än att han verkligen bjuder på sig själv. Oftast är det pinsamt och han gör bort sig så otroligt många gånger. Men nästan varje gång är det roligt.

När pappa alldeles nyss fick höra den nya "sommarplågan" så började han SÅKLART att dansa. För det är så han är, min pappa. Han gillar uppmärksamhet, att skämma ut sig, skämta och dansa.

Här får ni ett litet smakprov hur det FÖR OFTA kan se ut hemma hos min familj.
Vi må vara konstiga..men jag menar, vem har jag ärft det av liksom? Vi har åtminstone jäkligt kul!

Haha, jag tror att jag låter bli att tala om för pappa att han nu finns ute på youtube, då han förmodligen kommer få för sig att han kommer bli sveriges nästa stjärna. Lite skruvade uppfattningar har han också.


Varför FINNS den här delen?

Det här med ballerina-kakor... Varför finns det ALLTID en äcklig sida?

Okej, det finns säker någon idiot där ute som tycker att denna del är jättegod. Men du har fel. Punkt.

Alla jag känner, inklusive mig själv, delar på ballerina-kakor. Den goda delen för sig och den äckliga delen för sig. Jag börjar med att äta den äckliga delen (den torra delen utan nånting gott på..) så att jag har den goda delen kvar.

Och jag är inte korkad, jag fattar ju varför den delen finns där, annars skulle det ju bli förskräckligt kladdigt i förpackningen.

Men om jag nu bortser från tråkig fakta. VARFÖR FINNS DEN? Ingen vill ju ha den. Ingen tycker om den. Usch