2013-01-26

Mysmiddag med Lillo, sen utgång!





Konsert yeeee

Idag gick jag upp alldeles för tidigt för att vara lördag, nämligen halv 9. Nu är jag i Missionskyrkan i Uppsala och repar inför konserten klockan 4 idag. Det är väl mysigt och kul, men min röst är helt paj, gör sjukt ont i alla de höga tonerna. Jaja jag går väl göra mitt bästa sen ändå.

Efter konserten blir det romantisk middag med Lillo haha, sen förkrök och efter det saluhallen. Är jäkligt trött, men taggar nog till sen skulle jag tro.



2013-01-25

Myspys

Nu ligger jag på sängen med middag, Veckorevyn, nagellacksmålning, dator och godis och bara myser i min ensamhet framför Harry Potter. Imorgon ska jag upp tidigt för repetition med kören innan konserten imorgon kväll. Hade gärna velat ha lite sovmorgon efter denna skolveckan men sånt tänker väl inte ledare på antar jag. Bara att bita ihop.



Skååååål!

Nu trodde ni säkert att jag skulle bjuda på massa härliga festbilder, som i "skål för denna underbara kväll!" Men icke sa Nicke. Jag menar förstås att jag införskaffat mig en ursöt turkos skål från Myrra för endast 229 svenska riksdaler. Kommer passa perfekt i min lilla lägenhet.
Jättenöjd med mitt inköp!





2013-01-24

Klappat och klart!

Ikväll har jag skrivit under på så många vita papper med svart text att jag blev alldeles yr i huvudet. Skakat i händer har jag också gjort. Och småskrattat åt mäklarens stela skämt endast för att vara trevlig. Men nu står iaf jag som ägare på min alldeles egna första lägenhet.
Det känns stort. Jag blir alldeles barnslig och hoppig. Jätteglad är jag.

Nu ska jag bara bli godkänd av föreningen, och sedan får jag tillträde till lägenheten den 22 februari. Underbart!



2013-01-23

Jag har blivit stoooooor

Jag har under ganska lång tid velat flytta hemifrån, lite närmare stan alltså. Så under en tid har jag och familjen varit väldigt insatta på lägenhetsvisningar och budningar mm.
Nu har vi ÄNTLIGEN hittat min perfekta lilla lägenhet och bjudit på den. Jag och pappa drar till stan och skriver kontrakt imorgon. En etta i fålhagen, men balkong. Ca två minuters gång till Centralstationen. Jag skulle kunna gissa på att jag är den lyckligaste tjejen just nu.









Klaaaar

Nu är jag påväg hem från skolan. Gjorde litteraturhistorieprovet idag. Gick skit men fortfarande skönt att vara klar med det! Nu kan jag äntligen andas lite lättare. När jag kommer hem ska jag göra lunch, macaronis&cheese och slappa i soffan framför vampire diaries. Det förtjänar jag. Myyys

2013-01-20

Myspys

Nu sitter jag på min slitna pinnstol i mjukiskläder och tofflor, dricker te, äter jordnötssmörsmackor och äpple med jordnötssmör...och pluggar litteraturhistoria. Hemskt, fast ändå lite mysigt.





Lägenheter och bilar

Idag var hela familjen på stan och kollade på massor av lägenheter, 1or, 2or och 3or. Tanken med det är att jag förhoppningsvis hittar en bra lägenhet och flyttar hemifrån så snart som möjligt. Lite närmare till stan liksom.

Sedan övningskörde jag med mamma runt i Årsta. Det gick bra denna gången också. Förhoppningsvis ska jag på en intensivkurs för körkort på sportlovet, men vi får se hur det blir med den saken.

Nu är jag påväg hem där jag tänkt spendera några långa timmar framför litteraturhistorian och matteboken, samtidigt som jag myser med te och mackor, äpplen med jordnötssmör. Resten av söndagskvällen ska jag göra absolut ingenting. Skönt!





Gårdagen!

Igår var jag som sagt på födelsedagskalas hos min kusin Johan som fyllde 15. Massa tårta med banan, och ritspel med de små söta.

Sedan åkte jag hem till min syster och fixade mig, sedan fick jag stressa ner på stan för att träffa Lillo och massa fler. Kvällen spenderades på saluhallen, även om vi kom dit aaaldeles för tidigt, haha. Men det var en värd kväll.