2011-12-03

Idag var en bra dag

Idag gick jag upp tidigt...8 på en lördag, det är inte okej! Men jag gjorde det för en kul grej, jag är ju med i kören De visa, och har varit det i några veckor nu. Vi övar nämligen för fullt med luciasånger och jullåtar och idag hade vi då en kördag då vi repade hela dagen och hade mysiga fikapauser och lunch och middag med massa spex, sång och lekar. det var jättekul, det var längesen jag skrattade så mycket!

Enda nackdelen med den här dagen var att jag inte hade någon tid alls att plugga till mitt gigantiska historieprov som jag ska ha nu på tisdag, på HELA VÄRLDSHISTORIEN!!! Jag håller lite smått på att gå under men jaja, livet kan vara lite stressigt ibland, jag antar att man får försöka hålla fötterna på jorden och bara gå vidare. Försöka ialla fall.

2011-12-02

Jag vill gå i ide

Det är illa när man på en fredag får panikångest över skolan och sitter flera timmar och pluggar. PÅ EN FREDAG!? Det är illa. Jag måste skaffa mig ett liv. Kanske är det just därför jag sitter här, på en fredag, med all helvettesskit som måste göras i skolan. Kanske är det ett hopp om liv som gör att jag kämpar på när det är som jobbigast. Kanske gör jag rätt i det. Men kanske är det helt onödigt i slutändan ändå. Det får jag säkert aldrig veta, men nu sitter jag här, med min ångest, och bara känner att jag vill försvinna ett litet tag. Åh vad skönt det skulle vara! Jag vill gå i ide.

2011-12-01

Olly Murs

Här är en kille som jag tycker skriver väldigt mysiga låtar och sjunger bra, plus att han är väldigt söt också! rekommenderas starkt!

Julkalendern!

Myskläderna på, kuddarna upp-puffade och julstjärnan tänd, nu blir det första avsnittet på Julkalendern!

2011-11-30

Visste ni att...

...en ankas kvackande ekar inte- och ingen vet varför!

Kan historia vara roligt?

Jag var på militärläger i somras, sjövärnskåren. Jag kan bara säga att det hjälpte mig rejält nu! Några av mina vänner från lägret är otroligt insatta av historia och kan i princip allt om ämnet, helt sjukt! På tisdag har jag historieprov på hela världshistorien och jag känner mig helt lost. Då slog tanken mig att jag kan fråga mina lite mer allmännbildade vänner och oj vad det gick undan! Helt underbart, det gick så fort! Jag är ju självklart inte klar än, men det börjar lossna lite iaf! Det var till och med lite roligt! Och det är ju det konstigaste av allt. Kan historia vara roligt?

Jag och mina vackra vänner

Kanske borde vi dra ner på snabbmaten. Inte för att vi inte är otroligt vackra men för att må lite bättre kanske det skulle vara bra!

Dagens outfit

Linne: forever 21, jeans: weekday, cardigan: MQ, skärp: Calvin klein, rosett: HM, örhänge: Gina tricot, halsband: maison scotch

Vilket liv?

Jag har nog inte mycket till liv måste jag medge...just nu sitter jag på centralstationen i väntan på mitt tåg och spelar temple run. Ett spel då man springer en bana, hoppar, duckar och svänger och blir jagad av ilskna gorillor. Det är faktiskt kul! Det är kanske just det som är konstigt...jag har nog inget liv.

2011-11-29

seg

Efter en trött och seg kväll som Elin tillbringat genom att lyssna på sin historielärare när han pratar om kalla kriget, finns nu en väldigt trött och utmattad tjej som bara vill sova just nu. Med en turkos tandborste i munnen säger hon godnatt!

Kalla kriget

Nu sitter jag i mitt rum och försöker plugga på kalla kriget, vi har nämligen ett megastort historiaprov på hela världshistorien om en vecka! Lite smått panik över det? Ja! Men iaf, när jag pluggar behöver jag sitta skönt, vara ensam (för att få något gjort) och gärna vara i en mysig miljö. Och vad passar så bättre än att sitta i ett rum omgivet av levande ljus? Det är jättemysigt faktiskt! Och då blir hela den här historien mycket roligare! Eller ja, åtminstone lite mysigare! Här visas en bild på mina tre snöbollsljus, jättefina är dem, tycker jag.

Tårar

Jag är så sjukt dålig på att hacka lök! Jag vet inte vad grejen är, för så fort jag ska hacka lök börjar jag grina! Även om jag som nu (på bilden) bara hunnit ta av skalet på löken! Jag har alltså inte ens börjat skära i den, så faller tårarna! Vad är det för fel på mig?! Okej...rätt mycket... Men ändå! Jag menar, skala lök ska väl varje människa klara av!

2011-11-28

Skolfoto var det här!

Hihi idag fick jag mina skolfoton! Såhär blev resultatet!

Söta mamma

Idag fick jag en liten present av lilla mamma. Påslakan och sånt med röda små broderade hjärtan på, så det ska se lite julfint ut i mitt rum, och det är ju alltid mysigt! Jag fick även ett nytt och fluffigt duntäcke, det ska bli rejält mysigt att krypa ner i en nybäddad säng, jag älskar den känslan!

Snö och kyla

Den underbara känslan att vakna upp till ett vitt snötäcke som lagt sig över hela min värld under natten. Så vackert! Nu är det vinter på riktigt! Hoppas bara att det inte smälter bort!

2011-11-27

Beck, lussebullar och snö

Idag åkte jag och pappa till stan och gick runt lite i affärer och köpte bland annat en jacka till mig, det gillas! Sen lyssnade vi lite på chris medina som sjöng på stan, det var ju otippat! Sen skjutsade pappa mig till Lillo. Vi har under kvällen pluggat och ätit pasta med pesto, sett på nån meningslös film och ätit massor av lussebullar. Och nu ser vi på Beck! Idag blev jag även bombarderad av fb-statusar som sa att det snöade! Jag såg ut genom fönstret, dörren och balkongen men såg ingen snö någonstans! Jag blev otroligt besviken! Men sen, nån timme senare, snöade det även här! Tack du underbara vädergud!

Besviken

Idag såg jag mycket fram emot fyrverkerierna som alltid är en gång om året första advent... Så fick man reda på att det var inställt! Pga dåligt väder! Jaha...det här var ju kul! Usch och fy! Elaka vädergudar! Ge mig snö och fyrverkerier!

Choklad i mängder!

Chokladbollar var det här! Galet gott är det ju. Helt klart!