2013-02-22

Nycklarna är mina!!!



Sådärja!!

Två bilar och ett flak fullproppade och ändå har jag massa saker kvar som ska hämtas. Om en halvtimma träffar vi mäklaren, skriver under och får nyckel till lägenheten! Sen är det bara att börja packa upp all skit jag under 18 års tid lyckats samla på mig!






2013-02-21

Godnatt!

Nu säger jag godnatt för att njuta av min sista natt i mitt föräldrahem, för imorgon tar jag mitt pick och pack och flyttar hemifrån, till min allra första egna lägenhet. Det känns stort. Nästan overkligt. Men ändå känns det läskigt och jobbigt. Jag kommer aldrig mer bo hos min mamma och pappa, såvida inte nåt går riktigt snett haha. Men det känns mest kul. Jag är så himla spänd, nervös, stressad och längtansfull. Alla känslor på en gång, gånger 10. Nä nu ska jag sova. Godnatt och hejdå älskade rum och hus.





Nu kör vi packning igen!



2013-02-20

Nu åker vi!

Efter tre superfina och mysiga dagar sitter vi nu i bilen påväg hem igen! 5 timmars bilresa framför mig. Jobbigt fast lite mysigt samtidigt!














Lunchdax!







2013-02-19

HAHAHA GUD

nyss gjorde jag något som till och med en klant som jag aldrig lyckats med förut. Jag tappade mobilen i toaletten. Bra jobbat, verkligen. Hade den som alltid i bakfickan och precis när jag drog ner jeansen ramlade den ur, ner i toan. Jag fick panik och tog upp den efter två sekunder haha. Även där gjorde jag nåt nytt, grävde i en toalett. Myspys. Mobilen fungerar prima än så länge, jag blåste med hårfön, kanske lägger den i ris, om jag orkar haha. Åh Gud jag känner mig som stig Helmer eller Kalle anka. Åh.


Myser framför brasan mellan åken!



2013-02-18

Bra dag!

Idag stack alla i huset ut i backen vid nio för att njuta av nypistade backar, men jag tog istället sovmorgon och åkte ner runt 12 lagom till lunch! Det var lite dimmigt idag uppe på toppen med isiga backar, men det funkade, och blev bättre under dagen. Sedan åkte vi tillbaka till stugan för lite bastu och after ski, men jag degade i soffan framför breaking dawn istället hehe. Bastu har aldrig riktigt varit min grej.. Speciellt inte i sällskap med 50+are.
Nu går jag runt och väntar på middag, gulaschgryta blir det ikväll! Mums!




Lite mulet, men helt okej dag!







Skön morgon!

Nu sitter jag i soffan framför desperate housewives och käkar mysig frukost innan jag drar ut i backen för första gången iår!

2013-02-17

Gosig första kväll med spel och målning!







Gaaaanska så nice!

Lite ballare "stuga" än vanligt liksom, eller? En lägenhet med 10 rum, varav två vardagsrum. Skitmodern och nyrenoverad! Jag bjuder på lite bilder, endast för att skryta! Nu mår jag, säger jag bara.











Snart så!

Idag gick jag upp alldeles för tidigt med tanke på att jag var ute igår haha, men det får jag leva med. Ont i rumpan har jag också. Och lite hungrig är jag. Och otroligt uttråkad. Jag är nämligen i bilen på väg till björnrike/Vemdalen med mamma och pappa där vi ska bo i en stor stuga med en annan familj. Det är bara ca 5 minuter kvar nu så det är nice! Tog bara isf lite mindre än fem timmar. Nu ska vi åka skidor (snowboard såklart!!!) så det bara ryker om det höhö! Ska bli så mysigt!!