2013-03-07

Muffins-bak!









Svartvit torsdag!

Nu har jag precis kommet hem från skolan, blev en kort dag idag för att min grupp blev klara snabbt med vår tidning som ska göras varje vecka! Så nu hade jag tänkt baka lite muffins eller nåt liknande innan jag ska sjunga i kör klockan 5. Plugg puttar jag åt sidan just nu, sådeså!








2013-03-06

Svampsoppa och matteplugg

Nu sitter jag i mitt lilla pastellkök och äter svampsoppa, dricker vatten och pluggar matte. Helt okej onsdagskväll fastän lite tråkig! Men soppan var god!


Glad onsdag!













2013-03-05

Rysk lunch!

Idag var jag och fyra vänner hos mig i min lägenhet för att laga lunch. Det var ett uppdrag vi hade till vår tidning vi ska producera varje vecka. Det tog väldigt lång tid och receptet var krångligt men tillslut Fick vi till en typisk rysk soppa. Det var så jäkla gott, helt sjukt! Rödbetor, gullök, morot, potatis, köttbullar med gurkmeja, vitkål mm, ner i en stor gryta som ska äta tillsammans med bröd och rå vitlök som man skulle ta små tuggor av samtidigt som man åt soppan. Det var starkt men så jäääkla god soppa har jag nog nästan aldrig ätit tror jag. Enda minuset var väl att allt som allt tog det ca 3 timmar att tillaga, haha men det var det värt! Mums!

2013-03-04

Måndagströtthet

Idag var nästan alla lektioner inställda pga av sjuka lärare, utom idrotten. Egentligen är mina måndagar sjukt långa så detta var skönt. Ikväll var mamma här och åt middag, jättemysigt! Nu ligger jag i min soffa och myser. Egentligen är jag dödstrött, men jag vill ju egentligen se top model... Förhoppningsvis orkar jag!



2013-03-03

Tröttis

Nu sitter jag i mitt vardagsrum och äter middag: mac&cheese, min specialité. Typ. Jag är så sjukt trött i hela huvudet hah, var längesen jag var såhär trött. Gick upp 9 imorse för att sjunga i kör klockan 10 till 5, så jag är helt slut. Tror jag har feber också.