2013-01-05

18 ÅR!!!

GODMORGON ALLIHOPA!
 
IDAG ÄR DET VÄRLDENS BÄSTA DAG! JAG FYLLER FÖR FAN 18 FUCKING ÅR!
 
Folk frågar mig hur det känns, haha det måste vara den konstigaste frågan. Det är inte direkt så stor förändring i mitt liv av att ha varit 18 år i några timmar. Men jag antar att det tillhör att nicka, le och säga att det känns väldigt bra, även om det kän ns exakt som igår och alla andra dagar.
Mysigt är det ju iallafall att fylla år.
Enda sedan jag var en liten skitunge är det något som gjort att jag sover uruselt natten innan, får världens löjligaste flin på läpparna när det sjungs "ja må hon leva", och det stora hoppet om att födelsedagen kommer bli årets bästa dag.
 
Bilden är från min födelsedag 16 år sedan, alltså då jag fyllde två år. Här har jag precis vaknat, sitter i sängen och har öppnat ett paket, med en barbiedocka i. Om jag blev glad alltså. haha.
 

2013-01-02

Godmorgon Sverige!

Jag har precis vaknat efter mina tolv timmars sömn. Vi åkte hem från Spanien igår, så var trött som ett as. Jag har haft en dundermysig resa med min familj. Fint väder, vackra städer, god mat, bra shopping och snygga servitörer hehe. Jag tänkte slänga upp lite random bilder från resan! Lite nyår och lite annat!