2013-12-19

Känner mig så stolt

Jag har under två veckor pysslat och grejat och fixat. Inte konstant såklart, men några dagar för olika moment. Och här ser ni resultatet, mitt allra första pepparkakshus(slott)!! Det var ganska jobbigt att göra kan jag säga, men jag är så himla himla nöjd med mitt resultat! Ett sago-prinsess-slott blev det som ska få stå bredvid godisbordet under jul. 








2013-12-15

Älskade Göteborg

Denna helg var jag och min familj i Göteborg, främst för att på lördagen fira mammas barndomskompis Kristina som fyllt 50 år. Vi kom fram tidigt på lördag morgon, klockan 9 ungefär. Vi gick och kollade på buren, musikhjälpen på Gustav Adolfs torg och sedan gick vi runt i affärer och käkade en mysig lunch på hard rock cafe. Sedan åkte vi hem till Kristina och firade henne och sov sedan där. 

Och idag, på söndagen gick jag och anna runt i en stor galleria och shoppade och sedan åkte vi allihop till Liseberg för att gå på deras julmarknad. Det var så himla mysigt och vackert! Det var is-show, tomtens julfabrik och åkte jukebox, min favoritkarusell och köpte två superfina julkulor! 

Och just nu sitter jag och degar i en soffa på Göteborgs flygplats och väntar på flyget som ska gå typ 18:50. Trött men glad åt min fina helg i Göteborg. Älskar den staden.