2011-12-30

Thailand i sitt esse!

Här kommer några bilder från gårdagen och från idag. Igår köpte vi bikinis och fixade naglarna. Idag åt vi frukt och solade och badade! Strax ska vi ut och käka middag. Thailand är ju 6 timmar före Sverige så det blir ju lite jobbigt med tidsomställningen!

2011-12-29

Thailand dag 2!

Nu har vi solat, badat och spelat strandtennis i evigheter. Jag och Anna tröttnade lite på solen och satte oss istället i skuggan under ett träd, vid havet, bredvid ett café med wifi... Hehe här snyltas det! Soligt och fint är det idag också, hoppas på att få lite färg nu bara så man kommer hem brun och fräsch! Här kommer två små bilder på en Elin vid stranden på koh Chang! Kvalitén är inte den bästa, men det får duga så länge!

2011-12-28

Detta kallar jag gott!

Thailand dag 1

Nu sitter vi här på stranden på en restaurang och väntar på maten. Det är väldigt soligt, det är nästan så man glömt bort när det är så ljust så man knappt kan titta. Vi började dagen med oljemassage och Satan vad skönt det var! Fast lite märkligt känns det ju när en liten thailändare klättrar runt på ryggen, böjer en fram och tillbaka, knådar och kletat med olja...fast efteråt känns man som en ny människa! Vi har solat och badat och nu väntar vi som sagt på maten. Här kommer två bilder: en från restaurangen vi sitter på och en när mamma fick massage.

2011-12-26

Arlanda!

Nu är jag och familjen på Arlanda, nu blir det lite fika, taxfree-shopping och till sist boarding. Sen hamnar vi i Bangkok och sedan vidare till Coh Chang och sen Coh Mak och sedan shopping i Bangkok! Jag kommer nog inte vara lika effektiv med bloggandet som vanligt, men jag lovar att blogga varje gång jag får tillgång till internet, förhoppningsvis har vi wifi på hotellen! Puss och kram!

2011-12-25

Yeeaahh!!

Ipaden fylld med nya filmer, mobilen proppad med musik, väskan packad: imorgon drar vi till Thailand! Det jag planerar att göra där?: bli brun som en pepparkaka såklart!

Nu blir det biomys med Joanna! : new years eve!

Lingon, Lådvin och långkalsonger!

Nu sitter jag och spelar spel med mina kusiner, ett spel som min morfar fick i julklapp, lingon, lådvin och långkalsonger heter det. Det hår ut på vem som är mest svensk. Med frågor som t.ex: har du någon gång haft en plastpåse på cykelsadeln så att den inte skulle bli blöt?. Rätt mysigt spel faktiskt, fast det sorgliga är ju att man inser hur mycket Svensson man egentligen är!