2011-12-24

Glee!

Efter massa paketöppnande och efter att ha spelat spel med mina småkusiner och efter att alla gått och lagt sig, får jag äntligen gå upp på mitt rum och se på tv. Glee för att vara mer exakt. Jag fick ju boxen i julklapp. Ååh det ska bli så mysigt, den serien är helt underbar tycker jag!

Nu är julklappsutdelningen slut

Detta fick jag i julklapp: fondy-set, Harry Potter-boxen, två böcker: hunger spelen och Simon och ekarna, glee-boxen säsong 1, Wii-spel "twilight scene it", twilight vigselring och bröllopsring, konsertbiljett "UB40" med familjen, julkula från harrods, tee, konsertbiljett "Eric saade" med Anna (jag vet inte riktigt vad pappa tänkte med där men det kan nog bli rätt flummigt haha)

Kalle anka!

Nu kommer det bästa av allt, som man längtat efter så mycket! Disney är för mig en stor del av julen! Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!

Nu blir det julmat!

Kyrkan nästa!

Enda gången jag går till kyrkan är på julafton. Det har blivit som en tradition, vi har ju gått dit sen vi var små, så det är mysigt tycker jag!

2011-12-23

krossade planer

Det  blir alltid såhär! alltid, hela tiden! Kanske har man för mycket krav på sig själv? Det var massa saker jag hade tänkt göra idag. Jag ville göra knäckklubbor, städa mitt rum, hjälpa till att städa hemma och se på film med mamma och pappa...istället pratade jag med Dorota hela kvällen! (Jag gjorde ju dock klubbor men det var praktiskt taget det enda jag hann med).

Jag planerar vad jag ska hinna med under den kommande dagen och känner mig nöjd med det...men sen rinner tiden ut i sanden och på kvällen upptäcker  jag att jag inte gjort ett skit under 12 timmar! Jag börjar nu, sakta men säkert inse att jag är usel på att planera!

Resultatet av mina knäckklubbor!

Knäck-kok!

Ny klänning från Nelly!

Gränby

Nu har jag tränat en timma med pappa, så nu är jag helt slut i hela kroppen. Nu sitter jag, pappa och Anna på ett café och äter lunch. Sen ska vi gå och leta efter badkläder och bikinis, för vi ska ju till Thailand om 3 dagar. Det blir säkert ett omöjligt uppdrag att hitta badkläder såhär års... Vi går väl se hur det går!

Jag vill inte ha jul än!

Tiden har gått alldeles för fort, det känns verkligen inte som att ha gått ett halvår i skolan. Jag har inte hunnit med massa aker som jag skulle vilja hunnit med och jag har haft för mycket att göra (plugg t.ex.) så jag har inte fått någon julkänsla än.

Min adventskalender från the bode shop är snart slut och julkalendern på TV har bara ett avsnitt kvar. Det känns sorgligt hur fort tiden går, för jag skulle verkligen vilja ha denna härliga julkänsla tillbaka...den försvann vid sisådär 12 års ålder och kommer säkertligen aldrig tillbaka... Jag vill ha julkänsla...men allt går ju inte att köpa med pengar.

Jag hade verkligen planerat för att denna jul skulle jag ha en riktig julkänsla men det är bara en dag kvar nu och så fort kommer det verkligen inte gå att hitta den. Jag vill inte ha jul än, för jag är inte beredd på det.

Här kommer iaf ett litet försök till julkänsla,
 för Disney är ju ett måste på julen! Enjoy!

2011-12-21

Detta måste ju vara den sötaste reklamen någonsin, så söt!

Träning på G!

Nu sitter jag på bussen till gränby centrum för att träna på kraftkällan med pappa. Det är ju bra med träning, såklart! Fast med pappa kan det bli lite för jobbigt och svettigt för min del. Jag gillar mer att gå till gymmet med en kompis, gå lite på rullband samtidigt som man pratar massor... Pappa ser träning på ett helt annat sätt, då det är meningen att man nästan ska dö! Det är ju bra på ett sätt såklart, man blir ju vältränad och får muskler Haha, men det är så jobbigt! ... Fast kanske är det just det man ska satsa på, att träning ska vara jobbigt...

Lunch på coffee house by George

Nu är det äntligen jullov!

Dagens outfit!

Klänning: JC, strumpbyxor: primark, örhängen: forever 21

Visste ni att...

Det var längesen jag hade en "visste ni att..." Men här får ni en ändå!

Viste ni att...många hamstrar blinkar med ett öga åt gången!

BARA TRE DAGAR KVAR NU!

Jag har troget följt julkalendern detta år, som jag annars brukar vara rätt usel på, men nu har jag sett ett avsnitt varje dag och jag tycker faktiskt om den rätt mycket, den är så mysig och gullig tycker jag! Det sorgliga är ju att det bara är tre dagar kvar nu, sen är det ju julafton! Jättedåligt (kanske inte att det är julafton, men lite det också, för jag har inte fått nån riktig julkänsla än...). 

Jag älskar att titta på julkalendrar, mina favoriter är Mysteriet på greveholm och Sunes jul! Så därför slänger jag in första avsnittet av Greve Holm!

2011-12-20

Tonight i am sleeping with my Edward! Höhö

Vad skulle vi göra utan mobiler?

Igår kväll beslöt sig jag och Hanna att vi skulle ses på stan klockan ett idag... Jag var lagom seg på morgonen och tänkte att det skulle ta ungefär 20 minuter att åka till stan. Det jag inte tänkte på var att det var mormor som skulle köra mig till stan... Bilturen tog ungefär 50 minuter. Hannas mobil är trasig så det gick inte att få tag på henne. Hon stod utanför Åhléns (där vi hade bestämt träff) och väntade i ungefär 20 minuter tills hon insåg att hon blivit dissad och gick därför därifrån och gick till biblioteket för att sitta vid datorn. Jag satt i bilen och blev mer och mer stressad. Jag försökte ringa (även om jag visste att hennes mobil var paj) och jag skrev på fb till henne att jag var försenad... Sen fick jag svar!! Hanna rusade allt vad hon kunde till Åhléns. Jag stod utanför Åhléns och väntade i ungefär 20 minuter. Sen gav jag upp och gick till stora torget. Och där stod Hanna!! Vid Åhléns! Där vi hade bestämt träff! Vi hade bara stått på olika sidor om Åhléns! Vad skulle vi göra utan mobiler?! Sen när vi väl träffat på varandra gick vi till cupido och åt lunch och sen gick vi runt för att leta julklappar... Och gick till Claes ohlson för att sitta i massagestolar i nån halvtimma! Mys!

2011-12-19

Jävla teknik-skit!

frustrationen när man suttit framför datorn i flera timmar kämpandes med ett projekt (i det här fallet försöker jag göra en fotobok) och sen, när man nästan är klar...SÅ HÄNGER SIG SKITEN!!!! Vad i helvete! Så såtter man där och klickar, och klickar, och klickar så att knapparna nästan flyger iväg, i hopp om att datajäveln ska inse vad som kommer att hända den om den inte ger med sig och hjälper till lite...Men nääee! Så får man sitta där, flitigt och vänta, och vänta och vänta. men ingenting händer. Efter ungefär en halvtimma ger man upp, stänger ner hela programmet och håller tummarna så hårt att blodet stannar upp, i hopp om att programmet ska ha sparats. Seriöst. J.a.g. h.a.t.a.r. T.e.k.n.i.k.

Sushi till middag idag igen, ibland har man tur!

Hell to the yeah!

Årets sista skoldag avklarad då, det känns ju lagom skönt! Imorgon är vi lediga och på onsdag är det julavslutning! Otroligt, galet underbart enligt mig! Lite sorgligt är det ju också, men jag har haft galet kul måste jag säga! (och jobbigt med massa plugg)! Därför slänger jag upp ett litet foto på mina favoritpinglor!

En shopoholics berättelse!

Efter skolan bestämde jag mig för att dra ner på stan för att handla julklappar, för jag hade inte köpt en enda julklapp!...och det är julafton om bara 5 dagar! Så nu har jag fixat några julklappar iaf, känns lite bättre nu. Jag brukar vanligtvis vara jättetidigt med julklappar, iaf en månad innan julafton... Detta är inte likt mig, något har gått lite snett...

Äntligen!

Nu är det vinter på riktigt! Hoppas verkligen att snön håller i sig till jul nu!

2011-12-18

Dance with somebody

Det är illa när jag och pappa åker bil, lyssnar på P3 på högsta volym och ylar med till dance with somebody!

Sjung för fulla muggar!

Nu har jag gått det sista luciatåget för iår, det känns lite sorgligt men samtidigt skönt! Nu ska jag åka hem och plugga och kanske se på nån mysig film! Just nu sitter jag i bilen och väntar på pappa som är inne på dragon palace för att köpa sushi åt mig!

Lycka när Lillo har gjort pannkakor när man vaknar!

Desperate housewives

Mys med Lillo framför desperate housewives efter tjejmiddagen!