2013-05-29

Familjemiddag!

Idag var hela familjen + mormor&morfar + Annas kille på restaurang tzatziki och åt middag. Vi firade att min fina syster äntligen klarat av mattekursen som hon kämpat så med! Det var så skönt att hon äntligen klarade den, och slipper denna skiten nu! Och supermysigt att fira detta över en middag! Bra gjort Anna, du är bäst! <3









SLAGET 2013!!!





































2013-05-26

Mors-dag-middag!

Idag åkte jag runt lunch ut på landet, till mina fina föräldrar. Det är ju mors dag idag, som inte är särskilt klurigt att lista ut. Jag har suttit i solen, ätit lunch och pratat med mormor och morfar som var här ett tag. Det var länge sedan jag träffade dem så det var jättemysigt!

Jag köpte ett par superfina örhängen från pilgrim, och en påse geléhjärtan till min älskade mamma och nyss åt vi mysmiddag vi tre, jättegott var det! Ikväll ska vi bara mysa och gosa och ta det lugnt, för det känner jag att jag verkligen, verkligen behöver just nu. En mysig kopp te kanske?









Igår var en bra dag!

Igår gick jag upp runt 10, duschade, och städade sen hela lägenheten för det såg rent ut sagt ut som ett helvete efter min fest i fredags haha. Så det var välbehövligt. Sedan vandrade jag och Jacob iväg till centralen och tog tåget till Stockholm. Där käkade vi först lunch på Jensen böfhus, stört gott!

Efter det gick vi runt på stan i affärer hela dagen, tur att han gillar kläder säger jag bara, annars skulle det va bra plågsamt att dras med mig haha! Jag hittade inget tyvärr, men Jacob köpte en superfin rosa skjorta. Klockan närmade sig 7 så vi köpte take away-sushi och klev på tåget hem...bara för att Jacob ville hem och se på fotboll med hans familj.

Jacobs pappa kirrade världens goaste efterrätt, glass med jordgubbar och melonkulor! Jag fick även som en överraskning smycken av Jacobs pappa! Halsband, armband och örhängen av äkta pärlor som han tydligen hade köpt efter första gången jag träffat honom, för att tyckte om mig, hihi jag blev SÅ glad. De är dessutom riktigt fina, jag kommer alldeles säkert använda dem supermycket!

Sen somnade jag i soffan för att fotboll är det tråkigaste jag vet haha! Men det var en supermysig dag/kväll ändå!