2011-11-19

Visste ni att...

En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig!

Tänk på det ni, nästa gång ni blir sugna på choklad!

Lördag, telefoner och middag

Idag vaknade jag tre gånger. Ja faktiskt, tre gånger. Jag sov så himla skönt men vaknade av en oskön mobiltelefon som ringde och störde 12.20 på morgonen. Det var lilla mamma som väckte mig, men hon bad om ursäkt och sa åt mig att somna om. Jag lyckades somna om men efter ett tag ringde telefonen i huset, jag lät det ringa för man blir ju sådär lagom arg när nån ringer och stör på morgonen (okej på dagen egentligen men det var på morgonen för mig). Jag somnade om igen och efter ett tag ringde det än en gång! Vad är det med allt ringande!? Då sprang jag upp och svarade, och det visade sig att det var någon som ringt fel! TACK.

Nu sitter jag här med en god omelett och tittar på TV, "pengarna på bordet" visas. Väldigt nervöst program detdär, men rätt underhållande!

Idag har jag tänkt plugga lite och sen fram mot kvällen ska jag och min familj på fest, (vi har ett familjegäng som brukar träffas då och då, det är jättemysigt tycker jag, vi är väl ungefär 5-6 familjer som brukar träffas, äta middag och umgås).  Det ser jag fram emot!

2011-11-18

Visste ni att...

Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta!

...Vilken tur att man är högerhänt då! Höhö

Trött

Trött efter dagen och en slitsam vecka. Ikväll, eller ja, iaf efter skolan åt jag och pappa middag (mamma var med några vänner) och sedan gick vi i lite affärer och letade efter en vinterjacka, men jag hittade ingen som jag tyckte särskilt mycket om, så det får bli ett senare projekt. Sedan åkte vi hem och såg på Idol och tryckte i oss massvis av godis. Vi satt där, båda två och sjöng (ylade) med i refrängerna och bedömde artisterna hur vi tyckte att det gick för dem ikväll. Sedan kom mamma hem och vi tittade på slutet av någon flippad komedi. Efter det var det Idol igen och vi höll tummarna hårt för Moa, och det var ju tur att hon gick vidare, annars hade det blivit en besvikelse för svenska folket! Och nu sitter jag här, mätt och trött och ensam. Mina ögon är rödsprängda och huvudet dunkar, jag är nog aningen övertrött. Sängen skriker efter mig, det är mörkt ute och dags för att sova ett tag. Godnatt!

2011-11-17

Visste ni att...

Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor!

Lunch

Mysig lunch med tjejerna <3

Aro

Nu sitter jag alldeles ensam i skolan (forever alone?) och försöker komma på några bra frågor till min intervju. Vi har fått i uppgift att intervjua en journalist om dess arbete och sedan skriva en artikel utifrån det. Jag har bestämt att jag ska intervjua Hasse Aro ...ni vet, han från efterlyst! Jag kontaktade honom och vi har bestämt träff på måndag på strix television. Jag är meganervös inför det och jag kommer inte på några bra frågor...men det löser sig nog. Förhoppningsvis!

Frost och röda öron

Nu är det höst (vinter) på riktigt! När man går utanför dörren och känner att man vill ha mössa, vantar och halsduk (alla samtidigt)...då förstår man att det är höst-på riktigt. När man sedan kommer en bit ut på vägen, och ser att marken är vit (av frost)...då inser man att vintern är på väg- på riktigt! Det är mysigt med vinter tycker jag, så länge man håller sig inomhus. När man är ute, öronen blir knallröda, tårna är stelfrusna och fingertopparna bortdomnade och man måste klä sig som en stor marsmallow- då är det inte lika roligt.

2011-11-16

Visste ni att...

Under ett år sväljer man i genomsnitt 14 insekter i sömnen!

Breaking dawn

Och där var den upplevelsen över! Jag förväntade mig oerhört mycket av filmen och jag måste bara säga att jag blev väldigt besviken. Den var alldeles för flummig, komisk, överdriven och overklig. Det kändes helt ärligt mer som en parodi. Den första halvan av filmen, runt en timma, då var den mysig, romantisk, rolig och underbar. Den andra halvan var en stor besvikelse. Fejkade röster, tecknade ansikten och överdriven humor och i vissa fall äckliga scener, fast inte äckligt på det sättet utan att det kändes överdrivet, overkligt äckligt. Jag gillar självklart den här filmen ändå, men endast för att den är en del av sagan. Om jag inte hade läst böckerna och inte sett de andra filmerna skulle jag nog tycka att den var jättedålig. Jag är besviken och glad på samma gång. Jag känner mig lite splittrad haha

2011-11-15

Visste ni att...

En snigel kan sova i tre år!

TWINIGHT

Mitt gigantiska leende på mina läppar ser otroligt överdrivet och läskigt ut, men det är ingenting jag kan rå för. När man har såhär starka känslor är den ingen som kan hindra en att visa dem. Jag har känt såhär otroligt länge nu och mina känslor för dig går inte att undvika. TWILIGHT I LOVE YOU!


Höhö jag var bara tvungen! Idag ska jag gå på bio med mina pinglor Jessica, Fanny och Johanna. Vi ska se alla tre twilightfilmerna och sedan BREAKING DAWN! Midnattsvisning på gång med andra ord! Twinight, det kommer att bli underbart! Jag har väntat ett helt år nu på nästa film, och mina förväntningar är skyhöga så jag hoppas verkligen att jag inte blir besviken!

2011-11-14

Visste ni att

...Om en staty består av en person som sitter på en häst vars båda framben är ovanför marken betyder det att personen i fråga dött i strid.

Räddningen i nöden

Idag, efter idrotten fick jag så sjukt ont i magen, världens värsta magknip, men jag tänkte att jag bara var hungrig, så jag höll ut i två timmar till och åt sedan lunch. Det var jätteäcklig mat men jag åt ändå, men det hjälpte inte ett dugg. Så mitt under naturkunskapen fick jag för mig att jag ville åka hem för jag kunde ändå inte koncentrera mig för min jobbiga mage. Mormor svarade inte, morfar svarade inte, mamma svarade inte, pappa svarade inte. Då ringde jag min syster, och hon svarade! Så jag åkte till hennes lägenhet och tog det lugnt. Hon räddade mig i nöden kan man väl säga!

2011-11-13

Nytt och gammalt

Här kommer jag med ett musiktips! Jag tycker att låten är grymt bra, man blir på så bra humör! Cher Lloyd och Mike Posner har gjort låten.                                                                                                                                                                                           



 Och här kommer även en stor dos av nostalgi! Jag blir varm i hela kroppen när jag lyssnar på den här låten! Den är så sjukt mysig och bra! Det enda jag tänker på när jag lyssnar på den är Eva & Adam, serien som gick förut. Så underbart härlig låt är den!

Visste ni att...

Elefanten är det enda djuret i hela världen som inte kan hoppa!

Visste ni att...

Hej! Jag ska börja med en ny rolig (enligt mig iaf) grej på bloggen!
Jag har nämligen en kompis som heter Dorota, och det roliga med henne är att hon väldigt ofta kommer med onödig och fånig fakta, som hon hela tiden vill dela med sig av. Jag tycker att det är så otroligt gulligt och roligt, så det ska jag också börja med, jag ska försöka hinna med ett "visste ni att..."-inlägg varje dag! Så håll utkik! Kram!

Ny bloggdesign!

Jag har ändrat och pysslat flera gånger med min bloggdesign, jag har aldrig rigtigt blivit helt nöjd. Men nu tror jag att den är okej iaf, mycket bättre än de förra tycker jag! Jag hoppas ni också tycker om den, det gör åtminstone jag!

Söndag

Ja, nu var det söndag igen (tråkigaste dagen enligt mig) och söndagar brukar vara min "pluggdag". Utan söndagar skulle jag nog inte överleva, det är enda chansen att orka...så egentligen är söndag en rätt bra dag! Jag har så sjukt mycket att göra de kommande dagarna/veckorna så det är inte klokt! Men som min pappa brukar säga: "Det går att äta en hel elefant, om man äter den i små tuggor". Så det här ska nog gå bra trots allt, jag måste bara ta en sak i taget!