2012-06-09

Bio och restaurang med fina Stina!

Nostalgi

Att äta sånt man åt när man var liten känns både ledsamt och underbart. Det känns konstigt att tiden gått så fort, det känns som igår när man studsade uppochner och blev helt hyper av en tablettask. Synd att det inte är så längre. Underbara känsla.

                                                                Sist jag åt en sån här...

..hade jag två tofsar på sidorna av huvudet..



..Min största idol var Pippi Långstrump...


..då jag fortfarande drömde om att bli popstjärna i pyjamas..



..när glass var det bästa som fanns...



...OCH..när det var mycket mer roande att sätta talriken på huvudet än att äta maten..


Kvalitetstid

Med en bra bok hoppar jag nu ner i ett rosa (pga badbomben) varmt bad... Och kommer nog stanna där ett tag!

2012-06-08

Ytterligare en arbetslös man i sverige!

Idag var jag och min lilla familj i Gävle för att fira en nybliven arbetslös, också kallad student! Gävle är ju lite efter, så det är därför de tar studenten på fredag istället för på tisdag som vanligt folk... Höhö

Idag var det Rikards dag, och som ni ser på bilderna lever han den till fullo med kavajen full av alkohol och Tirana på huvudet. Hoppas du fick en jävla bra studentdag..och en fortsatt dunder kväll!

2012-06-06

Studenten!!

Idag tog massor av glada uppsalabor studenten. Och självklart var jag och min familj med och firade dessa lyckliga, nybakade studenter och arbetslösa! Vi började med en sväng till knut Knutsson för att gratulera Niklas, en barndomsvän. Jag tryckte i min massa god mat och tårta och kramades med jättemycket folk. Trevligt trevligt.

Sedan rullade vi vidare till sunnersta för att fira Felix, en annan barndomsvän. Där kände jag lite mer folk, bland annat Emma och Elvira! Även där tryckte jag i mig massor av mat och kramades som aldrig förr.

Tänk om jag ändå hette Felix och tagit studenten idag (därav bilden haha)

2012-06-05

Nu ska fettet bort!!

Jag har satt ihop ett träningsprogram som jag har kört varje morgon i nån vecka nu. Jäkligt bra är det (enligt mig!) bränner som tusan! Testa vettja, se om det fungerar för er också! Sommarkroppen- here i Come! Höhö

2012-06-03

Nintendo 8 bit

Det roligaste spelet måste väl ändå vara super Mario. Och ännu roligare blir det ju att spela när man är hemma hos syrran då de har Nintendo 8 bit. Världens bästa!