2012-08-10

HEMMA!!!

Nu är jag äntligen hemma efter tre härliga veckor på mitt sommarställe på västkusten! Mycket roligt har hänt under de fina veckorna men jag har samtidigt haft riktigt megatråkigt vissa dagar av tiden då det inte finns annat att göra än att se på os..vilket jag inte är ett så jättestort fan av...

Iaf! Jag har precis kommit innanför dörren och ska börja packa upp alla grejor, blir ju rätt mycket saker man tar med sig för semester i tre veckor...iaf om man heter Elin. För jag lyckas nämligen alltid slänga ner både det ena och det andra, även om man är bombsäker på att man inte kommer använda det,för att det känns bra att ta med det liksom...

Imorgon ska jag och familjen på min kusin Robins bröllop! Ska bli riktigt skoj, jag älskar bröllop! Så mysigt! Jag och min syster Anna ska sjunga på bröllopet också så det blir ju lite extra roligt! Nu ska jag packa upp klart och sen ta en skön dusch och efter det slappa framför TVn för jag har kanaler igen!! Hihi! Vi har bara 1,2,4,6 på sommarstället så jag har längtat efter min tv kan man säga!

2012-08-08

Marilyn Monroe

Igår gick jag och Elvira ut på äventyr igen haha, nä men vi skulle fota..igen...
Vi beslutade oss för att efterlikna kändisar. Jag- Marilyn Monroe och Elvira-Keira Knightley.
Vi sminkade och fixade oss i evigheter tills vi var någorlunda nöjda, och då togs dessa mästerverken, haha nä men lite likt var det ju iaf!





Ut på havet

Idag är vi ute med vår lilla segelbåt på havet. Det blåser väldigt mycket, det är därför jag har hår i ansiktet.. Jag är inte så jättemycket för att åka båt och segla men man kan ju passa på att sola lite samtidigt så då fungerar det ju!

Dagens outfit!

Vit blus: HM
Röd plisserad kjol: weekday vintage

2012-08-07

Fotografering!

Igår kväll (klockan 11) traskade jag och elvira ner till badplatsen här på västkusten för att fota. Vi hade tänkt fota wetlook-bilder i vattnet, med blött hår, blöt kropp och rinnande maskara. efektfullt, tänkte vi. Jag stod i det 13-gradiga iskalla vattnet och doppade mig om och om igen (speciellt huvudet) för att jag skulle se riktigt blöt ut på alla bilder. I nästan en timma befann jag mig i det kolsvarta vattnet, bland tång, maneter, krabbor och knottriga armar. Det var jäkligt svårt att se sexig och snygg ut måste jag säga, och är inte så säker på att jag lyckades heller. Det är inte så lätt när tänderna skakar som aldrig förr, gåshuden är på plats och den rinnande maskaran svider i ögonen.

Men tänkte slänga upp några bilder på resultatet av vår lilla fotograferingstrip!