2013-06-15

Shopping-mania

Idag har mamma och jag sprungit runt som tokar idag, på alla stora kedjor som jysk, biltema, jula, plantagen, claesohlson och såklart Ikea. Det vi var på jakt efter var utemöbler; bord och stolar, till min lilla balkong. Efter att vi nästan gett upp efter att ha besökt över fem varuhus körde vi slutligen till Ikea, där vi hittade dem. Mina fina utemöbler. Ikea kan man alltid lita på, haha! Så nu har jag fixat ena halvan av min balkong iallafall, bara den andra halvan kvar nu! Jag blev mycket nöjd med resultatet och ser fram emot mysiga dagar och kvällar i solen! Myspys







2013-06-14

Min älskling har lämnat mig...

HA! Där blev ni rädda va? Dvs om ni endast läste rubriken hehe! Men ja, Jacob har lämnat mig, men inte på riktigt. Han drar utomlands imorgon med sin familj en vecka. Så igår hade vi myskväll med middag och bio; baksmällan 3 såg vi. Röda rosor fick jag också, så söt! Och idag vandrade vi runt på stan och käkade lunch på taco bar.

Ikväll har jag och mamma varit på hemmakväll och hyrt film och sedan käkat middag på en irländsk bar, supergott! Nu ligger vi båda två utslagna i soffan i min lägenhet och bara myser framför en film. Gosigare kväll får man leta efter!

2013-06-12

Myskväll!











Lite brun blev jag ju haha!



Sommarlovs-mys!

Nu är vi hemma hos Frida och vi har solat och badat hela dagen, superhärligt! Det var längesen jag hade en dag då man inte känner sig stressad alls. Då man kan umgås med vänner, skratta och bara njuta i nuet. Inte behöva stressa av tanken på allt plugg som måste fixas. Detta har varit den härligaste dagen på länge! Så skönt!



Äntligen sommarlov!

Skolavslutning med massa sång, mys med klassen och det bästa- glass, haha. Såååå himla skönt med sommarlov, det förtjänar vi allihopa! Nu ska jag, Tove och Frida ta bussen hem till Frida och se på pretty little liars, sola och bada. Sen på kvällen kommer de andra flickorna så ska vi ha grillkväll! Så mysigt!