2013-06-05

EN HYLLNING


Hurrahurrahurra!! Tusentals grattis på studenten min allra bästa vän! Att du har blivit så pass vuxen som du faktiskt är har jag missat totalt. Jag måste stått vänd åt ett annat håll när du växte upp. Det känns som igår när vi raggade sjärtlappskillar i alperna, hoppade hoppborg i fjällen, åkte båt i Frankrike, försökte kväva din lillebror med en kudde, bråkade om den finaste barbien, klädde ut oss till prinsessor och då vi tog för mycket strössel till glassen så vi fick skäll av din pappa!

Vi har varit med om så himla mycket du och jag, så det inte är klokt. Vid min sida har du funnits hela mitt liv. Många säger så, men för oss stämmer det ju faktiskt. Våra mammor gick på en "efter du fött-kurs" och blev där bästa vänner ganska fort. Genom dom "tvingades" vi också umgås, haha. Deras vänskap har först vidare till oss och vi har hållt ihop i över 18 år nu. Du är som en syster för mig, då det endast skiljer tre veckor mellan oss, men endå ett helt år. Du har tagit studenten idag, vilket känns helt ofattbart. Tusen grattis till dig min underbara vän. Du betyder oerhört mycket för mig.























2013-06-04

Tisdags-musikal!

Idag tillbringade först jag och Jacob hela dagen hemma på landet, grillade och bara myste och tig det lugnt. Jätteskönt! Sedan stack vi in till stan och jag tog tåget ensam till Stockholm. Min mamma jobbar som lärare och har haft en heldag med skolan, med skansen, museer osv, och skulle avslutas med musikalen westside story på Kulturhuset. Som flera år förut blir det alltid biljetter över pga sjukdom, så jag hade turen att få en biljett. Musikalen var underbart bra, men riktigt sorglig. Helt klart sevärd för er musikalälskare. Dansfantaster också för den delen, för Gud vad de kunde dansa bra alltså! Så avundsjuk.

Nu sitter jag på "skolbussen" hem till Uppsala. Jag sitter vid fönstret, lyssnar på musik och bloggar. Faktiskt en riktigt mysig, och oväntad kväll. Nöjd och glad! Nu måste jag hem och sova, för imorgon ska jag vara superpigg på min bästis lillos student! Gud vad tiden går fort, känns som igår då vi vandrade runt i prinsessklänningar, lekte med dockor och då våra största idoler var mary-kate & Ashley ohlsen! Lite skrämmande faktiskt!