2012-07-13

Lunch med familjen på tacobar

Just nu sitter jag på tacobar i Uppsala för lite lunch med min syster, hennes pojkvän och min mamma. Efter det blir det väl en sväng på stan och sen hem till min syster igen och på kvällen ska jag och Tove på partyyyy. Mys!

2012-07-12

Middag och mys med Tove

Måla måla

Idag har jag målat tre fönster på en lada. Jag vet, jag vet.. Det låter inte ett dugg jobbigt, men ni skulle bara veta vilken jäkla mjölksyra man får!
Plus att min morfar är otroligt petig så jag var tvungen att vara jääättenoga.
Det är vad jag tillbringat min morgon med. Senare idag har jag tänkt mig ett träningspass på kraftkällan.

2012-07-10

Haha vi testar PLANKING


Pizzamiddag hos syster!

Kvalitetstid med lilla mamma

Jag har precis varit i boländerna och tränat på gymmet actic med mamma. Det är vanligtvis inte där jag tränar, då jag "tillhör" kraftkällan. Fast actic är ju mycket mysigt det också. Vi har bränt kalorier som tusan så nu förtjänar vi lite god mat.
Just nu sitter vi på plock och myser, och efter det ska vi ta en tripp till Ikea.

Det jag äter på plock är rödbetor och chevreost, biff med potatissallad, vitlöksbröd, pommes frittes med sås. För er som inte ätit på plock förr så är alla maträtter ganska små, så för att bli mätt lär man äta 2-3 olika rätter. Jag älskar plock, så oerhört gott och mysigt!

2012-07-08

Pappa leker med maten!

När pappa lagar middag blandar han både kyckling, jordgubbar, melon och halloumi på samma fat. Mycket märkligt haha men det ser ju faktiskt ganska gott ut tycker jag.

Nytt och spetsigt!

Shorts från Gina tricot: 349:-

Dagens outfit!


Nu drar jag iväg på barnkalas hos mitt kusinbarn William som fyller två år. Ska trycka i mig tårta med alla mina krafter!

Mums!

Precis vaknat och sitter i soffan och avnjuter en tallrik med fattiga riddare med äpple och jordgubbar samtidigt som jag glor på ett avsnitt pretty Little liars. Bra söndag. Mycket bra söndagsmorgon.

Hejdå Grekland!

Nu har jag lämnat min fina grekiska ö Samos och har landat på Arlanda. Jag sitter just nu i en alldeles för trång taxibil påväg hem. Jag längtar så sjukt mycket efter min säng, då grekiska sängar känns som att sova på stengolv. Jag har praktiskt taget brytit nacken varje natt av att både säng och kudde är alldeles för hårda. Jag har svullnat upp runt ögonen av för mycket AC under nätterna. Svetten har runnit av att promenera så lite som 20 meter för att enligt mig, är 41 grader en aaning för varmt. Jag har tryckt i mig alldeles för mycket oliver, fetaost, tomater och tzatziki och jag har smörjt solkräm som en liten dåre.

Trots allt det har jag haft en sjuuuukt härlig vecka i Grekland! Här får ni lite random bilder från min lilla fina vecka!