2013-05-08

Min fina mamma

Min älskade mamma fyller 50 år idag! Ikväll har familjen, mormor&morfar och Robin käkat födelsedagsmiddag i kvällssolen och myst som bara den! Jag och anna har sparat ihop till ett superfint marc jacobs halsband i guld och ett matchande, stelt armband. så avundsjuk! Imorgon blir det 50-årsfest med 60 pers med ABBA-tema, så utklädda kommer vi att vara till varje pris!













Mitt håååår

Som vanligt är det hårkaos i mitt liv varje gång jag ska ändra något, som att färga utväxten tillexempel. Jag färgade håret i förrgår men det blev alldeles för ljust, typ vitt blandat med lite gult. Jag övervägde att strunta i det och vänta på att det skulle växa ut, men jag får typ ångest av att gå runt i fult hår/smink/kläder så nåt var jag tvungen att göra.

Så idag traskade jag iväg till en annan frisör, "syster&bror frisörer" i st per-gallerian. Dels var han som klippte mig stört snygg och trevlig, men även sjukt bra på sitt jobb. För första gången i mitt liv gick jag ut ur en frisörsalong nöjd och glad. Jag rekommenderar verkligen det stället!
Håret är dock inte perfekt än, men efter några tvättar skulle det bli bättre sa han! Här har ni resultatet iallafall!



Two Door cinema club

Ikväll var jag, Stina och Dorota i Stockholm för att se ett av de finaste banden, Two Door Cinema Club! Det var så stört underbart! Vi vandrade runt på stan och i affärer under dagen, åt på taco bar och myste! Konserten var så stört bra med jättebra stämning! På konserten som var på Debaser, träffade vi även Lillo och hennes vänner Johanna och Anna!
Bästa dagen/kvällen på väldigt, väldigt länge!





















2013-05-06

Och där åkte mina smilband upp!

Sötaste Jacob vet verkligen hur man får mig på bra humör när jag sitter ensam i min lägenhet och stressar upp mig över plugg. Blommor, choklad och thaisoppa (haha för att han vet att jag älskar det) fick jag såhär en sen måndagskväll efter att han slutat jobbet. Så himla gullig!