2013-05-15

Gullis-mammis

Söta mamma skickar alltid lika gulliga och söta sms till mig, och jag blir så glad. Jag har på känn att detta gäller blommor, eller vad tror ni? Jag älskar blommor, jag blir så glad och på bra humör! Spännande! Mina steg på väg hem blev genast fyllda med mer kraft och blev även längre!

Dödstrött men glad

Jani. Såhär ser jag ut när jag släntrar över stora torget och försöker fota mig själv lite diskret utan att nån ska märka någonting. Jag är nu klockan 10 på en onsdagskväll påväg hem från ett sex timmars rep med kören på regina-teatern inför helgens konserter. Dödstrött är jag, men bra mår jag.

När jag kommer hem ska jag dricka te för att försöka bygga upp min nu tre veckors hesa röst. Jag ska nog inte lägga mig på en gång, även om jag är trött, för jag är så uppe i varv och då tycker jag alltid att det går bättre om man myser ett tag och bara tar det lugnt. Så det ska jag göra. Samla energi till morgondagen som kommer bli ännu längre än idag.

2013-05-14

Improduktiv dag, javisst!

Idag hade jag nationella prov i engelska och sedan slutade jag ca 11. Jag käkade lunch i skolan och sen hade jag tänkt att hinna med mycket. Men icke sa Nicke! Mina planer var att städa och dammsuga hela lägenheten för att det är stört stökigt..,sen hade jag tänkt baka och sedan sova middag ett tag.

Men nej, jag gick på stan, köpte skålar, gick hem, hamnade i soffan. Punkt. Jag hann iförsig sova i ca 5 minuter innan pappa kom med mikron så det gjorde knappt nån skillnad haha! Jag har alltså legat i soffan och kollat på eva & adam (älskar dom!!) hela dagen, från klockan 1 till 8. Och jag kommer ligga här iaf en timma till innan jag ska åka till Jacob för att han slutar jobba 9. Ja en mycket produktiv dag det vill säga. Men dagar som denna behövs faktiskt ibland. Det intalar jag mig själv åtminstone.

Jag slänger upp några otroligt vackra bilder på mig själv haha. -för att jag kan.







Äntligen!

Ni tycker antagligen att detta är det tråkigaste någonsin att ens ta sig tid till att blogga om...men för mig är det en stor grej! Haha eller kanske inte men jag blev glad iaf! Under dessa månader som jag bott här har jag levt utan en mikro (hur har jag överlevt det kan man fråga sig?!).

Men nu äntligen, ÄNTLIGEN har pappa varit och köpt en liten mikro som ska få stå ovanför mitt kylskåp i ett litet skåp. Perfekt! Jag har ju trots allt redan hunnit paja två tallrikar under mina försök att värma mat i ugn, men nu fick det räcka! Min räddning är här! Perfekt!

Nyttnyttnytt

Nu har jag äntligen hittat skålar som jag tycker om (jag har ju änsålänge käkat yoghurt ur små godisskålar haha!) Så idag slog jag till! Jag köpte 8 skålar i olika söta pastellfärger från affären Svart i st.per. De kommer från ett danskt företag som heter Ib Laursen. Så nöjd med mitt inköp!



2013-05-13

Mattecentrum

Ikväll sitter jag, Dorota, Stina, Frida och Tove på Värmlands nation och pluggar matte och myser. Det kallas mattecentrum då det befinner sig ca 20 studenter som hjälper till med matten. Vi är dock mest här för fikat. Hehe nejdå, men vi var här förra året och då var det mys!