2012-07-21

Iduns dop!

Mot Stockholm!

Nu sitter jag och mamma i en fullpackad bil och sjunger med till dålig radiomusik. Vi styr mot Stockholm för att mitt lilla kusinbarn "Idun Lilly kraka" ska döpas. Direkt efter dopet åker vi mot västkusten och Göteborg där jag ska mysa med massa folk som heter Glenn!

Detta är min outfit idag, haha kör på lite sött och flickigt idag! Klänningen kommer från topshop och skorna från zara.

2012-07-20

Här och nu.

Idag har jag inte gjort ett skit. Förutom att spela massa gitarr, packat och grejat. Imorgon ska jag nämligen på mitt kusinbarn iduns dop i Stockholm och då ska jag spela gitarr och sjunga så därför har jag övat som en liten toka. Vem vet, kanske jag slänger upp ett filmklipp på sången sen!

Direkt efter dopet åker jag och mamma till västkusten till vårt sommarställe, därav packningen. Men oroa er inte, jag har internet där också så ni får följa med mig dit på sätt och vis!

Nu måste jag sluta skriva för nu måste jag ut i trädgården och leka trädgårdsmästare för att hjälpa pappa.
Ha det bäst! Puss

2012-07-19

Nytt!

Jag har införskaffat ett"festlinne" som jag kallar det. Lite hombre-stil över det hela också. Det är dessvärre i storlek large..vilket är några storlekar för stort.. Haha men det får duga ändå! Linnet är från Gina tricot och är fyndat på rean för 150 kr, tidigare kostat 300:- så det var väl ändå ett rätt bra kap tycker jag!

Här står jag och målar

Nu målas det fönster för fullt igen. Tur är det ju iaf att det är sol, så man kan jobba lite på brännan samtidigt!

2012-07-18

Jag gillar rullande bussar

Jag kanske är konstig och tokig i vissas ögon och öron, men några av er håller säkert med mig på just denna punk. Om inte är jag väl ensam i världen med mina åsikter och må så vara...

JAG ÄLSKAR ATT ÅKA BUSS!

...okej, allt detta krångel med tidtabeller, konstig lukt, obekväma säten och harklande gubbar på platsen bredvid kanske inte är nån direkt bonus med det hela. Men just det att man i en kort tids period får vara helt i sin egen värd, lyssna på bästa musiken och stirra ut genom fönstren och bara titta på när världen susar förbi utanför. Det är den bästa känslan i världen enligt mig. Också känslan att förflytta sig, att ha ett mål, en destination. Jag vill bo på en buss. Kanske ska bli en sådär husbils-tant som har sitt allt i sin lilla buss. Eller inte.
Nä jag nöjer mig att åka buss då och då. När jag får lyssna på min musik, inte bry mig om någon och jag behöver inte ens LÅTSAS vara trevlig mot busschauffören för att han är lika surig och otrevlig som alltid. Jag älskar att åka buss.

Bio med töserna!