2012-07-27

Bel ami

Jag ska precis kolla på filmen Bel Ami. Varför jag valde just den är för att Robert Pattinson har en av huvudrollerna. Haha nu skrattar säkert mina närmsta vänner åt mig för att de vet att jag är något beroende av Rob, "Robsessed" som jag brukar kalla det. Fast denna film verkar faktiskt vara riktigt bra, med eller utan Robert Pattinson.

Enligt IMDb har filmen Bel Ami fått 5,4 stjärnor, så den måste ju iallafall vara realtivt bra! Det känns iaf som en film jag skulle gilla (höhö Rob är ju med...)


2012-07-25

Massa blått vatten...

Idag har vi varit på havet i sex timmar och bara myst och myst. Det var hur soligt väder som helst HELA dagen, hur underbart som helst! Så förhoppningsvis har jag fått lite färg ändå, vill ju inte vara helt blek. Nu ska jag ut i trädgården och styrketräna lite, bort med överblivet fett, haha nä men behövs ju ibland faktiskt! Ikväll ska vi käka krabba och räkor, urgott!

2012-07-24

Dagens dag

Idag har jag inte gjort ett skit. Haha nej men det blir lätt så i en liten håla som denna. Jag har spelat gitarr, suttit vid datorn, läst tidningar och målat naglarna. Praktiskt taget inte ett skit.
Men jag har faktiskt både gjort hamburgare och gjort en jordgubbstårta, för idag är det mormor Kerstins namnsdag! Det är ungefär där maxgränsen för mina matlagningskunskaper går.

Idag kom även min storkusin Robin och hans blivande fru Ulrika med deras son William hit. Det första vi gjorde när de kom hit var att gå ner till badet. Så då var ju också jag tvungen att doppa mig i 17,3 grader kallt vatten. Men ibland får man väl offra sig!

Nymålat!

2012-07-23

Twister och konstiga tecken

Idag har det varit megatråkigt väder här på västkusten. Inget regn men ingen sol. Bara vind och alldeles för mycket gråa moln. Så det har blivit en långtråkig innedag idag. Vi har spelat massor av twister tills vi sträckte både ben och armar. Sedan gick vi över till kortspel då min yngsta kusin blev skitsur över att jag och den äldre kusinen fått mycket mer poäng. Jobbigt men charmigt på samma sätt med dåliga förlorare!

Nu ska jag duscha och sen blir det till att baka chocolate chip cookies!

2012-07-22

Första dagen i Ellös!

Idag gick jag upp vid elva och gick och badade med mina småkusiner i 17 grader kallt vatten! Iskallt men ändå riktigt mysigt!
Efter det käkade jag lunch och sen träffade Felicia och lite annat folk och sen åkte vi ut på havet med nån killes båt. Kallt, blåsigt, riktigt mycket vågor och sjukt snabbt. Vi åkte till gullholmen och fikade och sen tillbaka och åkte hem till några killar och typ inte gjorde ett skit... Sen åkte jag hem och åt middag och just i detta nu spelar jag familjespel med mina kusiner!

Här kommer två fula bilder av mig i båten, har inga andra från dagen så det får duga!

Nu sjunger vi igen...

Som de flesta av er säkert vet så sjöng jag och min syster Anna på dopet vi var igår. Vi sjöng "Sång till friheten". Vi filmade när vi sjöng så nu kan ni också höra hur "UNDERBART VACKERT" det var. HAHA nej men, det gick väl helt okej antar jag. gitarrspelet var inte det bästa och vi båda hade lite rossliga röster, men vi är ändå relativt nöjda med vår insats!