2013-02-01

Detta stirrar jag på

Detta är väggen jag stirrat på i flera timmar nu, och riset är det jag ätit detta dygn. Sjuk jappjapp. Inredningsprogram, date med mig och vampire diaries försöker göra mig friskare men tveksamt. Mår rent ut sagt skit.





2013-01-29

Inredningsshopoholic



 
Burk till spaghetti från favoritmärket DLP. 159kr från Micmac




 
Servetthållare även den från DLP. 129kr från Micmac




 
Burk till ris även den från DLP. 129kr från Micmac




 
Små snacksskålar i pastellfärger. 29kr/st från Micmac




 
Stor salladsskål från Myrra. 199kr.


Pysseldags!


Skålar av gamla LP-skivor har jag alltid gillat och har gjort en för flera år sedan. Busenkelt och så snygga blir de ju! Jag fyndade LP-skivorna på myrornas i Uppsala, kostar ca 10-20kr/st.


För att göra likadana börjar du med att välja ut några/nån fin eller färgglad LP-skiva.




Sedan sätter du på ugnen på 150 grader. Sedan lägger du in skivan på galler mitt i ugnen, och väntar ingefär 1-2 minuter (det går jäkligt fort så gå inte ifrån!)


Direkt efter du tagit ut skivan ur ugnen ska du forma den. Lättast är om du ställer en skål uppochner i den storleken du vill ha din nya skål. Så låter du den hänga där, eller hjälper till att forma den lite om nån kant viker sig eller liknande. Jag valde en ganska liten skål att forma runt, för att få högre kanter på LP-skålen. Skivan stelnar väldigt fort så man får vara snabb att forma den, man kan ju alltid lägga tillbaka den i ugnen om det inteblev som man tänkt sig.

 
Sista steget är ju såklart att lyfta bort LP-skålen från vanliga skålen. SÅDÄR, KLART! Snygga va? Jag tycker om de jättemycket. Funkar urbra som present, godisskål eller till frukt kanske!
 





Middag på gränby med papi och syster!



2013-01-27

Inrednings-shoppat!

Idag har jag köpt lite grejer igen. Lite trist att alla mina pengar framöver kommer gå till "nödvändiga saker" iställer för på massa kläder, men samtidigt väldigt världigt mysigt. Jag älskar inredning så mig gör det inte så mycket! Idag fick jag med mig hem 12 handgjorda glas från indiska i alla möjliga färger. Älskar dem! Och tre ljuslyktor från Myrra/household. Superfina. Nöjd som vanligt!