2011-11-26

Grinchen!

Nu sitter jag och Robins lillasyster i deras sovrum och ser på grinchen! Det måste ju ärligt vara jordens bästa julfilm! Så otroligt mysig är den! Man blir verkligen på såhär mysigt julhumör!
Här kommer lite bilder från kvällen!

Julmys

Nu blir det Julmys och inflyttningsfest i min systers lägenhet! Bilder kommer upp sen!

2011-11-25

Hej hopp

Jag har varit dålig på att uppdatera, jag ber om ursäkt! Jag har varken haft lust eller haft något att skriva och jag har varit så stressad, det är jag fortfarande, så jag har inte haft tid helt enkelt. Men jag ska bli bättre! Just nu sitter jag i soffan med min syster och hennes pojkvän och har fredagsmys framför idol! Mys i mängder!

2011-11-23

Visste ni att...

Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör!

Fika

Mysig fika med mormor innan jag ska bege mig till strix

Sjukligt nervös

Jag är så galet nervös så jag nästan exploderar! Jag har sovit jättelite inatt och jag är stressad över ett ton saker. Samtidigt är det bra att vara nervös. Har jag hört... Lite nervös är bara kul att vara, det kittlar till lite i kroppen och man får lite extra adrenalin. Men nu är jag så sjukligt stressad så det är inte kul någonstans. Jag ska nämligen om drygt två timmar träffa journalisten Hasse Aro, och intervjua honom om hans yrke. Galet nervös är jag!

2011-11-22

Besvikelse

Idag åkte jag till skolan vid 11, för vi skulle bara ha en lektion som började klockan 13. Då tänkte jag vara duktig och åka till skolan lite tidigare för att plugga. Och vad blev det av det då? Inte ett jävla skit! Sen när lektionen började fick jag veta att den var frivillig! Jag hade inte behövt åka till skolan! Jag hade kunnat sova hela dagen. Men iaf, jag var där så jag tänkte att jag kunde försöka göra någon nytta ändå... Jag satt i skolan till klockan 3, sen gav jag upp, jag hade inte åstadkommit någonting på hela dagen! Så himla ovärd tisdag! Jag är besviken på mig själv ja, jag hade kunnat gjort massor på alla timmar jag satt där, och känt mig mindre stressad sen... Men nej, så långt tänkte inte jag! Förlåt att jag är emo! Tack och hej!

En gång var jag liten

Jag hittade små söta kort från när jag var barn. Tänk om man ändå kunde få vara så liten och oskyldig som förr, livet var mycket lättare då.

2011-11-21

Feber och sång

Det har varit en oerhört lång dag idag, inte så lång egentligen men den bara kändes lång. Vi har haft tråkiga lektioner men gjorde dom roliga med hjälp av sjukt mycket skratt! Det räddade min dag kan man säga, speciellt dorota, hon är så skön den tjejen, jag blir på så bra humör! Ännu bättre humör skulle jag vara på om jag inte hade feber och en jäkla förkylning som inte vill ge sig! Jag har verkligen inte tid med sjukdomar just nu, det är alldeles för mycket i skolan för att jag ska kunna vara hemma med feber. Blä! En positiv sak är att jag om 28 minuter ska sjunga i kören "de visa" för första gången! Det ser jag verkligen fram emot! (trots febern och en krasslig hals)

Lite humor på det hela

Jag delar med mig av två små söta klipp såhär på en trist måndag!

Styrketräning

Siri, Stina, dorota och Tove kämpar på.

2011-11-20

Kvällens outfit

Linne: zara, chinos: maison scotch, halsband: maison scotch

Visste ni att...

Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen!

Lussebullar

Och här blev resultatet! Bakat med kärlek!

Lussebullar

Lussebulle-bak med mamma! Julmusiken dunkar på högsta och det rullas lussekatter till hundra procent!

Middag hos Johanssons

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen! Vi skrattade galet mycket, som vanligt.

Pannkaka

Lycka när mamma har gjort american pancakes till frukost!

Nattinatti

Godnatt folket, imorgon när jag vaknar blir det lusse-bulle-bak med lilla mamma. Det ses fram emot!

Ja...

Jaa, titta och njut! Det är sällan man får chans att se en gubbe på dryga 50 stå på 15-centimeters-klackar! Dansandes med min pappa!

Är detta möjligt?

Jag har hört att det är fysiskt omöjligt att slicka på sin egen armbåge. Testa själva får ni se!... Med brist på saker att göra så testade min syster Anna detta. Och hon lyckades!