2012-12-15

Årets sista luciatåg!

Gårdagens bästa!

Igår hade min absolut allra bästa vän födelsedagsmiddag ala tema 1920-tal. Alla var finklädda med klänning, fjädrar och hattar. Lillos kompis Lars som är kock, lagade trerätters vilket var sjukt gott. Bartender är han också, så massa goa drinkar blev det också. Otroligt lyckad kväll. Jag hade det jättemysigt!

2012-12-13

Lucia-tåg!

Idag gick jag upp klockan sex för att bege mig intill stan och träffa min kör De Visa klockan 7 på morgonen. Jag var helt sinnessjukt trött. Vi sjöng sammanlagt på 6 ställen, bland annat på Nationalmuséet i Uppsala, därav de läskiga djuren och skeletten på bilderna. Fotona är inte från själva luciatågen, utan tagna strax innan när vi håller på att sjunga upp och grejer. Haha hade varit lite knivigt att bara vara fyra pers... Jag är nöjd med dagen, det är alltid lika mysigt! Men trött som satan är jag.

2012-12-11

trött som satan

Nu har jag äntligen kommit hem efter ett psykologiprov, pizzalunch, julklappsshopping och fika med lillo. Jag är så galet trött, så jag orkar knappt tänka. Nu blir det nudelmiddag framför Gossip Girl!

Kvalitetstid!

2012-12-10

Vardagslyx

Nu blir det ett varmt långt bad med tända ljus, en kopp te och psykologi(kanske inte så mys direkt men jag försöker göra det bästa av det!)

2012-12-09

Dream smooth primer

Jag har gjort ett nytt kap. Jag köpte en primer igår. Den kommer från Maybelline och kostar ca en hundralapp. Den gör huden jämnare och lenare, samt ger huden lite lyster. Även om man som jag inte använder smink så ofta så är denna väldigt bra tycker jag, att ha under smink eller också bara som den är för att se lite piggare ut. Jag rekommenderar verkligen denna!