2012-05-12

Sånthär gillar vi!

Klotter har i all tid funnits. Allra mest på allmänna toaletter och badrum.
Oftast är det svordomar och andra elakheter, så som "hora" och "äckel".

Men nu har dessa små citat och budskap ändrats. På ett positivt sätt. Nu skrivs det istället snälla och kärleksfulla meddelanden på kakel, väggar och dörrar.

Här får ni några exempel som jag hittade idag. Jättegulligt enligt mig.

Finbesök från Stockholm!

Fika på storken, massa härliga promenader och solning vid ån.



2012-05-11

HAHAHA DAGENS!


Pappa ställer fram en plastkasse på golvet.

Jag tittar förvirrat på honom och tänker hur fan detta ska sluta.

Pappa öppnar munnen och säger:
- en sån är kasse är dödscool! Jag har sett massvis av ungdomar gå runt med kassar på sistone, det är jätte-inne nu, jag lovar! Man kan ha dom till allt. Jättebra shoppingkasse om du ska gå på stan! Visst är den tuff?

Jag börjar asgarva.

Efter jag lugnat ner mig och faktiskt kan andas normalt förklarar jag för pappa att det är TYGKASSAR som är populärt och inte ORANGEA MEGASTORA PLASTKASSAR.

Pappa ser lite besviken ut.

Borde jag ha dåligt samvete nu?



FREEEEEEDAAAAAG

Nu är det ÄNTLIGEN fredag!!! De flesta "vanliga" männsker skulle nog springa ut på stan, käka mysig middag med kompisen eller familjen, gå på bio eller trilla in på någon trevlig hemmafest.

Men inte jag.

Fredagar är för mig den dagen som jag gör ABSOLUT INGENTING ALLS!
Jag vill vara iklädd mina blåa mjukisbyxor, en gammal stor T-shirt och håret i en slarvig tofs. Jag vill stänga in mig på mitt rum och dränkas av tv-serier, tv-program eller filmer. Jag vill trycka i mig så mycket chips, godis och glass jag bara orkar, och hälla i mig flera liter kola.

Jag vill stänga ute världen och bara bry mig om mig själv, för det får man göra ibland. Det får man göra på fredagar.


Så därför slänger jag upp en bild på en galen Elin på en fredag. En elin då hon inte bryr sig om att de flesta av er förmodligen kommer tycka att hon ser ut som en kossa på bilden. En elin som tänker ha världens bästa fredag.

Tack och hej! (leverpastej) ..höhö..

Idag hade vi lektion utomhus, i parksnäckan (som i tidigare inlägg..) och då fick vi bland annat gegga med en rolig lera, bestående av potatismjöl och vatten. Det var fruktansvärt spännande, tyckte jag och Tove. Men å andra sidan är vi lättroade som få.

Här får ni ett litet smakprov på det "häftiga" experimentet! hehe


OBS: Jag är mycket medveten om att leran ser ut som något helt annat, men det är det inte. Ville bara klargöra detta för er omogna småbarn som misstolkar allting. Höhö PUSS


I nyanser av vitt







Jag sprang in på JC och blev lite kär i dessa två plaggen. En vanlig vit skjorta och en virkad gräddvit kofta. Jag har hört att det i varje garderob MÅSTE finnas en vit skjorta, "för att det är ett basplagg som kan kombineras med allt". Och kanske är det sant, för det är ju väldigt enkelt, och SÅ SNYGGT att bara slänga på sig en skjorta och ett par jeans. Så det är nog såhär ni kommer få se mig titt som tätt, så ni får försöka stå ut med det!

Fika på fågelsången!

Lektion i parksnäckan...

Testa filmjölk, hålla i småkryp och blåsa såpbubblor. Lektion utomhus. Mysigt men långtråkigt.

2012-05-10

Nu ska jag tjata om min jäkla sushi igen

Jag har märkt att jag väldigt ofta lägger upp bilder på min sushi eller när jag äter sushi... Och jag är ledsen för det. Superduper-ledsen.

MEN. Jag tänker fortsätta med det ändå, för det är så jääääklaa gott!

Sååå... Ikväll blir det sushi till middag! Hihi mums

Teater!! Yeah..

Mongo-torsdag

how to make an animated gif

Frida ser ut som en blåsfisk, stina ser allmänt glad ut och jag ser ut som en anka med ducklips. Så här kan en rast se ut här på rosendalsgymnasiet. En annorlunda rast.

2012-05-07

Vill haaaaaa

Jag vill ha sommar NUNUNUNUUUU!

(JAG VET ATT JAG KOMMER LÅTA MEGATÖNTIG JUST NU MEN DET SKITER JAG I...)

Jag vill kunna springa runt barbent i sockersöta sommarklänningar, så enkelt, så fint. Jag är less på gråa dagar i jeans och tjocktröja. Jag vill ha sol, värme, blå himmel och söta klänningar.

Här är några favoriter just nu. Jättesöta om jag får säga det själv.

Sjukhus är tråkiga.

Nu sitter jag på akademiska sjukhuset i Uppsala och väntar på att få träffa gärd. Ja, hon heter så, min doktor.

Jag orkar inte gå in på detalj vad jag ska göra här, men kan säga så mycket som att jag har ledproblem (som gamlingar? Ja.)

Det jag försöker komma fram till är att sjukhus är så otroligt tråkiga. Ett väntrum med blåa soffor, en avstängd tv, gamla tidningar(byter dom aldrig ut dom?!?!! Typ tusen år gamla!?) och träleksaker. Och här ska man då tillbringa lååååång tid. För det är sjukhus väldigt bra på. Att få folk att vänta. Jag är uttråkad.

Otroligt uttråkad.

2012-05-06

Om jag får bestämma

...så blir det nudlar till middag varje dag.

vill inte ha prooooov

@ bus

Nu sitter jag på bussen hem. Jag har varit i stan och sjungit (inte jag för jag är något förjäkligt förkyld så jag bara tittade på).

Nu ska jag kila hem och dricka te. Eller mjölk, hört att det är som magi för en trött hals (?)

Jag fick nyss reda på att jag har idrottsprov imorgon. Blir väl till att studera mitt i mitt tedrickande, istället för gossip girl, som jag så mycket hellre skulle vilja titta på.