2012-09-08

Tagga kulturnatt!

Fransk manikyr!

Nu målas naglar, ses på OC och äter frukt och avokado till frukost. Om två timmar drar jag mig mot stan för att öva med kören inför kvällen!

2012-09-07

Fredag, håltimma och sång


Idag är det fredag, för er som missat det. Så jäkla skönt med helg så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Idag har varit en jobbig dag, som alla fredagar kommer vara framöver. Börjar skolan halv nio. Resten av klassen slutar klockan elva... Förutom vi olyckliga som läser franska, för vi har fått den stora lyckan att ha FYRA timmars håltimme...och SEN franska i en och en halv timma. Jippi.
Direkt efter skolan gick jag och fikade. Ensam. Kulkul. Fast ändå rätt nödvändigt då jag fick lite tid till att vara duktig skolflicka, ta mig samman och plugga lite. Efter det drog jag mig mot nannaskolan för att sjunga med min kör De Visa, för att vi ska SJUNGA IMORGON KLOCKAN SJU PÅ NANNASKOLAN, eftersom det är kulturnatt! Det är gratis inträde så om ni har tid att komma förbi, titta och lyssna på mig och de andra så är ni varmt välkomna!
Nu sitter jag på bussen hem, med lugn musik i öronen och när jag kommer hem ska jag se på awkward, pretty Little liars, the OC och göra absolut ingenting.
Ha det bra, så hörs vi! Puss

2012-09-05

SWEDEN MODELS!

Hej hallå tjena allihopa! Jag tänkte be er alla om en tjänst!

Jag har ställt upp i en tävling på sweden models för ungefär en vecka sedan, och har nu blivit utvald som en av de femton från förra veckans castings och vill såklart komma vidare i tävlingen! Så om ni bara orkar klicka er in på denna sida så skulle det vara hur gulligt som helst! Chansen är inte så stor att jag vinner, men lite drömmar får man väl ha? SÅ, snälla rara du, klicka er in på denna sida och skrolla ner till bilden på mig där jag ser ut som ett glatt troll och klicka på RÖSTA! PUSS

2012-09-04

Tisdag

Idag försov jag mig två timmar. Bortsett från det har det varit en vanlig, ganska trist skoldag. Efter det drog jag ner till stan, träffade Lillo, köpte godis och bullar, åkte hem till Lillo, såg på film, åt godis, åt thaimat...och nu sitter vi bara och myser. Ska dricka kaffe se på film och äta bulle nu, så ni får ha det bra så länge, för det ska jag ha. Puss och kram

2012-09-03