2011-12-17

Kvällens outfit!

Mamma sydde nyss klänning och tomteluva, nu taggar jag för tjejmiddag med jultema!

Födelsedagskalas med släkten

Det godaste som finns måste väl ändå vara pepparkaka med ädelost!

Nu får du handla på systemet!

Grattis världens bästa storasyster på 20-års-dagen! Ha en underbar födelsedag!

Julgranshämtning!

Idag var det julgranshämtning med släkten! Det brukar vi göra varje år, då vi åker ut med traktor och flak till skogen, letar julgranar och grillar korv! Dels regnade det ju idag, så det var lite mindre kul.

2011-12-16

2011-12-15

Matte-och biologi-plugg

Mästerkockarna slår till!

Dagens outfit!

Tunika-Holmlunds, sockor- Åhléns, kjol- indiska, linne- abercrombie

Idag har jag en fuldag, låt mig va!

Ni vet känslan då man vaknar upp på morgonen, går till badrummet och ser sig i spegeln... Det tar nån sekund (för att man är allmänt seg på morgonen) innan man till sin fasa upptäcker att det ansiktet man ser i spegeln kommer ha en hopplös dag idag. En fuldag helt enkelt! Man försöker fixa sig, lite mer smink än vanligt kanske, och försöker göra nån proffsig frisyr för att dra uppmärksamheten dit istället. Det gjorde inte jag idag. Idag är jag trött och hopplös, och har en fuldag. Därför slänger jag upp två bilder på mig och mina otroligt vackra grimaser, för att det är just så jag känner mig idag! Låt mig va!

Sista provet-check!

Idag gjorde jag mitt sista prov för iår, (som gick åt helvete men ändå!) så det känns väldigt skönt! Jag älskar den sista veckan i skolan, när allt är klart och det ändå man gör där är att umgås med vänner..det är fint det! Fint som snus!

Torsdagsgos med bästis

Plugg, musik, fika och bästis= dagen fullbordad!

2011-12-14

Je déteste les Français

Nä, nu ger jag upp franskan för ikväll, det får gå som det går på provet imorgon. Nu är jag trött. Nu ska jag och Lillo mysa framför en film!

Glasögonorm

Justeja, under tiden vi var på stan gick vi och provade lite glasögon. Riktiga babes, right?!

Lagom ballt

Waynes coffee

Onsdagsfika med mina favoriter! Mysmys

Leymah Gbowee

Idag har vi dels en megalång lunch, 2 timmar och 45 minuter, underbart! Och det bara för att nån klass ska göra nationella! Det är ju lagom lång lunch tycker jag.

Sen, klockan 3, kommer Leymah Gbowee, en av årets fredspristagare kommer till vår skola och föreläser! Skitcoolt tycker jag! Plus att vi är den ända skolan hon kommer till, det är ju lite kul. Så det ser jag fram emot, det ska bli intressant!

2011-12-13

Tjockskallig

Jag har galet ont i huvudet just nu, pågrund av luciakronan. Den är ju rundformad och jag har ju inte helt runt huvud (även om jag är lite tjockskallig...) så den satt jättehårt i pannan, så nu har jag världens bula som gör jätteont!

Je suis très fatigué

Nu är jag trött och sliten efter en hel dag med luciatåg. Jag och Lillo myser hos henne framför twilight medan jag pluggar franska (motvilligt)! Men det är mysigt ändå, fastän mina ögonlock sakta men säkert blir tyngre och tyngre för varje minut.

Lucia på GE

Nu ska vi lussa på pappas jobb, GE healthcare, och då ska jag vara lucia! lite nervös sådär men det löser sig nog

Späckat schema!

Nu bär det ut på luciatåg! Ganska stressat schema idag kan man säga!