2013-10-19

Godnatt!

Efter en otroligt mysig kväll med Sara där vi pratade i timmar om allt som behövde sägas! Så himla gosigt! Nu ska jag sova i Saras tshirt och hoppas på att morgondagen blir en riktigt skön slappdag, för det behöver jag verkligen!

Restaurang-mys!



Åker tåg till min dag

Nu sitter jag på tåget påväg till min långa dag. Trött är jag men åtminstone inte lika trött som igår, lite fick jag ju sova! Idag kommer bli en bra dag!

Godmorgon fina höst!

Uppe med tuppen var det ja! Men vad härligt att vakna upp till detta ändå. Superfint väder, klarblå himmel och strålande sol. Underbart. Dock börjar det ju bli kallare och kallare och här var det till och med lite snö på marken igår?! Den vill jag dock inte ha riktigt än, jag känner att jag inte är helt klar med hösten än. Det är ju min favoritårstid. Mysa ner sig under en filt med en kopp te, ta på sig massa varma tröjor, börja med höstskor och jackor och inte minst alla vackra träd. Jag tror att de flesta tröttnat på mig för länge sen med mitt tjatande om alla fina röd/orangea-löv haha! Men det ska väl vara så ändå? Det är ju så fint. Så näe vintern kan gott få vänta ett tag till tycker jag!

Vad glad jag blir!

Hej allihopa! Vad kul att ni har börjat hitta hit igen! Känns väldigt roligt med tanke på att jag precis börjat blogga igen! Äntligen är statistiken på väg tillbaka! Så tack för att ni orkar ta er tid, vad mysigt!

2013-10-18

Nuså!

Jag gillar att läsa och jag har alltid gillat att läsa. Det är bara det att jag aldrig känner att jag har tid. För är jag ledig känns det konstigt att läsa, för då har jag en lite gubbe i huvudet som säger att om jag läser kan jag lika gärna plugga. Och det blir jag jättestressad av. Därför händer det väldigt sällan att jag läser.

Men de få gånger när jag tar upp en bok är när det är genom skolan. Men oftast är det ju tråkiga, gamla böcker som man inte får välja själv. Och visst kan de väl vara jättebra böcker egentligen, men just det att man inte får välja själv gör att boken blir jättetråkig och ointressant och svår och jobbigt att läsa. Men nu äntligen för vi välja bok själva! En roman, helst ganska nyskriven. Hur underbart är inte det? 

Så idag gick jag och mamma och försökte hitta nån bra bok att läsa, och efter en lång tid hittade jag denna. Två gånger är en vana, heter den, och är skriven av Denise Rudberg. Anledningen till att jag valde denna boken är för att jag tycker att hon skriver så väldigt bra och även för att det är en deckare, vilket gör det lättare att läsa enligt mig. Då blir det svårt att lägga ifrån sig boken för att man vill veta mer. Så jag har verkligen höga förväntningar på denna boken och hoppas att det är något för mig! Jag kommer antagligen skrivs nåt mer om den vid ett senare tillfälle, om jag rekommenderar den eller inte! Men nu ska jag läsa, och sen sova! Godnatt och trevlig helg! 

Girls night!

Efter skolan åkte jag och mamma till Gränby centrum och gick runt lite och handlade mat och lite sånt. Sedan övningskörde jag hem (motorväg för första gången!) för att sedan börja laga middag tillsammans. Sedan kom mammas kompisar Jannika och Anna förbi på middag och tjejkväll. Det var supermysigt och jag har haft så himla roligt! Helt fantastiska människor är de som jag tycker så mycket om. Och vilka historier! Man ledsnar aldrig.

Tyvärr var jag tvungen att gå upp och ska snart lägga mig nu, för imorgon är det en lång dag. Upp tidigt för kör-rep imorgon från 10-18, sedan middag med två Stella och Sofia och sedan ska jag skynda hem till Sara och ha myskväll och sova där. Jag längtar supermycket till imorgon för det kommer bli en så bra dag. Men jag är så himla trött efter min sjukt pressade vecka så ikväll måste jag lägga mig tidigt, för min egen skull! 

Journalistdagarna #2

Idag var det den andra och sista dagen på journalistikdagarna på skolan. Idag skulle vi i grupper skapa en webbtidning där vi ska skriva massa nyheter som vi får av lärarna som är utspridda i skolan och spelar teater. Det var jättekul och gick riktigt bra haha, då vi vann priset för bästa webbtidning!! Så det var ju kul att man fick pris för det slit man gjort! 








2013-10-17

Ett sömnigt godnatt

Jag är sinnessjukt trött efter denna dagen och främst den här veckan. Jag har haft jättemycket skola och så mycket på fritiden med kör, barnvakt och teater att jag inte hunnit landa hemma en enda gång på så himla länge. Och inte ens ikväll är det min tur. Men imorgon så. Då ska jag bara vara hemma och göra ingenting. Bara gå runt och greja och mysa. Det längtar jag så otroligt mycket efter. Det behöver jag verkligen. 

Nu ska jag i alla fall ta och försöka sova bort några timmar av min hemska stress för att må något bättre imorgon. Så härmed önskar jag och Boris (elefanten jag fick av Jacob att krama när han inte är med) ett hjärtligt godnatt! Puss och kram

Journalistikdagarna!

Idag påbörjades journalistikdagarna som är ett projekt vi har på skolan, vi som läser journalistik alltså. Så idag och imorgon har vi detta projekt! Det går ut på att vi under torsdagen och fredagen ska ägna oss åt så mycket journalistik som möjligt. Idag lyssnade vi och antecknade till två föreläsningar. Den första föreläsaren var dokumentärfilmaren Nahid Persson, som skapat otroliga filmer, mest om Iran. Sedan pratade journalisten Sofia Mirjamsdotter som är expert på sociala medier. Även det var väldigt kul att lyssna på så jag är nöjd med dagen! Dock känns det lite onödigt, trots att det är intressant. Dels är jag stört trött och den orkar jag inte skriva en jäkla uppsats sen haha. Jaja det här blir nog bra! 






Mysmiddag på stationen!

Romantisk middag på stationen avslutade jag min långa dag med. Supergod mat som vanligt och det är ju så himla mysigt att vara där också eftersom de har så fint inrett! Jag testade faktiskt att äta sniglar till förrätt?! Jag har aldrig provat det förut så det kändes lite konstigt, men när jag väl smakade så var det stört gott! Helt sjukt att man gör det till en så stor grej! Konsistensen var det jag mest oroade mig för men det var inget speciellt alls, typ konsistensen av en svamp. Alltså är sniglar med bröd och vitlök något jag verkligen rekommenderar! Något av det godaste jag ätit!





2013-10-16

Sex månader idag














Roadtrip!

Vi firar Siris körkort och kör en roadtrip till donkens drive in! Guld värt!


JAG ÄR TILLBAKA

Hej hallå så himla många gånger! Jag är ledsen att jag inte bloggat alls på senaste tiden men det är så att det var väldigt många olika faktorer som bidrog till att jag helt enkelt inte orkade med det längre haha! Så då tog jag en liten paus bara. Men nu har jag tänkt att vara tillbaka igen, och fortsättamed mitt lilla bloggande så ni kan ta del av mitt oootroligt intressanta liv. haha gud nej, intressant är det väl inte riktigt, men ni ska få hoppa in i mitt liv igen så ni kan se vad jag pysslar med om dagarna!

Det är väl inte så himla mycket som hänt i mitt liv sen sist egentligen förutom att skolan har börjat, jag har färgat håret brunt och att jag flyttat från lägenheten! Jag är nöjd med mina beslut (förutom skolan då haha). Ni har alltså inte missat särskilt mycket, så ni kan likagärna hoppa in nu utan att känna er vilsna.

Idag, den 16e oktober, har jag och jacob varit tillsammans i ett halvår, vilket känns superlänge i tid men så himla kort om man tänker på oss. Det blir väl inte så mycket firande för vår del tyvärr, för jag har en konsert med min kör ikväll på gottsundateatern, så all min tid går åt till det! Men kul ska det bli såklart, som vanligt!