2013-04-05

Godnatt då!

Nu är jag dundertrött efter en jobbig dag med plugg som avslutades med mysig middag med Jacob. Nu måste jag få sova lite så jag åtminstone kan hålla ögonen öppna imorgon på högskoleprovet. Det var längesen jag var såhär trött. Känns som jag har feber och min ögon svider megamycket. Godnatt allihop!

Middag på Forno Romano



Kulkul

Nu sitter jag i soffan hemma och försöker "plugga" lite inför högskoleprovet imorrn. Plugga är ju lite svårt, men känns ändå bra att veta ungefär hur det är uppbyggt. Jag är supertrött men det kan ju va lite mysigt ibland ändå! Jag ger er massa grimarsbilder på mig, för att jag känner för det. Njut. Haha!













2013-04-04

Är man konstig så är man

Jani, här ligger jag och pussar in i kameran. Tar en paus i pluggandet inför högskoleprovet på lördag. Jag är så stört trött. Så himla himla trött. Typ konstigt att vara såhär trött. Min kväll har spenderats ensam, ätandes supergoa kronärtskockor, sedan massa glass framför det där nya programmet tonårsbosden(som faktiskt va rätt kul?!!). Väldigt mysig och lugn kväll faktiskt. Ibland är det skönt att va ensam. Fast nu ska jag kaaanske ta bussen till min vän Jacob, om jag orkar... Tveksamt haha.

Nytt!

Nu har jag varit på Åhléns och införskaffat mig ett par ursöta lådor till min lilla hall för vantar, mössor och sjalar. 129:- st kostar dem. Jag funderar på att måla dem vita för att de ska passa in ännu bättre, men det får vi se! Riktigt nöjd med mitt inköp i alla fall!







Lunch på terassen!





2013-04-03

Myskväll med charlee



Tapeten börjar arta sig!



Vårfint i min lilla lya!









Jag har köpt tapet!!

Okej, detta har varit ett jäkligt tufft beslut, men jag kom tillslut fram till att skippa alla världens fototapeter och istället köra på en vanlig tapet. Denna heter "concrete"=betong. Den ger lite av den industriella och slitna, gamla stil jag är ute efter. Den kanske inte är världens tuffaste, men jag tror faktiskt att det kommer att bli fint ändå! Det är ju trots allt bara en tapet.

Favvofrulle- steg för steg

Denna frukost är en av mina favoriter. Supernyttig men framför allt- väldigt, väldigt god! Det är busenkelt! Allt som krävs är tre stora skedar keso, en stor sked kesella vanilj, ett halvt äpple i små bitar och sist lite kanel på toppen! Om ni inte testat detta är det garanterat värt att prova! Det gör morgonen lite godare!








2013-04-01

Eller så tar jag rosorna...åh fyfan





Nu har jag bestämt mig!

Detta eländiga tapetval har äntligen kommit till sitt slut. Vänner fick vara smakråd men det gjorde ju inte direkt saken lättare. Mina favoriter var Vogue, new york och rosor. ALLA sa olika, så nu har jag bestämt mig att bara köra på nån. Det blev new york. Pappas argument var att "du bor ju i en ungdomslägenhet, inte en pensionärsvåning" när jag velade mellan blommor och storstad. Vissa av e kommer säkert tycka att jag valde fel, men skit samma, det är ju bara en tapet. Jag kanske ändrar mig på slutet av dan haha, men i stort har jag bestämt mig. Plus att pappa har lovat att jag får byta tapet nästa påsk om jag vill, bara för att han ville att jag skulle ta new york haha. Men detta blir nog bra!