2012-05-26

Nu taggar vi till tusen!

Nu jävlar är det Eurovision song contest! Äntligen!!! Nu måste loreen (och Sverige) vinna! Loreen är däremot inte min favorit från Sverige, jag ville hellre att Ulrik munther skulle vinna melodifestivalen och bli skickad till azerbajdzjan men jag vill ju ändå att Sverige ska vinna såklart!

Annars så är ju killen i Litauens bidrag riktigt snygg! Ögonen alltså, jag dör! Och de ryska bullknådande gummorna är ju olidligt söta.
Tagga nurå!!!

Happy meal

Trycker i mig en happy meal påväg hem från stan och den andra konserten med kören på regina. Happy meal måste vara det bästa som finns. Lagom mycket, och extremt gott. Lycka på hög nivå.

Haha jag låter som värsta tjocka barnet som lever på hamburgare, men det är ju så snuskigt gott!

De visa

Taggning inför konsert. En och en halv timma kvar. Sminkning och frisyfixning till hundra procent! Nu jävlar!

Rullar vidare

Ska strax bege mig till tåget för att åka till stan och ha konsert, igen.

Detta har jag på mig idag:
Linne: bondelid
Shorts: zara

2012-05-25

Svart var det här!

Detta är något helt nytt för mig. Därför skriver jag om denna otroligt spännande och intressanta händelse här, så att ni också får ta del av den!

Jag har nämligen köpt ett par svarta strumpor!

Och nu undrar ni säkert vad fan jag tänker med och varför jag skriver det här...

Men det är faktiskt så att jag ALDRIG ägt ett par svarta strumpor förut någonsin i mitt hela lilla liv.

Jag är en sån där som ALLTID vill ha färgglada, konstiga och töntiga strumpor. Det bara är så. Det är lite som underkläder faktiskt. Ingen ser dem, men du vet att dem är där (haha klart du vet..?)

Så detta är något stort. ETT PAR SVARTA STRUMPOR?! För att informera er om varför jag nu gått och införskaffat mig ett par strumpor i begravningsfärger så är det för att vi är så illa tvungna att ha det när vi har konsert, för svart ska det va!

Jag vet inte riktigt om jag passar i svarta strumpor... Det känns inte riktigt som jag liksom...

Åh vad jag gapar på bild

Jag kom precis hem efter en hektisk men otroligt rolig och härlig kväll fylld med skratt, stress och humor.

Premiären för årets konsert med De Visa är härmed avklarad och jag känner mig så himla glad! För att det gick skitbra och att ingenting gick åt helvete!

Rosa rosor av mamma och pappa och massor av kramar hit och dit. Känner mig som en riktig Hollywood-stjärna! Vad sker härnäst liksom? Vita duken kanske? Haha nejdå, men jag mår bra. Detta var skitkul!

Nu väntas det tråkigaste jag vet i hela världen (anledningen till att jag nästan aldrig har smink): DAM DAM DAAAAMMM...!!! : att ta bort smink!

Fy vad det är tråkigt, så fruuuktansvärt tråkigt. Bland det värsta jag vet. Men jag har hört att man kan få rynkor vid tidig ålder om man sover med sminket, så kanske är det värt tiden. Eller inte...

Efter den otroligt tråkiga sminkborttagning väntas det bästa:
GOSSIP GIRL! Jag ska slänga mig i soffan, trycka i mig godis och somna framför TVn. Hörs senare!

XOXO (höhö var bara tvungen)

Bästa

Detta är bland det bästa jag vet! Så fruktansvärt gott! Jag ska fan gifta mig med min smoothie. Just denna är min favorit också, med mango och apelsin.

Haha usch vad fruktansvärt töntig jag låter när jag förklarar min kärlek till smoothies. Men det är ju så gott, och det är ju så bra.

Extra bra är det ju nu när jag strax ska kila iväg till regina-teatern för att repa in i det sista inför konserten ikväll.
(behöver en jäkla massa energi, för jag är typ död!)

Men som sagt, detta ska nog bli bra, jag har ju min blivande man till hands!

Mina Sommarflickor på promenad

FREEEEEDAAAAAAGG

Jag slänger upp en glad fredagsbild på mig och sockersöta siri en härlig och svettigt solig fredagmorgon som denna!


Vi sitter nu i matsalen och laddar ett USB för vi ska strax bege oss till Kunskapsskolan för att intervjuva skolbarn och lärare om deras åsikter för det nya betygssystemet. Vi ska nämligen göra ett projekt kallat "Uppdrag granskning" som vi sedan ska redovisa i radio-form framför klassen. Ibland förstår jag allvarligt talat inte hur lärare tänker när de tror att vi ska hinna klart med ett stort arbete på ca. 2 veckor. Men detta ska nog gå skitbra ska ni se!..eller?

2012-05-22

Fika med Stina!

Härlig sommarfika på waynes med min favoritflicka!

Historiskt mingel!

Idag var alla utklädda till konstiga gubbar och gummor, tjejer med skägg och killar med jesukäder.

Alla skulle klä ut dig till den person som vi skrev en uppsats förut.

Jag var utklädd till präst, dorota till Che guevara och Stina till Evita perón.

Roligt med utklädnad... Annars en mycket tråkig dag!

2012-05-21

En liten del av min helg


Jag har haft så fruktansvärt mycket att göra i helgen. Jag sjöng i kör hela dagarna, torsdag, fredag, lördag och söndag. Det är ju konsert snart så vi har otroligt mycket att göra. Men det har varit roligt!


I lördags var vi på middag hos några goda vänner i gävle. Jag och Elvira drog till en lekplats och roade oss, haha.

Så här blev resultatet av en rolig och mysig kväll!

2012-05-20

23

Snart. Väldigt jäkla megasnart. Är det sommarlov. 23 små dagar kvar. SEN JÄKLAR! Det är så galet kort tid kvar så man blir helt tokig i huvudet när man tänker på det.

Nu ska jag låta lite lillgammal också: "tänk så fort tiden går..."

Ååh tänk att slippa allt som heter skola och plugg och bara sova, glida runt på stranden och äta glass haha. Så galet taggad på sommarlov! Jag vill sluta skolan nununu!!!