2012-11-17

Pinsamt tråkigt liv

Jag måste ha universums tråkigaste liv. Just nu ligger i sängen framför tvn, äter äpple med jordnötsmör och en avokado till middag, kollar på kläder på internet jag verkligen inte har råd med då jag för tillfället har 32 kr på mitt kort och 10 kr i plånboken, samtidigt som jag försöker plugga lite halvhjärtat i samma stund som jag fyller munnen med godis jag egentligen inte är sugen på.

Justeja, glömde jag säga att det är lördagskväll? Hur patetiskt är inte detta. Jag är helt ensam hemma på en lördag. Jag plöjer romantiskt komedi efter romantisk komedi och mår sämre och sämre efter varje. Varför är inte mitt liv som i en film? Jag vill också ha en kille som springer efter mig i regnet när jag har världens uslaste dag. Jag vill ha musik i alla stunder i mitt liv, som förklarar alla känslor, och jag vill rida på hästar i solnedgången. Okej kanske inte, hästar är rätt läskiga. Men seriöst, vad som helst duger bättre än detta! Nä nu ska jag dega framför Mean girls.

2012-11-16

Äntligen fredag!

Nu är det äntligen helg! Jag kan inte fatta att jag stått ut. Jag är helt slut. Just nu degar jag framför tvn, äter macka med jordnötsmör och dricker te. Myspys! Ikväll blir det mysmiddag hemma och sen kanske parteeyyy om jag orkar!

2012-11-15

Torsdagsmys!

Nu har jag precis sjungit i kör i tre timmar och strax drar jag mig hem till storasyster för att se på bästa filmen hunger games och mysa!

Fyra lunchdejter!

2012-11-14

Ännu mer presenter från Afrika!

Nu fick jag några små söta presenter till. Två armband som tydligen infödingar har gjort som mamma och pappa köpte när de var i djungeln! Salladsbestick med zebror och två handflätade askar. Superglad!

Påväg

Nu är jag på bussen till skolan. Det var ju lagom svårt att komma upp imorse alltså. Längesen jag var såhär trött. Men lite sovmorgon hade jag ju iaf så det var en jäkla tur. Plus att jag har ganska kort dag idag, så detta ska nog gå bra. Hoppas ni alla får en bra morgon så hörs vi väl säkert senare!

Breaking dawn part 2

Precis hemma klockan 2:49 efter en helt underbar kväll. Jag vill inte spoila för er som tänkt se filmen, men jag kan säga så mycket som att den var helt fantastiskt underbar. Över min förväntan. Nackdelen var att den tyvärr endast var en och en halv timma lång, jag tycker att de kunde dragit ut på alla händelser lite extra mycket, med tanke på att det är den sista filmen.

Bortsett från det så är denna film så jävla bra. Iförsig kanske inte så jättekonstigt att jag tycker det (nörd) men ändå. Helt klart värd att se, även ni som inte är twilight-fantaster. För detta är ju faktiskt en grymt bra och välgjord film. Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon!

2012-11-13

Middag på new india!

Älsklingen är tillbaka!

Nu har jag äntligen fått en ny mobil efter att jag spräckte min i tusen bitar. Det är ju en likadan som jag hade innan, iphone 4S men ändå! Äntligen!

Mooorgoon

Hemma idag igen. Hade tänkt gå till skolan men vaknade med feber. Kulkul. Om den inte är borta ikväll när jag ska på bio kommer jag seriöst döda någon. Eller kanske inte. Men iaf mentalt. Jag har precis duschat och just nu käkar jag jordnötsmacka och dricker te medans jag ser på desperate housewives.

2012-11-12

nu FÅR jag faktiskt vara lite nörd

Nu är det såhär att imorgon kväll/natt har Breaking dawn part 2 midnattspremiär. Och det ska jag ju självklart gå på, men min fina syster och min bonussyster Therese! Jag har längtat till denna dagen fööör länge så det är helt sanslöst. Ni får ursäkta mig, men nu får jag faktiskt vara lite nörd. Twilight är bland det bästa som finns enligt mig, så detta är helt underbart! IMORGON! Åhjaa!!

Hostarsomenjävladåre

Nu sitter jag i mitt lilla rum vid mitt lilla skrivbord och knapprar på min lilla dator...
Idag har jag gjort absolut ingenting. Men det är lugnt. Det får man när man är sjuk. För det säger min vän Nico. Och då måste det ju vara sant. Eller?

Jag brukar alltid plugga när jag är sjuk, för att man liksom har extra tid till det. Men det har jag inte gjort idag, så det måste jag kompensera nu. Skriva uppsats står på schemat för ikväll. Strax blir det middag hos mormor och morfar också. Så sjukt hungrig så jag tryckte i mig en macka med jordnötssmör och en kopp te alldeles nyss. Sjukligt gott.


Två nya armband!

Idag kom mamma och pappa hem från Afrika så jag fick två små presenter av dem! Ett armband med bärnsten med "the big five", de fem största afrikanska djuren. Och ett armband som stödjer malariaforskning. Jättesöta tycker jag!

2012-11-11

Jag älskar er flickor




Antingen eller


Shorts – kjol

Kött - fisk

Hamburgare – pizza

landet - Storstad

Utsläppt hår - uppsatt hår

Ljushåriga killar – mörkhåriga killar

Liseberg - grönalund

Hav - sjö

Vattenkrig - vattenspridare

Cola - fanta

Flipflopps – ballerina

Bikini- baddräkt

Båt –husvagn

Flyg - tåg

Sommar – vinter

Vår - höst

Jeans - klänning

Guld - silver

Lakrits -choklad

dansa - Sjunga

Film - bok

Bada sola

Hängmatta - solstol

Julafton -  födelsedag

Hund eller Katt

Läppstift -  Lipgloss

Blåa ögon - Bruna ögon

Tv - Dator

Vinter - Sommar

Bada - Duscha

Långt hår - kort hår

Klänning - kjol

Lägenhet - hus

Ring - halsband

Jordgubbar - hallon

Jeans - leggings

Bil - buss

Nyår- Midsommar

Puss- kram

lyx - budget

pool – havet

skidsemester – solsemester

planering – spontanitet

chips – godis

stökigt – organiserat

bio – teater

skånska – göteborgska

Desperate housewives - Sex & the city

bubbelhaka – hängrumpa

kaffe – te

banta träna

shoppa på nätet - shoppa i butik

fota - bli fotad

förfest efterfest

stringhotpants

Förrätt – efterrätt

Rakhyvel vax

Platt rumpa - platt bröst

Mjölk – vatten

Skräckfilm - romantisk komedi

Mc donalds – Max

Sliskiga drinkar – öl

Frukt – grönsaker

brun utan solsolarium

mössakeps

vitt vin - rött vin

 

 

 

 

My wish list

Detta skulle inte vara helt fel att få i julklapp...Urmysiga grejer från Hollister och sockor från Odd Molly. Speciellt pyjamas-shortsen och pyjamasbyxorna är sjukt fina..och tjocktröjan och T-shirten och...okej ni fattar. JAG VILL HA.

Fars dag!

Idag är det fars dag. Jag tycker egentligen att sånahär "högtider" är ganska onödiga eftersom att man borde ju älska sin pappa lika mycket alla dagar, inte bara en dag om året. Men denna dagen kan man ju passa på att uppskatta honom lite extra mycket tycker jag!

Fast för min del blir det lite klurigt eftersom han och mamma just nu sitter på ett flygplan...så jag lägger upp en bild på mig och pappa här på bloggen. Bilden är lite gammal och jag ser ju ut som jag gör, men idag är det pappas dag, så då spelar det ingen roll. Jag älskar dig pappa.



Godmorgon!

Idag vaknade jag med 39 graders feber. Känns ju sådär kul. Jag har iaf fixat god frukost så nu ligger jag i soffan och läser solo och ser på tv. Skulle kanske kallats för mysmorgon om jag nu inte hade haft feber, ont i halsen, snorig och ont i öronen.

Precis exakt nu kliver mamma och pappa på planet i Sydafrika för att flyga hem igen. Saknar dem så mycket!