2012-11-22

Dubblerad torsdag

Idag är det torsdag. Dvs en av mina absoluta hatdagar. Just för att det är så jävla mycket hela dagen..skola i olagligt många timmar, sedan kör (vilket iförsig är kul, men tar så mycket tid!!) och sen hem och plugga...as always. Jag är bitter, förlåt, men med torsdagar finns inget positivt alls. Plus att det är november. Det är grått ute. Ingenting annat. Allt i min vardag är för tillfället bara tråkigt, grått och negativt. FÖRUTOM imorse, på dagens medieproduktion då vi töntade oss framför datorerna och fotade oss i dubblerad form. Roligtroligt.


2012-11-20

Banankonst

Idag gick jag och syster min på mattestöd på katte. Efter ungefär en timma av äckliga mattetal började vi ledsna. Bananer blev utdelade. Bläckpenna i ena handen, banan i andra. Vad gör man liksom? Klart som fan att man ritar på dem! En glad banan, en ledsen som sörjer över sin kompis som blivit bananskal. Och en hitler.

När jag skulle rita hitler:
Jag: åh jag ska rita en hitler!
Anna: nej det kan du ju inte göra! Tänk om nån tar illa upp...typ...polacker...

(Nu är det ju såhär att jag och min syster är polacker...haha!)

2012-11-18

Pappadag!

Idag har jag övningskört med pappa i två timmar. Kom upp i 80, ganska bra för att bara kört en gång innan, right? Startade även i backe, gick helt okej! Nu blir det lunch på gränby centrum och sen ska vi bränna kalorier på kraftkällan! Bra dag.