2012-10-13

Och en sak till...

Och en sak till. (inget illa till er som nu har en morfar/farfar/pappa som är så!)
Jag förstår inte vad det är med dagens tanter som låter deras gubbar äta så jävla mycket! Huvudet smälter ihop med halsen, alla konturer försvinner och de ser ut som otecknade svampbob fyrkant! De är säkert jättegoa och mysiga, men en promenad skadar inte nån gång ibland! Förlåt, men var tvungen att få ur mig det ^^

3 åsikter på en lördag

1. Jag förstår verkligen inte varför man inte kan säga "varför" istället för "därför" när man förklarar något. Eller asså jag förstår ju att det anses fel att säga "varför" istället för "därför" men enligt mig så funkar det att säga "varför" istället.

2. Okej, nu kommer jag nog låta riktigt korkad för er som är sådär natur-smart nördar...Men vart tar regnbågen slut? Jag vet att den inte har ett egentligt slut, men asså kan man SE var den försvinner?

3. En till sak jag inte förstår (förlåt Tove!) är folk som utalar tacos som "TAKos" som ett tak, och inte uttalar det som "tackos" så som man SKA säga det!

Gårdagens underbara tjejkväll!

2012-10-12

Friday i'm in love

Idag är det äntligen fredag! Jag sitter just nu i soffan i min syrras lägenhet med lilla Ralph (min systers katt!) gosandes i mitt knä. Jag slutade klockan 11 idag, så OC är min bästa vän i några timmar innan jag ska sjunga i kör. Sen på kvällen blir det tjejkväll med mina fina! Gos!

Suit up!

Idag var det suit up-day i skolan så alla var så illa tvungna att ta på sig sin stickiga kostym och den vita, något förstora skjortan. Fast kul är det! Älskar temadagar något så otroligt mycket! Själv äger jag ingen kostym så det fick bli en vit skjorta med svart rosett och en extremt stram frisyr, som jag ser flintis ut i men det kan bli så ibland haha!

Det var längesen jag var såhär lycklig!

Nu är det bestämt. Den 7e maj beger sig jag, dorota och Stina iväg till storstaden för att lyssna på Two door cinema club!! Omg, det känns på riktigt som att jag går på nån slags drog just nu, typ hyperventilerar! Detta kommer jag leva på i flera veckor framöver. Så sjukt lycklig!

2012-10-09

Upp med humöret!

Idag är det tisdag för er som missat det, men det känns som ännu en lång måndag. Idag var det ekonomiprov som gick åt helvete, så jag sitter nu och myser i soffan framför OC med en kopp te framför mig och skiter i världen och alla ekonomiska konsekvenser. Blä.