2012-09-14

Kladdkaka och pizza med Lillo!

Blåa fingrar

Nu sitter jag på en tågatation och fryser ihjäl. Jag missade tåget med 30 sekunder och blir då tvungen att sitta i kylan i en halvtimma i väntar på nästa tåg. Ååh hatar detta väder, skulle typ vilja haft dunjacka idag haha, ååh detta är så typiskt mig. Sega på morgonen så jag får frysa i en halvtimma. Mysig morgon. Hoppas verkligen ni alla har en bättre morgon är mig!

2012-09-10

Back in the old days!

Detta var riktigt jäkla länge sen. Jag och flickorna diskuterade under en rast hur otroligt länge sedan det var man spelade detta spelet. Från 8 år till 14 var jag helt fast i denna låtsasvärld. Så grymt bra och rolig värld. Det är självklart the Sims jag pratar om! Från prylpaket och motherlode till skrikande barn och fyrverkerier. Jag var helt sålt på the Sims när jag var yngre. Kunde sitta en hel dag. Det måste vara det roligaste som finns. Punkt.

Så nu har jag varit duktig och läst bok i fyra timmar, så då tänker jag för farao kräla tillbaka till barndomen och uppleva det underbaraste jag visste då på nytt. Jag kommer nog fastna i denna värld ett tag, så försök klara er utan mig!

Lycka till Elin!

Läsa engelska boken The Catcher in the the Rye, av J.D. Salinger på en och en halv dag. Nu jävlar! Detta ska jag väl klara av..jag som läser så fort haha. Som vanligt är jag alltid ute i sista sekund när det gäller att läsa böcker valda av lärare. Jag måste lära mig att någon gång börja i tid. Någon gång.

Nya hårprodukter!

Perfekt för gymmet och idrotten! Champoo, balsam, värmeskydd från TRESemmé och plattång, allt i miniformat! Sjukt söta!

2012-09-09

DANSPROFFSEN!


Idag var det min och Fridas första bugglektion i sunnersta. Vi har fått möta många peddoblickar, hållit i svettiga händer och sagt våra namn minst hundra gånger. Vi hade förväntat oss en liten kurs med runt 10-15 personer...men det visade sig vara över 100 personer på kursen! Det var sjukt roligt även det var lite krångligt ibland, då det i vissa fall känns som om man har två vänsterfötter. Det var också mer ungdomar än jag trott, fast det var såklart blandad ålder. Ibland fick man dansa med en tjugoåring men lika gärna med en sextioåring! Men det har ju sin charm det med så det var faktiskt riktigt roligt med bugg! Jag ser helt klart fram emot nästa söndag!