2012-01-14

Gladiatorerna!

Nu börjar ett program som var veckans höjdpunkt när jag var liten, nämligen Gladiatorerna! Det var det absolut bästa jag visste och nu ska det börja sändas igen, fast med nya avsnitt såklart! Jag ser fram emot detta och hoppas att det är lika kul som när jag var liten! För er som inte vet vad det är slänger jag in ett gammalt klipp för hur det såg ut förr!

Resultatet på en tråkig kväll!






Samma gamla visa!

Nu gjorde jag det igen.

 Alltid när jag är ensam hemma så får jag panik över att det är så tyst, mörkt och tomt överallt (Ha i åtanke att jag är extremt mörkrädd). Jag tänder lite lampor (i hela huset, i alla rum), stänger läskiga dörrar och kollar under sängar, bakom gardiner och i alla hörn.

Sedan sätter jag mig i soffan i vardagsrummet och försöker intala mig om att det inte är en läskig mördare som står i fönstret bakom min rygg som tänker sticka en påle genom min kropp vilken sekund som helst.

 Ju mer jag intalar mig om att ingenting kommer att hända, desto mer rädd blir jag över att något KOMMER att hända!
Jag sitter där i soffan, i min ensamhet och liksom plågar mig genom att sitta kvar på nedervåningen. Efter 5 minuter ger jag upp, kraspar ihop alla grejer i panik (när jag släpper efter och tillåter mig att tänka att det är farligt att sitta själv där nere blir jag megastressad och måste bort därifrån- på en gång!), stänger av tvn och klampar upp för trappan och stänger in min på mitt rum...efter att först ha tänt, dragit ned rullgardinen för att slippa se fönstret och kollat under sängen och i garderoben.

Så nu sitter jag här, instängd på mitt rum, i lite halvt panik...samtidigt som jag vet hur extremt töntig jag är.

Det här är inte normalt beteende. Jag blir helt knäpp.

No-lifer

Nu sitter jag i soffan, framför tvn i ett tomt hus, helt ensam hemma och har jättetråkigt. Jag har ont i huvudet och är förkyld och hängig och känner att den kommande kvällen kommer att bli riktigt ovärd, just för att jag är sjuk och kommer slösa bort en hel lördag på att bara vara hemma och dega. Fast ibland är det skönt att göra det, bara vara ensam, tänka och ta det lugnt, så det kanske inte blir så dumt ändå!

Godmorgon!

Somnade klockan fem och nu blir det mysfrukost med chokladpannkakor!

Nummer 3

Nu är vi inne på film nummer tre: fången från azkaban! Vi var trötta runt 10 men nu börjar vi piggna till, antagligen för att vi har proppat oss med massa godis, läsk och chokladfondye...vi mår bra helt enkelt!

2012-01-13

HP-maraton med brudarna!

Let´s die everyone!

Idag är det fredagen den 13e, för er som missat det! Förhoppningsvis överlever vi dagen allihop! Eller så går det åt helvete och detta är sista dagen vi lever...nejdå, självklart ska det gå bra! höhö. Dagen i ära slänger jag in en liten trailer från fredagen 13e!

2012-01-12

Jag känner mig trasig

Jag har lidit genom hela skoldagen, fikat med Sara (det var inte att lida haha!) och sen sjungit i kör i 2 och en halv timme. Jag har feber, kallsvettas, har ont i hela kroppen, hostar och snorar. Jag mår inte särskilt bra just nu.

Hoppla

Där kunde det gått riktigt illa! Jag tog första steget ut på övergångsstället och upptäcker att det är ishalt! Jag halkar till och är jättenära på att ramla, plus att jag hade båda händerna i fickorna! Och det är så grymt pinsamt att halka till när det står massa bilar/folk bredvid... Fy

Fika med bästis-Sara

Dagens citat

Dorota: Jag har alltid jätteont i huvudet, jag har säkert en hjärntumör!

Frida: Jag tror inte det, jag har hört att man kan få väldigt ont i huvudet om man inte motionerar, så du kanske borde börja motionera Dorota!

OH SNAP!

Heeeet brud

Jag skakar, huvudet värker och jag har ont i hela kroppen. Någonting säger mig att jag kommer få feber när som helst... Jag mår jättedåligt och orkar knappt sitta upp... Fy

Dance, Dance, Dance

Här kommer ett litet musiktips, Lykke Li's låt Dance, Dance, Dance. Den är ju inte sådär jätteny, men den gör mig fortfarande på bra humör!

Dagens outfit!

T-shirt: Zara, jeans: cheap monday, halsband: forever 21

Jetlag?

Man kan ju inte direkt säga att det är speciellt kul att vakna en hel timma innan alarmet. Mitt huvud är helt fucked up och även om jag försökte vara duktig igår och lägga mig sent (inte sent egentligen, men sent för mig som är inställd i en annan tidzon) och ändå vaknar jag tidigt! Jag har sovit 7 timmar inatt, och jag vet att det är rätt mycket men jag ville sova mer...! Fy

2012-01-11

kollaps

nu har jag kämpat hårt, varit vaken hela dagen, gått i skolan, skrivit prov, gått på stan med tove, käkat middag och sett på vampire diaries. Klockan är nu halv 5 på morgonen i thailand (jag är fortfarande inställd på deras dygnsrytm) så jag har nästan dygnat nu kan man säga! Klockan är halv 11 här i kalla sverige, och nu är det dags för mig att sova! hejsvejs!

När allt är kaos

Är det någonting som gör mig väldigt trött så är det när man varit och rest och sen kommer hem och ska packa upp... Vilket jag typ aldrig gör... Så nu är mitt rum kaos, med grejer överallt! Men jag orkar inte packa upp! Och jag orkar inte plugga matte! Nu ska jag lägga mig på min säng, käka lakrits och ignorera mitt stökiga rum... Och bäst av allt: kolla på vampire diaries!

Uuuusssssccchhhh!!!

Fyfaaan!!! Alldeles nyss, när vi satt i bilen, åker i hög fart och får syn på en död räv liggandes på vägen... Jag skriker till pappa som inte såg den, två sekunder senare hör vi ett knak... Vi körde över räven! Fyfarao vad äckligt!

Classic!

Nu har vi gjort det igen... Alltid när jag och pappa åker bil påväg hem, lyssnar på musik och pratar... Glömmer vi på något sätt alltid avfarten på motorvägen! Vi ska egentligen svänga av mot Vattholma/björklinge... Men missar skylten och blir tvungna att åka till Tierp/örbyhus för att vända igen... Det är ju typiskt!

Mina fina tjejer! Har saknat de små mongona!

Tillbaka till skolan!

Jaa...nu har skolan dragit igång igen och en ny termin startar. Jag kan säga såhär: efter två timmar är jag redan skoltrött!

Brum

Nu är jag igång igen, sitter i bilen med lilla pappa påväg till skolan. Blir väl avsläppt i stan skulle jag tro, så tar jag bussen sen. Blir nog till att stanna på pressbyrån och köpa nåt att äta och druvsocker eller nåt, för jag är så galet trött så det behövs nog en hel del för att jag ska kunna hålla igång hela dagen!

2012-01-10

6 timmar gör skillnad!

Nu ligger jag i min säng (ÄNTLIGEN!!!) och är så galet trött så jag känner mig sjuk och illamående. Jag har världens jetlag och orkar inte mer. Det värsta av allt: jag har prov imorgon! Jag får väl hälla i mig flera liter kaffe (även om det inte är min favorit) och köpa massvis med druvsocker så orkar jag förhoppningsvis med morgondagen! Natti natti!

Hello Sweden!

Ögonen rödsprängda, rumpan värker som bara den och huvudet påminner mig om att jag egentligen borde sova nu- efter 12 timmar i ett kvavt flygplan är man trött. Men jag är glad att jag klarade flygresan och är tillbaka i mitt hemland. Jag har haft två underbara veckor i Thailand fyllda med massvis av upplevelser! Min hjärna är fortfarande inställd på thailändsk tid, så klockan är 01:20 på natten där... Medan den är 19:20 i Sverige... I Sverige brukar man vid detta laget äta middag, men allt jag kan tänka på är hur otroligt skönt det ska bli att få sova i sin egen säng!

2012-01-09

John blund

Nu är klockan 23:19 och en trött och sliten Elin ligger utsträckt på en hotellsäng och orkar inte tänka på hur hon ska få plats med allting i resväskan. Usch det är jobbigt att skriva i tredje person! Imorgon åker vi hem! Planet lyfter typ runt 13:00 (thailändsk tid) och landar i Sverige runt 18:00 (svensk tid) så flygresan tar ca 11 timmar! Jag är flygrädd så jag ser inte fram emot det! Däremot har jag många timmar på mig att plugga, för jag ska ha prov första dagen i skolan... Kulkul! Nä nu ska jag borsta gaddarna, ladda alla apparater och krypa ner till kojs! Hoppas att John blund strör mycket guld (eller sand eller vad det nu kan vara) i mina ögon så jag sover sött! Natti!

Shopoholics

Nu har vi sprungit runt flera timmar i stora köpcentrum! Nu blir det middag och sedan natt-marknad! Jag slänger upp några bilder på hur det ser ut här i Bangkok! Jag köpte dels massa filmer hihi!

Yeah

Igår var vi och käkade middag 196 meter upp i luften, i en skyskrapa, på en restaurang utan tak så vi såg ut över hela Bangkok! Riktigt häftigt! Idag började vi dagen med att gå till buckingham palace (ingen aning hur det stavas?!) och "the golden temple", riktigt coolt! Allt klätt med bladguld! Vi hade en riktigt flummig guide som var ja... Flummig! Det enda jobbiga var att man var tvungen att ha heltäckande ben och axlar, så vi fick låna långkjolar och sjukt fula skjortor... Men vad gör man inte? Nu ska jag ta hissen ner till poolen och käka lunch, sen blir det shopping i mängder! Yeah!

Det är såhär en riktig frukost ska se ut!

Hotellet i Bangkok!

2012-01-08

Nu kööör vi!!!

Nu drar vi oss ut på det stora blå en timma med båt för att sedan föras vidare till Bangkok för galet mycket shopping! Sjukt taggad! Jag har aldrig varit i Bangkok förr, så det ser jag fram emot mycket! Antagligen tar vi en tur till "the floating market" och till det gyllene templet! Skojskoj! Idag är det rätt blåsigt så det väntas väl en relativt skumpig båttur skulle jag tro!