2012-06-01

Einstein ringde...han vill ha sitt hår tillbaka

Jaa... Inte den mest smickrande bilden på mig själv men det är såhär resultatet blir av en dag bestående av duggregn på grönalund. Jag ser inte klok ut, rent ut sagt, och ni får tycka det också, det gör ingenting alls! Jag hade iaf jäkligt kul!

Rebecca och fiona!

Ikväll har jag i sällskap av Tove, Stina, Siri och Frida varit på gröna Lund. Vi började med att köpa kuponger (sist jag köpte kuponger var jag 6 år, så det var mysigt!) sedan sprang vi vidare till jetline och skrek som attans! Vi gick vidare till en restaurang för att vi frös som tusan så vi käkade pizza för hela slanten! Efter det gick vi vidare till pop Expressen och snurrade runt runt medan vi sjöng oss hesa till Eric saade. Ett par töser med alldeles för mycket adrenalin i kroppen än normalt drog sig sedan mot havet av människor framför scenen och lyckades få en jäkligt bra plats. Det började bra och vi hade så fruktansvärt kul, men gav upp när 15 killar började slåss och vara helt störda i huvudet. Vi ställde oss längst bak istället, haha. Men det dög det med!

Mot stockhooolm

2012-05-31

Inventering på Ica maxi!

Idag har jag slitit hårt som fan! Jag, Tove, stina, dorota, Frida och Anna var på Ica maxi och inventerade (räknar varor!) 7 timmar totalt stod jag och tryckte in siffror på en liten apparat, bläddrade bland reflexer och suckade för det jobbiga arbetet. Men pengar är pengar, så jag stod ut! Så det känns jäkligt bra nu i efterhand!

Jag började med att räkna såpbubblor. Drygt 2000 såpbubblor?! Och med olika streckkoder så jag var först tvungen att dela upp dem i de olika motiven: prinsessor, Hello Kitty, spider man, cars, toy story och nån annan som jag inte kommer ihåg! Två timmar senare, tvåtusen inräknade såpbubblor och jäkligt ont i ryggen senare.. Var jag klar. Med det.

Sen gick jag vidare till sandleksaker, badleksaker, pooler, golfbollar, bebissaker, skor, kläder... Och höll på så i 7 timmar. Väl förtjänta pengar måste jag påstå! Nu blir det sängen för en trött tjej!

2012-05-30

Slaget är över...

Nu är slaget över så nu ska min vackra krigsmålning bort. Rätt tragiskt faktiskt för det har varit så jäkla kul!! Nu ska jag ta en varm dusch och sen somna framför gossip girl! Hörs imorgon!

SLAGEEEET

Idag var det 6 timmar sittandes på en av Fyrishovs läktare. Det var nämligen årets slag mellan Fyrisskolan och Rosendalsgymnasiet! Snacka om vad överlägsna Fyris var eller?! Bästa skolan vann- helt klart. ROSENDAAAAL!!!

  • FORZA ROSENDAL, FORZA ROSENDAL!!!

  • ÄLSKA ROSENDAL; SÄG ÄLSKA ROSENDAL!

  • ROSENDAL (klapp klapp klapp) ROSENDAL (klapp klapp klapp!!!)

  • OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ, OLLE BEEEERG; OLLE BEEEERG...(Olle Berg är vår rektor!)

  • OA ROSENDAL, SÄG OA ROSENDAL!!!











2012-05-29

Jag testar nåt nytt!

På bilden sitter jag i badkaret med lila skum i håret. Det lila skummet kallas för silver-shampoo. Detta märkliga skum ska tydligen få gula skiftningar i håret att försvinna. Det låter ju helt fantastiskt, men är inte helt säker på att det fungerar! Förhoppningsvis märker jag skillnad på en gång, men antagligen inte! Vi får väl se!

Nu är det klippt!

Här klipps det rosendal-tröja för fullt inför slaget imorgon! Självklart ska Rosendal vinna för tredje gången i rad!

Världens godaste frukost

Jag måste bara visa er en bild på min underbara frukost! Croissant + nutella!
För er som inte testat det, mååååste ni göra det! Världens godaste!
(jag vet att det inte är den nyttigaste frukosten men vadfan, tränar man får man äta precis vad man vill!)

2012-05-28

Pappa Per i farten igen...

Nu skjutsar jag ut min pappa på tuben igen! Här sjunger och dansar han till Euphoria med min systers löshår på huvudet. Jag vet inte riktigt, men tror inte att han passar så bra i blont hår...

OBS: och nej, han är inte full, han är helt nykter. Han är såhär, alla dagar om året.

Gud vad jag tjatar om flätor idag!

Jag måste bara skryta ännu lite mer... Jag har precis lärt mig göra inbakad fläta (vanlig) och i luggen... PÅ MIG SJÄLV! Hur skillad är man inte då liksom?! Fett stolt!

Matlagning hos syrran!

Jag har lärt mig fläta!

Jag har lärt mig fläta inbakade flätor! Fett stolt! Stina fick vara min försökskanin och oj vad fint det blev, haha kanske inte men ändå, jag klarade av det iaf!

2012-05-27

Körmiddag

Nu firar vi de tre underbara konserterna med god mat: pizza!!!

Underbara Sverige!

Bikinin på, solen skiner, doften av solkräm och en god smoothie till frukost. Härligt!