2012-11-10

Bästa medicinen!

Skolkar från kören idag. Jag var där två timmar, men min hals gör förjävla ont och huvudet sprängs. Kan ha att göra med gårdagen haha, men förkylningen fanns ju där ändå! Så nu sitter jag hemma hos min syrra och käkar världens bästa mat: makaroner, köttbullar och majs. Sjukt bra bakismat. Sjukt bra mat över huvud taget. Gott iaf! Nu blir det ett avsnitt vampire diaries och sen kanske jag får nåt plugg gjort!

Fredag lördag...

Igår sjöng jag i kör hela kvällen med en mycket förkyld och trött röst till klockan 9. Sedan vandrade jag hem till siri där min halva klass plus lite annat folk befann sig. Mycket mysig kväll! Somnade skedandes med frida i en 90-säng klockan 5. Gick upp klockan 8:30. Nu är jag påväg till kören (igen?!) och ska vara där till sent ikväll. Jag är sjukt förkyld och trött så vetefan om det är en så himla bra idé egentligen...men det visar sig!

2012-11-08

Mars-mongon kan väl också få va med på bild?

Nu har jag precis tatt en lång dusch, detta förklarar det blöta håret på bilden! Jag har sjukligt tråkigt, så det är väl lika bra att ha ännu lite tråkigare, om möjligt. Plugga. Psykologi. Jag har prov imorrn men min motivation till att lära och gå i skolan har varit som bortblåst i ungefär en månad nu. Jag vet inte vad jag ska göra åt den saken. Typ ta ett ledigt år eller nåt skulle ju vara galet skönt.

Jag känner bara ibland att jag inte orkar mer. Jag är alltid så jävla stressad och när jag är stressad, gör jag något åt det? Näe. Jag ligger hemma, tycker synd om mig själv och ser på serier. Vilket i sig kan vara väldigt mysigt, men jag skulle verkligen vilja ha kraften till att ta tag i mitt liv, så som de allra flesta i min omgivning verkar ha gjort för läääänge sen. Men hur?

Jaja, det löser säkert ingenting att jag sitter här i mjukisbyxor och blött hår och skriver om mina problem på bloggen. Men nu blev det lite så. Iaf lite. Nä nu ska jag försöka orka resa på mig och ta tag i mitt liv. Till att börja med borsta mitt blöta, toviga hår.

Orsaken till att jag ser ut som nåt jävla mongo från mars på bilden är för att jag känner mig lite så just nu. Där har ni förklaringen! Hoppas att ni blev lite lyckligare av det :) xxx

Italien, Rom

Sitter just nu och kollar på flygbiljetter till Rom. Jag är galet sugen att åka dit och hälsa på min fina vän David som flyttat dit för att bo hos sin italienare till pappa på obestämd tid. Skulle inte vara illa med lite värme just nu, inte för att det är sååå varmt i Italien nu, men bättre än här iallafall haha!

Lite surt att tur-och-retur kostar nästan 3000:- men det blir väl bara att börja spara då. Skulle inte vara helt fel med en weekend i Rom...

Helt slut

Kom hem ganska nyligen efter att ha varit på IG-dagen i skolan och gjort två prov. Religion hade jag missat och matte fick jag ig på. Man känner sig så hemsk när man sitter där bland 60 andra elever i ett klassrum. Vi alla är dåliga. Vi alla har fått IG. Fast oftast så är det ju faktiskt att man har missat ett prov och varit sjuk den dagen. Men det är det ju ingen annan som vet. Alla tar förgivet att man inte klarat ett visst prov. Och självklart är det så ibland för mig, speciellt när det gäller matte..hehe. Men det hör inte hit egentligen. För även om man missat eller fått ig så sitter man där och skäms, och alla andra idioter dömer en.

Nu ska jag ligga i soffan ett bra tag och bara inte göra nånting. Eller jo, äta macka och se på top model ska jag göra, men det räknar jag som att göra ingenting. Ikväll ska jag råplugga psykologi, prov imorrn, känns ju kul. Jag är helt slut och känner verkligen att jag inte orkar med nånting just nu.

Ni får en bild från i somras bara för att jag så mycket hellre skulle vilja vara på mitt sommarställe på västkusten just nu än här hemma. Att inte behöva tänka på nånting annat än vilken glassmak man vill ha eller vilken bikini man ska ta på sig till badet är vad jag behöver just idag.

2012-11-07

Tröttis

Jag är förkyld och jäkligt trött. Jag har två prov imorrn och jag är jäkligt trött. Nämnde jag föresten att jag är jäkligt trött? Just nu ligger jag helt död i soffan med datorn på magen ätandes mjölk med flingor. Jag kom nyligen hem från en mysig kväll och middag med lillo.

Jag har fått lite plugg gjort, men som vanligt känns det alltid att man borde pluggat lite mer...
Nu ska jag kolla på Portkod1321 och sen Gossip Girl...SEN ska jag försöka få lite sömn.

Snorprov

Jag har dragit på mig nån jäkla förkylning, så det känns ju mindre kul. Men den får jag bara ta att ignorera för den har jag verkligen inte tid med! Nu blir det pluggmys med lillopillo för imorrn har jag prov i matte och religion. Jippie.

Valvaka i skolan!

Inatt är det val i USA. Därför fixade elevkåren på rosendalsgymnasiet att alla elever som vill får sova över på skolan, följa valet, spela guitar hero och slender eller bara springa runt och leka dunken... Jag drog dit klockan 22 med Lillo och myste med klassen ett tag men känner att jag håller på att bli sjuk så nu sitter jag klockan 01:32 hemma hos Lillo och ska strax sova till skillnad från mina tappra vänner som ska vara vakna i skolan hela natten. Jag skulle dö. Men det var mysigt den tid jag var där :)

2012-11-05

Avmålade dammiga tanter och Obama

Nu ska jag strax bege mig till min älskade säng. Imorgon beger jag mig till Stockholm med klassen för att gå på nationalmuseum och kolla på gamla, dammiga tavlor. mycket roligt. Efter det blir det antagligen mys med Lillo som kommer hem från USA imorgon (saknar dig massor!)

 
 
På kvällen blir det VALVAKA i skolan! Sjukt kul idé!
Nästan alla elever i skolan kommer vara i skolan hela natten och usa-valet sänds på storbild i matsalen och det finns guitar-hero maraton i klassrumen, filmer och massa mys! Sjukt taggad! Alla har väl någon gång drömt om att härja runt i skolan mitt i natten. det har iaf jag. Därför behöver jag sova nu...om jag ska orka vara uppe imorgon. Sov sött ni också!

RESULTATET!


Sushi-lunch!

Endast för att göra er lite avundsjuka och för att jag ska känna skadeglädje lägger jag upp en bild på min lunch. Höhö okej elakt, men jag får va lite elak nu efter att mitt hår har varit kaos...men nu ser det mycket bättre ut! Väldigt blont men inte gult eller för överdrivet, så jag är nöjd att det gick att göra nåt åt det!

Lila kladd

Nu sitter jag i frisörstolen med en otroligt kladdig, lila håruppsättning. En timma har det tagit än så länge och nu ska detta sitta i en halvtimma och sen hoppas jag verkligen att mitt hår ser okej ut. Jag vill absolut inte se ut som en platinablond fjortis haha (inget illa menat). Så nu är det bara att vänta då...

Mot frisören

Nu är jag påväg till stan för att försöka fixa min hemska hårfärg. Kan hända att jag blir brunett om inget annat funkar..men vi får se! Ha det bra!

2012-11-04

Hårfärgning på g!

Storasyster har färgat mitt hår i en timma nu. Ser än så länge jäkligt gult ut...hoppas det försvinner när jag sköljer det men det tror jag inte, kommer bli helt missfärgat gult och alldeles för blont.
Så om jag bär mössa inomhus den kommande veckan vet ni varför. Fuck My life.

Söndagsångest

Sista dagen på lovet och ångesten kommer krypandes. Man känner att man kanske borde pluggat mer eller gjort roligare saker än att sitta hemma framför datorn den mesta tiden. Men vet ni vad? Jag skiter i det. Jag har haft ett lugnt och skönt lov och jag är nöjd så. Istället för att plugga sista dagen är jag nu på väg till affären för att köpa hårfärg. Sen ska jag dansa. Sköt om er, livet är för kort för att stressa.