2011-12-10

Nu är det jul här i vårt hus!

Nu är granen intagen i vårt hus... Sen ska den väl kläs antar jag!

Mums

Nu blir det fredagsmys med mamma framför Nobelmiddagen

Brum brum

Nu sitter jag i bilen med mamma påväg till gränby centrum där vi ska köpa nåt att käka, lite lördagsmys, en julgransfot och en lerklump. Haha ja, lerklump... När jag kommer hem ska jag nämligen pyssla lite och göra min egna krubba av lera, ja ni vet, jesubarnet, Maria och Josef och så. Det ska bli mysigt!

Tandrollen på hugget!

Jag hatar när man myst ner sig i sängen framför en bra film och känner sig tröttare och tröttare och överväger att sova istället... Så slår tanken en att man inte borstat tänderna än!!! Så måste man (mot sin trötta vilja) traska till badrummet med slöa ben och trötta ögon för att borsta tänderna! Fy vad det ät jobbigt! (kul att jag har ett liv så jag fotar min tandborste)

2011-12-09

Trött fredag

För mig är det alltid samma visa på fredagar; jag försöker hålla mig vaken så länge det går... Bara för att helgen inte ska ta slut så snabbt! Knäpp tanke det där, men det känns så på riktigt faktiskt! Även om man är jättetrött så ska man hålla sig vaken. Det beror nog mest på den hemska tanke att om man sover nu, så är det bara en sovmorgon kvar! Därför måste man dra ut på fredagen så långt det går! Dumma teori... Jag är trött...

Plingelinge tåget går ut i vida världen

Nu sitter jag på tåget hem till Uppsala efter en kall men mysig kväll i sveriges storstad. Sushi, te och guidning runt alla möjliga hörn och kanter i spöregn! Mysmys! Juste!... Vi gick förbi NK:s julpymtning i fönstrena. Jag fotade lite! En fönster som gjorde oss lite ställda var att tomten satt och cyklade på en träningscykel. Det kändes lite fel tyckte vi... Tomten ska ju vara tjock! Inte ska han vara smal inte!

Storstaden ikväll!

2011-12-08

Bommar

En sak som gör mig lite smått irriterad är att VARJE gång man ska gå över ett järnvägs-övergångsställe (eller vad det nu heter), så fälls bommarna ner, rakt framför näsan på en! Och så får man stå där i kylan och vänta och vänta och vänta. I evigheter! För dom där jävla bommarna ska ju självklart fällas ner minst 5 minuter innan tåget rullar förbi! Jaja, det är väl bra för säkerheten att det finns bommar...

Mums

Chailatte och pecannötpaj och plugg innan kören!

2011-12-07

Franska!

Myskläderna på och böckerna framme. Här ska pluggas franska!

ful-längd

Jag har ju klippt mig idag, som jag skrev förut.

Jag blir alltid missnöjd efteråt, när man går ut genom dörrarna från frisören.
Det blir liksom aldrig fint direkt efter!
Om man som jag, ber om att klippa sådär ungefär 5 cm för att man vill spara till långt hår...så råkar det, på något konstigt sätt, ALLTID BLI MINST DUBBELT SÅ MYCKET SOM BLIR BORTKLIPPT!!!
Vad är grejen med det liksom, om man ber om lite toppning så ska man väl få LITE toppning och inte hela håret bortklippt!

Som ni märker har jag en deppdag idag, men jag kan inte låta bli. Jag vill inte ha en ful-längd på mitt hår. Jag tycker att det antingen ska vara långt eller kort. Inte mittimellan! Uach jag är verkligen inte nöjd med mitt hår just nu. BLÄ

Kort kort

Nu sitter jag i frisörstolen och blir lite toppad, det behövs verkligen!

2011-12-06

Sömnen försvann

Jag hade tänkt gå upp typ megasent för att vi börjar klockan halv ett imorgon...och det skulle ju vara så galet skönt med en lång sovmorgon! Men...så kom mamma på att jag borde gå och klippa mig (det har hon iförsig rätt i, men det tar sån tid...!) så det ska jag göra imorgon, innan skolan hade jag tänkt. Sådär blåste min sovmorgon bort!

Vi sitter i samma bil

Nu åker jag bil, massor av bil faktiskt. Pappa och jag var mitt i en diskution och så glömde han bort att svänga av vid avfarten, så vi får åka ungefär dubbelt så långt... Jaja, sånt händer! Varmt är det i stolsitsen och musik spelas i radion och månen lyser utanför så det är inte så farligt ändå!

St. Nikolaus

Idag är det st.Nikolaus, så imorse när jag vaknade stod det en stövel utanför mitt rum med ett paket i haha. Det ser ju lite kul ut i en stövel, det brukar ju vanligtvis vara i en sko... Hihi och gissa vad jag fick?! ...ett örngott med Robert pattinson på!

2011-12-05

Tjuvarnas jul

Nu blir det Tjuvarnas jul (för er som inte vet det, så är det årets julkalender!)

Jag hann inte kolla imorse, så svt play får bli min räddning. Jag ligger nu nedkrupen i ett varmt duntäcke med adventsstjärnan tänd och med ett hjärta fyllt av stress och oro. Jag är otroligt stressad över hur historieprovet kommer gå imorgon, jag känner mig verkligen inte alls förberedd och just nu mår jag bara dåligt. jag ångrar mig rejält att jag inte pluggade hårdare, men man brukar ju inse det efteråt, när det är för sent.

 Nu känns det ändå inte som någon mening att vara uppe längre och försöka dunka in alla årtal och händelser i mitt huvud. Det är nämligen överfullt, så om jag häller i lite till kommer det jag lärt mig först rinna ut lika fort genom det andra örat. Min gräns på hur mycket man kan lära sig under en dag är nådd.

Så istället för att plugga ska jag nu varva ned med det femte avsnittet av julkalendern och sen sova litegrann för att vara utvilad inför provet...det kanske hjälper litegrann i alla fall.

Inte kul

Aldrig kul att stressplugga dagen innan ett prov för att man som jag, varit för lat och göra det tidigare! Kul kul, det här kommer svida imorgon! Skyll dig själv Elin, din dumma sega idiot som inte pluggade tidigare! (här skulle min pappa i vanliga fall säga: "Gud straffar somliga snabbt".) och det har han kanske rätt i. Det här kommer gå illa!

Dagens outfit!

Tröja: vila, blus: forever 21, jeans: weekday, örhängen: forever 21

Tagga prov!

Nu har jag laddat upp med massa godis, smoothie och risifrutti inför provet imorgon! Det här ska nog gå bra!...eller?

Mysterier!

Älskar att min skola visar mysteriet på greveholm efter skolan! Så sjukt mysigt!

2011-12-04

Glittersöndag

Det blev en rätt färgglad och glittrig söndag till slut!

Naglar är prio ett

Nu blir det nagelvård-och målning som står på schemat!...samtidigt som jag lyssnar på min lärares röst när han pratar om historia och kalla kriget!