2012-06-15

Hjälp! Jag har blivit en coffein-oholic!

Jag har aldrig gillat kaffe förr. Det har varit äckligt och plågsamt att endast ta en klunk. Det har aldrig varit något som jag tyckt om, ens det lilla minsta. Under ett års period har jag försökt tvinga i mig lite kaffe då och då...

Och med tiden så har kräkreflexerna lugnat ner sig lite och NU äntligen har jag lärt mig TYCKA OM kaffe!! Jag känner mig vuxen, massa vuxenpoäng till mig! Eller..aa iaf 10 vuxenpoäng. Detta är ju förbannemig stort!!

Bästa

Det bästa som finns är när mamma åkt ålandsbåt och kommer hem med presenter!! Haha lite konstig blandning, men allt man behöver, visst?! Trosor från björnborg, godis och parfym från Marc jacobs! Tack snälla söta!

Myskväll hos Frida

2012-06-14

Mot rasbo!

Nu vandrar vi på mysiga lantisvägar mot Fridas hem. Tagga myskväll!

2012-06-13

Myspys

Eftersom popcorn är nyttigt nuförtiden ska jag mysa ner mig framför gossip girl och trycka i mig massvis av popcorn! Mums!

VILL HA!!

Nu när det ÄNTLIGEN är sommarlov så är det ju självklart dags att dregla över nya bikinis. Dessa fyra är mina favoriter och kommer från Zalando.se.  Urgulliga är dem!


Mat-Elin i farten igen!

Dag ett.

Första dagen på sommarlovet! Hur underbart är inte det liksom! Just nu sitter jag på baksidan i bikini med en kall cola i handen, lyssnar på typiska svenska sommarlåtar och bara steker. Jag hoppas att alla ni har en lika bra början på sommarlovet som jag! Awesome!!!

2012-06-11

Underbara känsla!

Det bästa som finns är när man under flera dagar har försökt hitta en låt som man hört någonstans (i mitt fall ett avsnitt i Gossip Girl). Jag har letat ÖVERALLT (trodde jag) men tillsist hittade jag den! Och den är jättemysig tycker jag!

Här är den:

Nymålat!

                                    Nu är naglarna målade för imorgon är det orange klänning som gäller!


SARA SPAGHETTI




Underbar och välbehövd fikastund med min alldeles underbara vän Sara. Eftersom att jag vet att du läser min blogg...och antagligen läser detta just nu (haha när annars?!) så måste jag bara passa på att säga att du är en av mina allra bästa vänner och att du betyder guld för mig! Det låter säkert töntigt och klyschigt, men du är perfekt, precis som du är och jag vill verkligen att du ska veta det. Du är den roligaste personen jag känner och dig kan jag verkligen dela ALLT med. Du har en enorm plats i mitt hjärta, och kommer med all säkerhet alltid att ha det. Tack för denna fina fikastund, så får vi ta och ses snart efter att du solat dig megabrun! PUSS på dig min fina spaghetti! <3


Heldag med klassen

Sista "skoldagen" idag. Detta betydde då stadsvandring och picknick med klassen. Vi blev tillsagda att i grupper bestämma ett smultronställe i Uppsala och sedan skulle vi promenera runt till alla ställena. Varför vet jag inte. Det var väl kul. Eller inte. Det var mest svettigt, tråkigt och jobbigt. Men sedan åt vi lunch i Stadsparken så det var väl mysigt ändå.



2012-06-10

Söndagstrött

Nu sitter jag på bussen till Vattholma. Inatt sov jag hos min fina syster för att jag igår hade myskväll med min favorit-Stina! Jag sov till kvart i ett idag så just nu är jag väldigt seg. Detta var/är den sista helgen innan sommarlov. Hur underbart är inte det på en skala liksom?! Imorgon ska vi vandra runt i Uppsala med klassen och äta picknick. Sen på tisdag är det tisdag, och då tar jag sommarlov! Så jäääkla underbart!