2012-07-05

Min fina Kväll

Ikväll gjorde vi något jag aldrig varit med om förr.
Vi var på utomhus-bio!!

Det var hur mysigt och coolt som helst! Det var också charmigt på sitt grekiska sätt då det var tre pauser under filmen, katter och hundar sprang runt, stjärnklar himmer och under en av pauserna kom de ut med gratis donuts som en liten gumma hade bakat, haha ååh det var så gulligt så jag höll på att dö!
Jag rekommenderar verkligen er alla att så fort ni får chansen, gå på utomhusbio! Sjukt underbart!

2012-07-04

Dagen

Idag tog vi en taxi till en strand lite längre bort på ön. Där var det sandstrand istället för sten som på alla andra ställen. Vi pressade några timmar på stranden sen åt vi massa god lunch (bilderna: greksallad, tzatziki,bröd..) och sen återgick vi till Solandet ytterligare några timmar.
Jag blev biten av två små fiskar idag, det gör inte ont men det är lite läskigt tycker jag haha! Jag har också bränt mig en hel del på magen och bröstet så imorgon får jag väl lägga fokus på att sola baksidan mera..!

Snart ska jag på "nattklubb" (haha Gud vad töntigt det låter!) med min syster och en servitris vi träffat som heter Max. Ska bli trevligt!
Puss så länge så hörs vi igen när jag har internet.

Roligaste toalettskyltarna!!

Middag på stranden!

2012-07-01

Nu blir det middag och fotboll!

Frukost i solen

Nu har vi släpat oss ner till ett café för att äta frukost. Det är just nu 33 grader varmt så det är väldigt varmt alltså, haha. Efter att vi tryckt i oss lite av varje ska vi bege oss ner till närmsta stranden och steka!
Ha det bäst så hörs vi nästa gång jag har wifi!