2013-07-06

Här ligger jag och latar mig

Detta är fjärde dagen av 5 veckor jag är här. Tiden går fort men ändå långsamt. Jag gör inte så mycket här, men det är nog det som är själva filosofin med ett sommarhus. De stora händelserna jag tillbringar min tid till är att diska efter middagen, eller att hjälpa mormor att städa vinden. Det finns inte så mycket att göra, och trots det mår jag så bra när jag är här. De allra flesta skulle nog tröttna efter en dag, men jag trivs med att ha det lugnt och stilla ibland, lika som jag gillar att vara i storstäder fulla av liv. 

Idag åt vi en jättemysig lunch i trädgården under solsken i den så kallade måshörnan. Det är en liten uteplats vi har i trädgården och den heter så för att ena stenväggen är målad som en himmel med måsar på. Svårare än så är det inte. Sedan stack vi ut med vår lilla segelbåt och seglade i ungefär två timmar. Och nu ligger jag här. I mitt favoritställe. Hängmattan. 

Båttur på västkusten är inte fel!






Lunch i solen





2013-07-04

Nyttnyttnytt!

När jag och Jacob var i Stockholm här om dagen fick jag med mig två fynd hem. Jag köpte ett linne från oasis med paisley-liknande mönster, och sedan fick jag en superfin transparent skjorta av Jacob. Så himla nöjd! 






Min klänning!

Det var ju några dagar sen jag sydde min klänning som jag pratade om för ett tag sedan, och jag har inte haft tid att visa den, men här har ni den! En vanlig skön, sval sommarklänning med smala band och markerad midja. Vad mer kräver man liksom? Dessutom är ju tyget hur sött som helst, med blåa små körsbär. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kommer fullt troligen använda den flitigt! 

Tyvärr hade jag ingen som kunde fota mig så det fick bli såhär, hoppas det duger! 





2013-07-03

Fem jäkligt långa veckor

Nu sitter jag (efter alldeles för mycket packning) i bilen med mormor&morfar påväg till västkusten, Orust, där vi har sommarhus. Min mormor är uppvuxen där, så det är väldigt mysigt där tycker jag. Jag är alltid lycklig och avslappnad när jag är där. Jag kommer vara borta i ca 5 veckor. Borta från min älskling. Jag brukar ju inte skriva om så mycket känslor här på bloggen som ni kanske märkt, för jag är inte en sån person som pratar om mina känslor så mycket.
Det krävs mycket för att jag ska berätta hur jag mår och tänker på.
Men detta känns faktiskt jobbigt på riktigt.

FEM JÄKLIGT LÅNGA VECKOR. Vad fan har jag gett mig in på kan man undra haha! Tur det att han kommer och hälsar på mig, annars skulle jag inte klara mig! 6 timmars bilresa ligger framför mig nu! Kulkul

 





 

2013-07-01

Min fina dag!

Idag tog jag bussen till stan för att träffa Jacob. Vi käkade lunch på unico, sen satt vi vid ån och myste. Sedan stack han till jobbet så jag passade på att träffa Lillo och Tobbe, och även då satt vi vid ån och myste och pratade. Sedan tog jag bussen till min syster och hämtade min bikini som jag beställt från Victorias secret. Kanske slänger upp lite bilder sedan! Nu ska jag hem till lägenheten, laga nåt gått till middag (förmodligen takeaway haha) och vänta tills klockan blir 9 och min knäppis slutat jobbet.


Jag vågade!


Jag har länge velat ha mittbena för det finns så sjukt många flickor som är stört jäkla snygga i det. Jag har väl testat lite halvhjärtat med blött hår efter duschen, men känt att det inte var nåt för mig då jag mest liknade nån gammal hårdrockare i typ the poodles.

Men idag vägrade jag ge upp fastän jag kände mig sjukt ful i början när håret höll på att självtorka. Till slut blev det hyfsat bra och jag stylade det lite med hårspray! Kanske kommer jag vänja mig med denna frippa och fortsätta med det! Kul med förändring i alla fall! 



2013-06-30

Och jag är tillbaka!

 
Mobilen ligger nu åter tryggt i min hand och jag kan glatt meddela att jag tänker börja blogga igen, haha! Idag var jag på min kusins konfirmation, supermysigt! Och sedan åkte jag hem till mamma och pappa och har käkat middag och håller även på att sy en klänning, som förhoppningsvis blir jättefin. Blir jag nöjd kanske jag bjuder på några bilder sen! Just nu sitter jag ensam i soffan och ser på tv och fryser. Mina föräldrar har ganska nyligen flyttat så det är ingen ordning på nånting, därav inga filtar. Så frysa får jag göra, för orkar inte leta! Nej nu ska jag faktiskt ta och sova, så mysigt!