2012-10-20

Myskväll hos bästis!

Skräckfilm, pizzabak och chokladfondant. Lördagsmys på hög nivå kan man lugnt säga! Gos!

XOXO...

ÄNTLIGEN!!! Jag har väntat så länge och nu äntligen (efter olagligt lång tid) så är säsong 6 av gossip girl ute! Underbara känsla! Kanske inte blir en så mörk höst ändå...jag har verkligen saknat detta. Jag är i extas!


Övningskörning med mamma!

2012-10-19

Pyssliga jag!

Nu har jag suttit och klippt och klistrat en massa tid. Jag snodde nämligen en genial idé från Tove och Frida att skriva ut alla konstverk som vi ska ha prov på nästa vecka, klippa små kort och skriva på baksidan vilken konstnär, epok och konstverk det är! Sjukt smart!

2012-10-18

Längtar efter värme...

Idag överraskade mina päron oss med att vi ska åka utomlands i vinter, så skönt! Iår blir det Teneriffa! Jag längtar efter vita stränder, sol och värme, långa dagar på stranden, massa god mat och massvis av shopping. Teneriffa är rätt så perfekt tycker jag. Inte för långt bort, tar bara ungefär 5 timmar för att få lite färg på kroppen. Den 25e december åker vi, dagen efter julafton. SÅ TAGGAD! Sist jag var i spanien, teneriffa, var jag 14 år, så det var ett tag sen! Längtar halvt ihjäl mig.

Titta vad som kom på posten!

Idag kom mina linser i brevlådan. Över min förväntan måste jag säga! Det stod att det skulle ta upp till två veckor, men tog endast två dagar. Perfekt! Såååå taggad inför halloween!

Familjemiddag på plock!

2012-10-16

TAGGA HALLOWEEN!

Den 2a november ska jag på Halloweenfest så det gäller ju att börja tänka ut nåt fyndigt att klä ut sig till! Jag har alltid älskar halloween, det är lätt min absoluta "favorithögtid", då jag älskar att klä ut mig! Det finns nog inget roligare än det! Speciellt när man får sminka sår, använda fejkblod och linser.

Apropå linser beställde jag just nu alldeles nyss ett par vita linser på fargadelinser.com som jag ska ha på halloweenfesten! Så taggad! För två år sedan klädde jag ut mig till vampyr, och då beställde jag röda linser från samma sida, och de var skitbra så jag kör på det så blir det säkert dunder! Jag tänker nog inte avslöja vad jag ska vara nu, även om det kanske är lätt att lista ut. Men självklart slänger jag upp bilder från halloweenfesten (kanske innan festen också)!

SOM JAG HAR LÄNGTAT

Urbra, älskar, skitbra, bäst, alla måste ge detta en chans!
Start för en ny ungdomsserie såhär på hösten är aldrig fel. Idag började nämligen den nya serien Portkod 1321 på svtplay.
Okej, den kanske är lite överdriven och väldigt töntig i sina stunder, men jag gillar sånt ibland, så jag tycker att den var skitbra än så länge.

Enda minus är att avsnitten bara är tio minuter långa(!?), fast idag kom det tydligen ut två avsnitt iaf. Så ge det en chans, hörni, 10 minuter av era liv, den var faktiskt mysig.

Hare bäst!

http://www.svtplay.se/video/355361/del-1


Fika med saknade Sara

2012-10-15

Hata

Nu är jag dödstrött. Började skolan 8:30 slutade skolan 16:40, drog ner på stan, fikade en halvtimma med min älskade lillopillo(längre hann jag inte?!) för än jag var tvungen att traska iväg till musikskolan och sjunga, sen ta bussen hem, komma hem klockan 8 och plugga matte till halv 11. Jag är trött och sur på skolan som inte vill samarbeta med mig. Förlåt om jag är bitter, men jag är inte på humör för att låtsas att livet är en dans på rosor. För det är det inte. Verkligen inte. Tack för mig, och godnatt.

2012-10-14

Nostalgi

Okej nu är det såhär att jag kommer överösa er med olagligt många bilder på mig när jag var en liten snorunge. För att jag vill det. Och för att jag kan. För att det är min blogg och jag får göra som jag vill. Ballt va? Jag känner makten. Haha okej nu ska vi inte överdriva. Detta är iaf jag för många många år sedan, och ja, jag extraknäckte som sumobrottare...därför jag är så tjock.


Gangnam style

Förlåt mina älskade flickor för att jag just i detta nu hänger ut er på intranätet. Men målet med detta är att visa alla jordbor att jag har de finaste vännerna (även om alla mina älsklingar inte är med i klippet!) och vill därför visa att vi har så sjukt kul tillsammans! Detta kanske är lite pinsamt, och mina dansskills är inte de vassaste, jag kommer förmodligen få ett argt sms från någon av fröknarna på klippet, men vet ni vad, det får bli så. För fredagskvällen var magisk, jag hade sjukt roligt och när det finns bevis på min lycka på ett videoklipp är det väl förbannemig värt att visa det? Mitt svar på den frågan är JA, men mina töser resonerar säkert annorlunda i den frågan.

En äckligt pluggig söndag

Här sitter jag nu med allt från recensioner, religioner där man inte får äta gris till massa x i matteboken...Jag har dessutom migrän, så plugg känns inte som det roligaste att hitta på denna söndag. Mina päron är utomlands så jag har bott hos min syster hela veckan, men nu är jag hemma igen...och gissa vad? Det finns inte nånting i hela kylskåpet! Det gör ju detta ännu roligare.

Jag försöker intala mig att det inte är så mycket plugg alls, att det kommer gå lätt som att riva av ett plåster. Men vem försöker jag lura? Jag ligger sjukt efter, för jag har inte mått så bra på sista tiden, så jag har verkligen inte orkat ta tag i mitt liv alls. Och det får jag ju ångra nu. OHJA.