2013-05-20

Min fina dag

Idag har varit en bra dag. Och en stört varm, solig och lökig dag. Jag stack ner på stan vid ett och träffade Jacob. Vi käkade lunch i skuggan på unico, sedan satt vi vid ån och åt glass. Ni får några överdrivet cheesy kärleksbilder som jag aldrig trodde jag skulle lägga upp här, men nu blev det så ändå!

När vi käkat upp glassen, stack Jacob till jobbet, och jag träffade min otroligt efterlängtade Sara. Vi köpte jordgubbar och stack till mig och satt på min balkong i solen och pratade i timmar. Så mysigt och så välbehövligt! Nyss fixade jag hamburgare och pommes till middag och nu ligger jag i soffan framför tvn och degar och väntar på att Jacob slutar från jobbet!

Ja, det har varit en bra dag helt enkelt. En jäkligt bra dag.



2013-05-19

Och DÄR var det över

Nu är detta års vårkonserter över för denna gången. Jag har haft så himla kul, med ett så fint gäng underbara människor!
Idag var min Jacob och lyssnade på mig, och efteråt fick jag superfina blommor. Så glad! Sedan stack vi i kören och käkade på kinarestaurang där ingen lämnades utan blöta kinder, med många fina tal. Och nu ligger jag på soffan och degar framför tvn, äter godis(som jag fick av mina fina vänner när de lyssnade på min konsert igår. Så fina!), vindruvor och dricker läsk! Dödstrött, men njuter ändå!







Nu kör vi sista showen!



Min fina lördag

Idag gick jag upp vid 11, gjorde fattiga riddare med äpplen till frukost/lunch. Sedan planterade jag mina blommor jag fått av mamma på balkongen. Sedan låg jag i soffan och slappade framför nån film på tvn. Efter det storstädade jag hela lägenheten (vilket verkligen behövdes!). När jag var klar fick jag stressa till reginateatern där min kör De visa har haft konserter i fredags, idag(lördag) och även imorgon! Vi repade, sminkades och myste. Sedan gjorde vi en så bra show som vi var kapabla till! Var superkul idag igen! Så jäkla härligt gäng är vi!

Mina fina vänner Tove, Siri, Frida och Stina var och lyssnade på mig, vilket betydde massor! Var så kul att ha er där för min skull tjejer! Min älskade familj var även support! Supermysigt!

Efter konserten begav sig vi tjejer hem till mig och hade Eurovision-mys så det bara skrek om det( eller sjöng, kanske! Hehe) Det har verkligen varit en supermysig dag/kväll! Tack för den allihopa! Strax kommer min fulla pojkvän(som var för trött för saluhallen) hit och sover över. Imorgon taggar jag inför sista konserten med kören för denna gången! Puss och godnatt!

(Jag är alltid usel på att fota då det händer massa saker och man har roligt, då glöms det bort. Så jag har ytterst få bilder! En från kören med Amanda och jag som var supertaggade! Och två från Eurovision-myset, en tagen från Hannas instagram!)